Νέα

Lost

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nearxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρεσε το φιναλε του Lost?

• Οχι

Ψήφοι: 4 21,1%
  • Ναι

Ψήφοι: 6 31,6%
  • Μετριο

Ψήφοι: 3 15,8%
  • Περιμενα κατι αλλο....

Ψήφοι: 6 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    19

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
τεσπα...
δεν περιμενα να απαντησεις, αλλα θενκς για τον κοπο...

το νοημα των ερωτησεων ειναι η συνεχομενη ροη νεων αποριων αντι για ροη απαντησεων....!!!

Παντως οδευουμε σε ενα Γκραν Φιναλε, αλα-Ελληνικη ταινια....οπου ολα, ολοι, θα τεθουν επι ταπητος και θα "εξηγηθουν" σαν σε σχολειο...καπως ετσι το φανταζομαι...ειδικα αν , οπως λεγεται, επιστρατευουν και εκφωνητη....

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
5.αγνωστο αλλα ψαχνω να βρω αυτο που εγραψε προηγουμενος για το αν ηπιε το ιδιο ποτο κι ο ριτσαρντ

είναι στο ab aeterno, τα συζητάνε στην παραλία ενώ πρωτύτερα του έχει προσφέρει κρασί σε ασημένιο ποτήρι, δεν το δείχνει το Ριχαρδο να πίνει αλλά προφανώς υπονοοειται (δεν ξέρω αν φαίνεται στο ab aeterno enhanced που προβλήθηκε την εβδομάδα του «κενού») !

Θα ρίξω το κλισέ...ή που θα φάμε σούπα ή που θα προσκυνάμε τους σκηνοθέτας !

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Οτι η τυπισα οταν την σκοτωνει ο mib του λεει ευχαριστω σας λεει κατι?

Για το θεμα καιν αβελ που αναφερθηκε θα διαφωνησω γιατι το ζουμι της ιστοριας τους δεν ειναι οτι ειναι αδερφια (αλλωστε συμφωνα με την βιβλο ολοι ειμαστε) αλλα οτι ηταν το πρωτο αιμα που χυθηκε στη γη. Εκτος αν οι γνωσεις των σεναριογραφων ειναι επιπεδου Xena...

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16

ειχε πει οτι κουραστηκε
απανταω στα μικρα ποστ γιατι τα μεγαλα βαριεμαι να τα διαβαζω  :P
βαριεμαι ν αναλυω οταν σε 2 βδομαδες θα δωθουν ολες οι απαντησεις εχω καψει πολλα εγκεφαλικα κυτταρα τελευταια  :grin:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ειχε πει οτι κουραστηκε
Εδω γινεται της πορνης λες να ειναι τοσο απλο? Τι λες γιαυτο που ελεγα πριν λιγες μερες οτι μονο νεκρος φευγεις απ το νησι?

κατα τα αλλα, ελα μωρε τωρα και συ το να ψαχνεις πως λειτουργει κατι παντα εχει ενδιαφερον! Εστω κι αν ειναι το λοστ...

redrocket

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
1

Για το θεμα καιν αβελ που αναφερθηκε θα διαφωνησω γιατι το ζουμι της ιστοριας τους δεν ειναι οτι ειναι αδερφια (αλλωστε συμφωνα με την βιβλο ολοι ειμαστε) αλλα οτι ηταν το πρωτο αιμα που χυθηκε στη γη. Εκτος αν οι γνωσεις των σεναριογραφων ειναι επιπεδου Xena...

εμένα μου λέει ότι μάλλον ήταν στα σχέδια της να την φάει ο MiB ώστε να σαλτάρει ο φλωρο-jacob (το "Γιακουμής" είναι πολύ αντρικό για να το φοράει) και να πάρει σοβαρά το ρόλο του ως Προστάτης της Σπηλιάς.
Εκει θα πετάξει στο τελευταίο επεισόδιο ο Τζακ (αντικαταστάτης του φλωρο-jacob) τον Ιρακινο (αντικαταστάτης του MiB). Κρατάω μια επιφύλαξη ότι μπορεί τελικά τη θέση του Ιρακινού σαν αντικαταστάτης του Καπνού, να την πάρει ο Σωγιερ.

btw μιας και μιλήσαμε για παραλληλισμούς η σπηλιά είναι στην ουσία ο "φελός" ή αλλιώς η πόρτα για τον Άδη, κάτι που εξηγεί γιατί υπάρχουν τοσα ζόμπι στο νησί

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εδω γινεται της πορνης λες να ειναι τοσο απλο? Τι λες γιαυτο που ελεγα πριν λιγες μερες οτι μονο νεκρος φευγεις απ το νησι?

κατα τα αλλα, ελα μωρε τωρα και συ το να ψαχνεις πως λειτουργει κατι παντα εχει ενδιαφερον! Εστω κι αν ειναι το λοστ...

