Επισκέπτης
γνωμη μου πριν τα 2 πρωτα επισοδεια δες πρωτα το 6x00 που εχουν βγαλει για ενα φρεσκαρισμα της ιστοριας
πολλα φιλακια
αυτο καναμε κι εμεις!
γνωμη μου πριν τα 2 πρωτα επισοδεια δες πρωτα το 6x00 που εχουν βγαλει για ενα φρεσκαρισμα της ιστοριας
πολλα φιλακια
αυτο καναμε κι εμεις!
μετά,τι κάνατε ? ? ? > > >
μετα αναρωτιομουν για πολλα.
ραδιοωνικη εκπομπη για το λοστ απο το σεντρα φμ,με συζητηση για τη σειρα και τις πιθανες εξελιξεις πριν την προβολη του πρωτου διπλου επεισοδιου(την περασμενη παρασκευη)....επειδη ειμαι στις καλες μου,παρτε λινκ
ρε παιδιά γιατί τόση γκρίνια πια? "ποια επεισόδια κατεβάζουμε, ποιους υπότιτλους βρίσκουμε, πότε τους βρίσκουμε"
αν δεν το κατέχετε το άθλημα αφήστε το δηλαδή:
μερικοί βασικοί κανόνες: κατεβάζουμε αυτό που είναι ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΟΥ γκρουπ. π.χ. LOL, NoTV, FQM, 2HD
μετά κοιτάμε στα σάιτ με υπότιτλους και βρίσκουμε αυτό που θέλουμε για την έκδοση μας. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση ειδικά για το ΛΟΣΤ να μη βρείς υπότιτλους για όλες τις εκδόσεις. Εγώ 7 το πρςι κατέβασα τα επεισόδια κ γύρω στις 2 το μεσημέρι είχα πάρει και υπότιτλους ελληνικούς από το xsubs.tv και το subs.gr...
Μην το κάνουμε πια να φαίνεται δύσκολο. Αντί να συζητάμε αυτά που είδαμε ακόμα λέμε για το πώς θα κατεβάζουμε
ρε παιδιά γιατί τόση γκρίνια πια? "ποια επεισόδια κατεβάζουμε, ποιους υπότιτλους βρίσκουμε, πότε τους βρίσκουμε"
αν δεν το κατέχετε το άθλημα αφήστε το δηλαδή:
μερικοί βασικοί κανόνες: κατεβάζουμε αυτό που είναι ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΟΥ γκρουπ. π.χ. LOL, NoTV, FQM, 2HD
μετά κοιτάμε στα σάιτ με υπότιτλους και βρίσκουμε αυτό που θέλουμε για την έκδοση μας. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση ειδικά για το ΛΟΣΤ να μη βρείς υπότιτλους για όλες τις εκδόσεις. Εγώ 7 το πρςι κατέβασα τα επεισόδια κ γύρω στις 2 το μεσημέρι είχα πάρει και υπότιτλους ελληνικούς από το xsubs.tv και το subs.gr...
Μην το κάνουμε πια να φαίνεται δύσκολο. Αντί να συζητάμε αυτά που είδαμε ακόμα λέμε για το πώς θα κατεβάζουμε
περιμενα κατι περισσοτερο μετα απο τοσο μεγαλη αναμονη αλλα νταξει δεν ηταν και ασχημο. αυτο που με χαλασε ειναι οτι δε δωσαν πολλες απαντησεις οπως υποσχοντουσαν και στα τραιλερ time for answers κλπ. αλλα επιβεβαιωσαν καποια πραγματα που ηδη υποψιαζομασταν πχ. καπνος = μουφα λοκ = μαυροντυμενος τυπος 6ης σεζον. παντως δεν καταλαβα γιατι ο τζεικομπ καιγεται τοσο πολυ να σωσουν τον σαγιντ. μηπως κανει κανα κουμαντο και μπει στο σωμα του δε ξερω.
*θυμαται κανεις ποια ειναι η ονομασια του συγκεκριμενου σταυρου που ειχε στη θηκη της κιθαρας ο χιουγκο? βαριεμαι να ψαχνω τωρα..
Σαιντ=Τζεικομπ Τελος!
δεν θελει και πολυ σκεψη
νταξ, εχουμε καιρο για απαντησεις!
ισως να πρεπει να σωθει ο σαγιντ επειδη ειναι αυτος που σκοτωσε τον μπεν ο οποιος ειχε αναστηθει παλι απο την ιδια πηγη.. και μαλλον θα αλλαξει κι ο σαγιντ προς το χειροτερο μετα το μπανιο, οπως ακριβως κι ο μπεν.
το σωμα του κριστιαν χαθηκε. ισως να μπει σε εκεινο ο τζεικομπ? γτ δεν τον ειδα και πολυ ταραγμενο που ειναι νεκρος..
παραλληλα συμπαντα? ή απλα ενα διαφορετικο 'παρελθον' εφοσον γινουν καποια πραγματα στο νησι? γτ τελικα η βομβα δουλεψε..
και γτ το νησι στο εναλλακτικο 2004 ειναι βυθισμενο ενω στο 2007 που βλεπουμε τωρα υπαρχει? ουφ καηκα..
και ο κρίστιαν;
και ο κρίστιαν;