Νέα

Lost

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nearxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σας αρεσε το φιναλε του Lost?

• Οχι

Ψήφοι: 4 21,1%
  • Ναι

Ψήφοι: 6 31,6%
  • Μετριο

Ψήφοι: 3 15,8%
  • Περιμενα κατι αλλο....

Ψήφοι: 6 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    19

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αρκετά καλό το επεισόδιο,άντε ένα ακόμα και μετά το 4,5ωρο finale.(2 ώρες recap και 2,5 δράση και τέλος)

Μαριάννα αυτό το μαλλί σου πάει πιο πολύ να το κρατήσεις

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
σε γενικες γραμμες,το τελευταιο επεισοδιο ειχε πολυ απο βιβλο...τα αδερφια θυμιζαν αβελ-καιν,η αναφορα στους πρωτοπλαστους,η απαγορευμενη γνωση που θα αποκτουσαν αν ερχονταν σε επαφη με τον εξω κοσμο κτλ.
όλα χριαστιανικά(αρκετά),επιστημονικοφανή(λιγότερο)και μεταφυσικά(ακόμη πιο λίγο)θα "εξηγηθούν"
Όσα εξηγηθούν.Ο mib είναι ο κακός το είπαν οι παραγωγοί στο podcast του abc ,μην παραμυθιάζεστε άδικα

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπον εχω ξενερωσει
Ισως να ναι απο αντιδραση γιατι τελειωνει
Στο τελευταιο επεισοδιο ο Λοκ πεφτει στο νερο και δεν παθαινει τιποτα περα απ ολα τ αλλα που σχολιασαμε
Ο τροχος συνδεεται με φως και νερο???
Γεννιεται ενα παιδι και επι 13 χρονια δεν του δινουν ονομα??? (καλα ισως του δωσανε και εμας για καποιο λογο δεν μας τον λενε)
Ενας τροχος που δυνδεεται με φως και νερο?????
Γιατι ο Γιακουμης φερνει συνεχεια κοσμο στο νησι αφου αυτο βοηθαει τον Φλοκ να φυγει?
Επισης απλα βαζει ο Γιακουμης κανονες και ο αλλος ακολουθει? Δεν μπορει να τους παραβιασει? Ενα παιχνιδι ειναι ολα? ακομη και στο παιχνιδι αν εισαι λαμογιο οπως ο ΦΛοκ κλεβεις!
Ο καπνος συστημα προστασιας του νησιου...ακυρο
Οι αλλοι υπερφυσικες δυναμεις...ακυρο
Ο Λοκ προορισμενος για μεγαλεια...ακυρο
Το ξερα οτι θα τα κουκουλωσουν βιαστικα στο τελος γαμωτο

Παιζει ο καπνος οταν λεει θελει να γυρισει σπιτι να μην εννοει εκτος νησιου, αλλα τη σπηλια με το φως παντως

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τουλάχιστο μάθαμε γιατί το βλέπουμε 6 χρόνια, για να ξανανάψει το γαμημένο το φως

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ξαναάναψε από όταν πέρασε από μέσα ο μιμπ?Η σβήνει μόνο όταν γίνεται καπνός?

Επισκέπτης
Ο τροχος συνδεεται με φως και νερο???
Γεννιεται ενα παιδι και επι 13 χρονια δεν του δινουν ονομα??? (καλα ισως του δωσανε και εμας για καποιο λογο δεν μας τον λενε)
το φως δεν ειναι της ΔΕΗ,εχει υπερφυσικες ιδιοτητες  :grin: εξαλλου ειπες οτι ησουν σκραπας στη φυσικη,γιατι απορεις? :uglystupid: :2funny:

αν και κουφο,μου αρεσε σαν ιδεα που δεν εδωσαν ονομα στον μουσια  :rockon:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
το φως δεν ειναι της ΔΕΗ,εχει υπερφυσικες ιδιοτητες  :grin: εξαλλου ειπες οτι ησουν σκραπας στη φυσικη,γιατι απορεις? :uglystupid: :2funny:

