η ενσταση περι των απαντησεων που διατυπωσα, εγκειται στο οτι η σειρα αυτη εξαρχης ισορροπουσε αναμεσα στην απολυτη επιστημη (ΝΤΑΡΜΑ κλπ) και στο μεταφυσικο....
απο τα ταξιδια στον χωροχρονο και μετα, νομιζω χασαμε το καθε μέτρο...
τα ταξιδια στον χωροχρονο εχουν παιχθει και σε πολλες αλλες ταινιες, σεβομενα ομως το ΠΑΡΑΔΟΞΟ!!! το οποιο η σειρα εδω το καταπατησε εμφανως....και εννοω, οτι η βασικη αρχη σε ενα ταξιδι χρονου ειναι οτι αν αλλαξεις κατι ΠΡΙΝ, αλλαζεις τα παντα απο κει και μετα....
ΕΔΩ ομως, η σειρα, πολλες φορες επαιξε με το παραδοξο...η μαμα βλεπει το αγεννητο, ενηλικα!!! ο κινεζος της Νταρμα βλεπει τον Μαιλς γιο του ενηλικα και πολλα αλλα....οπως το να επιστρεψουν στο νησι και οι αλλοι να ειναι στο 77'...
Οταν παιζεις με τετοια θεματα, εχεις και το αναλογο Κοινό....και το κοινο αυτο εχει απαιτησεις εξηγησης σοβαρης και τεκμηριωμενης....το κοινο αυτο ανοιγει θρεντς, αφιερωνει χρονο, ανοιγει την λοστπεδια κλπ κλπ...
Δεν μπορεις κυριε να παιζεις με τους νομους και την λογικη, και μετα για να τα μαζεψεις να μου τα αναγεις στο καλο, στο κακο, και στα συμπαντα και στο τελος να μου πεταξεις τιποτα αρχαϊστί "Ποιητικη Αδεία" οπου ολα συγχωρουνται στον βωμο της τεχνης!!!!!!
εκει ενισταμαι, και αναμενω να μου δωσουν λογικη απαντηση.....περιμενω ομως ως το τελος! Δεν προτρεχω...εδω ειμαστε και θα τα λεμε