εγω λεω οτι τα νευρα μου δεν γινεται να μας βαζουν νεο μυστηριο για μια ακυρη μου εμφανιστηκε σ ενα επεισοδιο!!!  :tickedoff:
η να μας εξηγουν ολα αυτα τα κουλα που γινονται στο νησι μ ενα μαγικο φως!!!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
εμένα μου λέει ότι μάλλον ήταν στα σχέδια της να την φάει ο MiB ώστε να σαλτάρει ο φλωρο-jacob (το "Γιακουμής" είναι πολύ αντρικό για να το φοράει) και να πάρει σοβαρά το ρόλο του ως Προστάτης της Σπηλιάς.
Εκει θα πετάξει στο τελευταίο επεισόδιο ο Τζακ (αντικαταστάτης του φλωρο-jacob) τον Ιρακινο (αντικαταστάτης του MiB). Κρατάω μια επιφύλαξη ότι μπορεί τελικά τη θέση του Ιρακινού σαν αντικαταστάτης του Καπνού, να την πάρει ο Σωγιερ.

btw μιας και μιλήσαμε για παραλληλισμούς η σπηλιά είναι στην ουσία ο "φελός" ή αλλιώς η πόρτα για τον Άδη, κάτι που εξηγεί γιατί υπάρχουν τοσα ζόμπι στο νησί
Με την ταχυτητα που βγηκε ο καπνος απο την σπηλια την πρωτη φορα, μου θυμισε αυτο το μηχανημα που εχουν στα goody's που βαζεις το μπιφτεκι απο την μια κατεψυγμενο και μετα απο 30 ποντους τουνελ στο βγαζει ψημενο και αχνιστο... :2funny: :2funny:

Να δειτε οτι θα αποδειχτουμε πιο ευφανταστοι απ τους σεναριογραφους, αλλωστε η σειρα προοριζεται κυριως για το αμερικανικο κοινο. Εκει συνηθως δεν τους βαζουν δυσκολα...

ΥΓ κατ εμε ο πιο ελεινος φλωρος στην σειρα ειναι ο τζακ, ο ιδανικος γαμπρος για καθε ελληνιδα μητερα

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Σε πόσες δόσεις θα τον πετάξει τον Ιρακινό ; Εκτος κι αν χρησιμοποιήσει μια και καλή κουβά !

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αυτός και ο Αρναούτογλου

σιγα τον γαμπρο!
αχ τον Σωγιερακο τον ειδα αποψε στον υπνο μου
οτι τον ειχε πιασει ο καπνος και τον κοπαναγε απ εδω κι απ εκει και τον παρακαλαγα να τον αφησει και να παρει εμενα!!
και τον αφησε τελικα μεσ στις πληγες και τα αιματα και τον πηρα αγκαλια μισοπεθαμενο
και ηταν και οι αλλες οι σκροφες η Τζουλιετ και η Κειτ και ανησυχουσαν
η Κειτ ετρεχε να βρει φαρμακα και η Τζουλιετ ως γιατρος προσπαθουσε να τον περιθαλψει
και εγω η αχρηστη ερωτοχτυπημενη τον ειχα αγκαλια εκλαιγα και του λεγα οτι ολα θα πανε καλα
Η τζουλιετ ειπε οτι μαλλον θα τα καταφερει
αχ το μωρο μου ελπιζω να μη τον ξεκανουν κι αυτον  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΟΛΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΟΛΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤV.
ΑΡΑ ΤΑ ΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 3 episodes ΑΚΟΜΑ.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
σιγα τον γαμπρο!
οτι τον ειχε πιασει ο καπνος και τον κοπαναγε απ εδω κι απ εκει και τον παρακαλαγα να τον αφησει και να παρει εμενα!!
και τον αφησε τελικα μεσ στις πληγες και τα αιματα και τον πηρα αγκαλια μισοπεθαμενο
η Κειτ ετρεχε να βρει φαρμακα και η Τζουλιετ ως γιατρος προσπαθουσε να τον περιθαλψει
και εγω η αχρηστη ερωτοχτυπημενη τον ειχα αγκαλια εκλαιγα και του λεγα οτι ολα θα πανε καλα
αχ το μωρο μου ελπιζω να μη τον ξεκανουν κι αυτον  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
...και καθως τον κρατουσες αγκαλια μισοανοιγει τα ματια σε κοιταει χαμογελωντας και ψιθυριζει: 0ou hello Dambo...
(sorry δεν μπορουσα να αντισταθω)

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
σιγα τον γαμπρο!

Έλα να κοπούν τα spoilers...!! Ο Josh Holloway είναι η αρσενικό απάντηση (μαζί με το Hugh Jackman) στο πρωαιώνιο ερώτημα...πώς γίνεται τέτοια κουκλάρα να κυκλοφορεί με τη στραβοριξιά ;;

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
...και καθως τον κρατουσες αγκαλια μισοανοιγει τα ματια σε κοιταει χαμογελωντας και ψιθυριζει: 0ou hello Dambo...
(sorry δεν μπορουσα να αντισταθω)

δικο μου ηταν το ονειρο οχι δικο σου  :birdman:

Επισκέπτης
σιγα τον γαμπρο!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Έλα να κοπούν τα spoilers...!! Ο Josh Holloway είναι η αρσενικό απάντηση (μαζί με το Hugh Jackman) στο πρωαιώνιο ερώτημα...πώς γίνεται τέτοια κουκλάρα να κυκλοφορεί με τη στραβοριξιά ;;
holloway091708.jpg

joshhollowayk.jpg

jholloway.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom