Επισκέπτης
ε στο λοστ το πανε εναλλαξ.. δε νομιζω να ασχοληθουν σημερα με ναιτες και κλαιρ.. με mib μαλλον..
ε στο λοστ το πανε εναλλαξ.. δε νομιζω να ασχοληθουν σημερα με ναιτες και κλαιρ.. με mib μαλλον..
σωστη! εισαι πολυ μεσ'στο κλιμα εσυ σε παω!
ασημος χαρακτηρας της κλαιρ.Άντε να δούμε αύριο τι σκατά γίνεται με την Κλαίρ.
Αν και το σημερινό επεισόδειο είναι μούφα για να έχουν ενδιαφέρον τα τελευταί 2 δευτερόπλεπτα, θα τους κάνω μήνυση !
Έχει και Ναΐτες στο λοστ;
ειδα στον υπνο μου οτι εβλεπα το τελευταιο επεισοδιο λοστ και εκλαιγα γτ δεν ηθελα να τελειωσει.. θα μου λειψει :-
ναι ρε κι εμενα :'( :'( :'( :'( :'(
δεν θελω με τιποτα να τελειωσει η μονη σειρα που δεν εχει γινει σκατα με τη παροδο του χρονου και ακομη και στη 6η σεζον ανυπομονουμε να δουμε το επομενο επεισοδιο!
και δεν ειναι μια ευπεπτη μαλακια, σε βαζει στη διαδικασια να σκεφτεις και λιγο
προσφατα ξεκινησα desperate housewives ειμαι στη 4η σεζον και με το ζορι παρακολουθω πλεον
λιιιγο στη νετ το εβλεπα αυτο αλλα απλα για να μου περασει λιγο η ωρα.. το weeds μου αρεσε και γενικοτερα αρκετες σειρες... αλλα με καμια δεν εχω κολλησει τοσο.. να ψαχνω, να διαβαζω, να ασχολουμαι τοσο.. :-
ειναι τοσα πολλα τα προς διευκρινηση που ειναι αδυνατο να καλυφθουν σε εναν κυκλο..Καλό το lost αλλά στη τελευταία σεζόνα παιτούμε απαντήσεις. Για 'μένα είναι πολύ σημαντικό. Αν τελειώσει και έχω ακόμη απορίες θα μου μείνει αρνητική μεταγεύση της σειράς.
ειναι τοσα πολλα τα προς διευκρινηση που ειναι αδυνατο να καλυφθουν σε εναν κυκλο..
ποσο μαλλον αν εχουμε ως δειγμα τα 3 πρωτα...λογικα βεβαια θα φορτσαρει καποια στιγμη.
απλα ηταν ιδιαιτερη περιπτωση.. οπως το γιατι εμφανιστηκε στη σανον, στο λοκ..σιγα μεσα σε 2 επεισοδια μπορουν να τ απαντησουν ολα
αλλα δεν λεει θα παθουμε overdose απ τις πολλες πληροφοριες
καποια στανταρ θα τ αφησουν αλυτα
ας πουμε το γιατι ο walt ειναι τοσο μυστηρια περιπτωση και ψοφανε πουλια οταν τα μελεταει...ε
μπορει να μην εμπλεκεται καθολου με την εξελιξη της υποθεσης, να ειναι αλλο ενα ανεξιγητο φαινομαινο
απλα ηταν ιδιαιτερη περιπτωση.. οπως το γιατι εμφανιστηκε στη σανον, στο λοκ..
πααααρα πολλα τετοια μυστηρια θα μεινουν αλυτα. το παν ειναι να εξηγηθει,οσο εχει απομεινει δλδ, το βασικο κομματι της σειρας..
να προτείνω να δείτε επίσης το HUSTLE. Κορυφαία σειρά του BBC!
Πιάστε να δείτε το Sons Of Anarchy...εκπληκτική σειρά!