αν και κουφο,μου αρεσε σαν ιδεα που δεν εδωσαν ονομα στον μουσια  :rockon:

απλα μου κανε υπερβολικα απλοικο
οκ ενα φως με υπερφυσικες ιδιοτητες, το αγιο φως και δευτε λαβετε φως!!!
το αλλο ηταν απλα κουλο!

mclovingr

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αρκετά καλό το επεισόδιο,άντε ένα ακόμα και μετά το 4,5ωρο finale.(2 ώρες recap και 2,5 δράση και τέλος)

Μαριάννα αυτό το μαλλί σου πάει πιο πολύ να το κρατήσεις

Για ένα από τα τελευταία επεισόδια και από τα πιο αναμενόμενα (η ιστορία Jacob-MIB ) δεν ήταν τόσο επικό όσο περιμέναμε!

Το finale θα είναι 5,5 ώρες αν μετρήσεις και τη μία ώρα μετά στον Jimmy Kimmel όπου θα είναι το cast και θα παρουσιαστούν και 2-3 διαφορετικά τέλη...Ισως αυτά τα τέλη γυρίστηκαν για να μην απογοητευθεί κανένας ή για να μην βγουν προς τα έξω spoilers όπως τότε που γύρισαν το finale με Locke, Sawyer και Desmond στο φέρετρο.

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Να πω κι εγώ τη μαλακία μου...

Αφ'ενός ο γοητευτικός ανώνυμος κακούλης δεν ήταν, το παιδί ήθελε απλά να φύγει από το νησί,να δει τον κόσμο κτλ κτλ...λογικό είναι καθότι με τόσο αρχιδόκαμπο εκεί θα έρεψε στη χειρογλυκάνη ή θα είχε μόνιμα ακράτεια αφόδευσης. Επίσης λογικό είναι όταν η "Μητέρα" του αλλάζει τα σχέδια να θολώνει ο άνθρωπος και να αντιδρά λιγάκι νευρικά αλλά αυτό δεν τον κάνει το απόλυτο Κακό !
Τώρα ο Γιακουμής δήλωσε αιώνια πίστη στη μαμά (ουστ μουρόχαβλε), σημειωτέον κέρασε μαυροδάφνη και το Richard άρα έχουμε κι άλλον αιώνιο τοποτηρητή...Το ερώτημα μου είναι το εξής...Το φως εκτός από ενέργεια,θεραπέια,υδροηλεκτρισμό και φωτοβολταικά...μήπως είναι και φυλακή για τον Μαύρο Καπνό, ο οποίος θέλει κάποιο σώμα για να την κάνει από εκεί ; Κοινώς ο συμπαθητικός Ανώνυμος πέθανε (μη μου πείτε ότι ήταν κακός...) και ο καπνός χρησιμοποίησε τη μορφή του για τα δικά του τα ωφέλη. Ο Γιακουμής κατάλαβε τη μαλακία που έκανε και σου λέει κάτσε να τον φυλάμε τώρα και να φέρνουμε γκαντέμηδες εδώ...

Προσδοκώ ανατροπή γιατι ενώ περίμενα επικό επεισόδιο μου το γύρισαν στο Φανταστικό Κάστρο της Barbie με το ροζ στάβλο που βοσκάνε τα μικρά της πόνυ !

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Να πω κι εγώ τη μαλακία μου...

Αφ'ενός ο γοητευτικός ανώνυμος κακούλης δεν ήταν, το παιδί ήθελε απλά να φύγει από το νησί,να δει τον κόσμο κτλ κτλ...λογικό είναι καθότι με τόσο αρχιδόκαμπο εκεί θα έρεψε στη χειρογλυκάνη ή θα είχε μόνιμα ακράτεια αφόδευσης. Επίσης λογικό είναι όταν η "Μητέρα" του αλλάζει τα σχέδια να θολώνει ο άνθρωπος και να αντιδρά λιγάκι νευρικά αλλά αυτό δεν τον κάνει το απόλυτο Κακό !
Τώρα ο Γιακουμής δήλωσε αιώνια πίστη στη μαμά (ουστ μουρόχαβλε), σημειωτέον κέρασε μαυροδάφνη και το Richard άρα έχουμε κι άλλον αιώνιο τοποτηρητή...Το ερώτημα μου είναι το εξής...Το φως εκτός από ενέργεια,θεραπέια,υδροηλεκτρισμό και φωτοβολταικά...μήπως είναι και φυλακή για τον Μαύρο Καπνό, ο οποίος θέλει κάποιο σώμα για να την κάνει από εκεί ; Κοινώς ο συμπαθητικός Ανώνυμος πέθανε (μη μου πείτε ότι ήταν κακός...) και ο καπνός χρησιμοποίησε τη μορφή του για τα δικά του τα ωφέλη. Ο Γιακουμής κατάλαβε τη μαλακία που έκανε και σου λέει κάτσε να τον φυλάμε τώρα και να φέρνουμε γκαντέμηδες εδώ...

Προσδοκώ ανατροπή γιατι ενώ περίμενα επικό επεισόδιο μου το γύρισαν στο Φανταστικό Κάστρο της Barbie με το ροζ στάβλο που βοσκάνε τα μικρά της πόνυ !

νομιζω εισαι κοντα
κι εγω το πα αλλα μ εγραψαν
το σπιτι μου λεει ο καπνος θελει να γυρισει δεν ειναι η main land
ειναι η σπηλια

redrocket

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
1
o mib απενοχοποιειται πλεον

δεν ειχε βλαψει κανεναν,απλα ηθελε να φυγει απ'το νησι

ακομα και το γεγονος οτι εγινε καπνος οφειλεται στον αδερφο του που τον εριξε στη σπηλια με το φως

πλεον υποστηριζω ανοιχτα καπνο  :rockon:

πιστευω οτι και η νταρμα εφτασε στο νησι με τη βοηθεια του καπνου ωστε να μαθουν οι ανθρωποι τις ιδιοτητες του νησιου και να βρει τροπο να φυγει κι αυτος

υποθετω επισης οτι απ'τη στιγμη που εγινε καπνος δεν μπορει να αξιοποιησει το frozen wheel...ακομα και με τη μορφη του κριστιαν σταθηκε διπλα στον τροχο αλλα δεν μπορεσε να τον χρησιμοποιησει,για ολα φταιει η κακουργα μανα του που τον σκοτωσε λιγο πριν την κοπανησει

κάρφωσε ο κουκοτς πάλι

ας πω και εγώ τη  :jerking: μου:
έχω την εντύπωση πως έτσι όπως το πάνε με πασαλείματα θα αφήσουν πολλά κενά και έχει να φάει πολύ κατάρα ο JJ ο Αβράμης
Πράγματι όπως είπε ο φίλος παραπάνω πολλοί παραλληλισμοί με τη Βίβλο κάτι που το κάνει πιο προβλέψιμο και από ματς Barcelona - Ακράτητος.
Όπως εύστοχα παρατήρησε ο τριμέγιστος Nyar η η ιστορία των δύο αδερφών ήταν εντελώς απαλόκαυλη. Ο Γιακουμής από χαρακτήρας με @@ εμφανίζεται σαν παίχτης στο "Μια Νύφη Για Τον Γιο Μου". Τραγικός φλώρος, δέχετε πειθήνια ότι του πει Η Φονισσα και δέχεται οποιαδήποτε παπαριά-κανόνα σα νεοσύλλεκτος. Μόνο ο Γκέμπελς του Γιακουμή (λέγε με annamaria lol) συνεχίζει την προπαγάνδα υπέρ του. Πάντως είμαι περίεργος να δω πότε άρχισε τα ταξίδια εκτός νησιού.

Εγώ στο πνεύμα των ημερών συνεχίζω να την έχω δει αντιεξουσιαστής και υποστηρίζω ανοιχτά Καπνούλη για αρχηγό της επανάστασης που κάνει για να φύγει από το Νησί.
Λευτεριά στον ΚΑΠΝΟΥΛΗ!!!!

ΥΓ να μου το θυμηθείτε, αφού δεν είπαν ούτε τώρα πως τον λένε τον Καπνούλη, αβάπτιστο θα μείνει το καημένο για πάντα...

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Στην χωρα της Χριστιανης, υπερορ8οδοξης ενιοτε, Δεξιας, οπου ταινιες οπως τα Πα8η του Χριστου και, εσχατως, το Creation δεν βρισκουν διανομη, το Lost δεν 8α μπορουσε να ξεφυγει την απλοικη, ευπεπτη τελικως, διαμαχη του...Καλου με το Κακο (σε διαφορες εκφανσεις και παραλλαγες)

Ολα τα υπολοιπα στοιχεια(time travel, 'I-see-dead-people', Bold and the Beautiful - esque, etc) εισηχ8ησαν για να διευρυνουν την βαση τηλε8εασης

αυτα εγραφα, 1,5 μηνα πριν...καποιοι μου ελεγαν να περιμενω, μην βιαζομαι κλπ

το επεισοδιο ηταν της πλακας, για το build up που ειχαν κανει...τοσα χρονια

επιβεβαιωνει και τον λογο που εκανα skip την 4/5η season

χωρις λογικη, με τραγικα σκηνο8ετικα λα8η και με την επιφαση της ψευδο-8ρησκευτικοτητας (η....'8εια κοινωνια' μπροστα στην...'πηγη' για πολλες κλωτσιες)...και ο αργαλειος της...Πηνελοπης για γελια (και για κλαμματα) - οι δικαιολογιες δε για το πως εφτασαν οι..'αλλοι' στη διασυνδεση φωτος/τροχαλιας...ουτε στα...Συνορα της Αγαπης

Περαστικα μας....

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Βλέπω πολλούς να παραλληλίζουν την ιστορία Του Jakob - MIB με τον Καιν και Άβελ ή με την μάχη καλού και κακού . Νομίζω ότι δεν ισχύει αυτό , δεν λέει αυτό η ιστορία . Πρωτά από όλα , μπορεί να έχουμε αδερφοκτονεία , αλλά ο θεωρητικά καλός και αγαθός σκοτώνει τον Θεωρητικά κακό. Στην ουσία έχουμε έναν εύπιστο αγαθό νεαρό , χωρίς να έχε3ι κάτι το ιδιαίτερο (μπορεί και στα όρια του Βλάκα) , που πιστεύει χωρίς να εξετάσει καθόλου τα πράγματα μια πιθανώς τρελλή γυναίκα, και γίνεται το υποχείριο της (ελπίζω να καταλάβατε ότι μιλάω για τον Jacob) . Και από την άλλη έχουμε έναν πραγματικά χαρησματικό άνθρωπο με ευφυία και πάθος , που εξετάζει τα πράγματα και θέλει να γνωρίσει την αλήθεια και να μην κλειστεί στην πραγματικότητα του Νησιού, όπωε επέλεξε ο Αδερφός του . Με υπομονή και επιμονή , και με προσωπικό πόνο (αφού επέλεξε να αποξενωθεί με τον αδερφό του και την μητέρα του , και να μπλέξει με  " κακούς" ανθρώπους) έφτασε κοντά στο όνειρό του . Ακόμα και ο θάνατος του δεν έγινε εμπόδιο στο να ακολουθήσει το όνειρό του . Άρα στην ουσία έχουμε την σύγκρουση του πιστού-τυφλού ανθρώπου με τον χαρησματικό άνθρωπο που θέλει να έχει την ελευθερία της επιλογής . Ο άνθρωπος που περιχαρακώνεται στο Νησί του αγνοόντας για τον υπόλοιπο κόσμο , και ο Άνθρωπος που θέλει να βρεί τις Ρίζες του και την Αλήθεια. Οι παραγωγοί παίζουν μαζί μας , δείχνωντας τον ένα συνέχεια με άσπρα και ο Άλλος με τα μαύρα , βάζοντας στο τριπάκι καλού εναντίον κακού, αλλά στην ουσία λένε μην παραμυθιάζεστε και ψάξτε τα πράγματα και μην υποκείπτεται σε δογματισμούς και στερεοτυπικές αντιλήψεις. Στην πραματικότητα και οι δύο έχουν γκρίζα ηθική , αφου δεν διστάζουν να εκμεταλευτούν και να σκοτώσουν κόσμο προκειμένου να κάνουν αυτό που θέλουν ( μη ξεχνάμε ότι και ο  Jakob είναι ο πνευματικός αρχηγός των "άλλων" που κάναν ότι κάναν). Αυτό που θέλω να υπογραμμήσω είναι ότι ο ΜΙΒ βλέπει όπως και Χιούγκο τους Νεκρούς, ακόμα δεν μπορώ να εκτιμίσω τι σημαίνει αυτό .

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Για μενα,
αλλο ενα τραγικο επεισοδιο...ο 6ος κυκλος ειναι τραγικος.
Μια στροφη πλεον πριν το φιναλε, τιποτα απο οσα μας απασχολουν 6 χρονια δεν απαντιεται...η γνωστη πολιτικη "στριβειν δια νεων ερωτηματων" εφαρμοζεται...
παμε λοιπον...

• [li]1.γιατι επερεπε να θανατωθει η φυσικη μανα?
    2.πως βρεθηκε η φονισσα στο νησι?
    3.πως συνδεεται το φως με το νερο? και μετα αυτα τα δυο με εναν τροχο? μηπως να βαζαμε και καμια ομπρελα και καμια μελιτζανοσαλατα? λεως μπας και με πιο πολυ αχταρμα γινοταν και διαστρικο το μεσον μεταφορας!!!!! που ξερετε?
    4.πως δλδ ριχνεις ανθρωπο και παιρνεις καπνο?
    5.το μαγικο ποτο τι ειναι? Πως επιδρα στην στυτικη δυσλειτουργια? :think:[/li]
    [li][/li]

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Ασφαλες συμπερασμα απο το τελευταιο επεισοδιο:

αν δεν γαμησεις 35 χρονια, καλυτερα γινε καπνος....

ε ρε παιδια σορρυ που το διακωμωδω, αλλα η σειρα εγινε οντως Barbie Fairytopia...και Rapunzel και Μαγεμενος Πηγασος  (10 μπαρμπες εχουν τα παιδια μου εδω)....ελεος!!!!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
το μονο ευφυες που εχει η σειρα πλεον, ειναι οτι παιζει με τα στερεοτυπα του Δυτικου μας Κοσμου, και ισως τα ανατρεψει...

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
66
Πόντοι
16
πολλές "αναγνώσεις" και ερμηνείες σηκώνει το επεισόδιο.
μου αρέσει η προσέγγιση του joyjoy.
βασικά ερωτήματα πάντως μένουν ακόμα αναπάντητα,για να δούμε, αν δε δοθούν απαντήσεις και στα επόμενα θα μιλάμε για το κουκούλωμα του αιώνα!

Υ.Γ.ΜΙΒ ρισπέκτ
Υ.Υ.Γ. Τζέικομπ,έλεος ρε μαλάκα :headbang:

Επισκέπτης
Για μενα,
αλλο ενα τραγικο επεισοδιο...ο 6ος κυκλος ειναι τραγικος.
Μια στροφη πλεον πριν το φιναλε, τιποτα απο οσα μας απασχολουν 6 χρονια δεν απαντιεται...η γνωστη πολιτικη "στριβειν δια νεων ερωτηματων" εφαρμοζεται...
παμε λοιπον...

• [li]1.γιατι επερεπε να θανατωθει η φυσικη μανα?
    2.πως βρεθηκε η φονισσα στο νησι?
    3.πως συνδεεται το φως με το νερο? και μετα αυτα τα δυο με εναν τροχο? μηπως να βαζαμε και καμια ομπρελα και καμια μελιτζανοσαλατα? λεως μπας και με πιο πολυ αχταρμα γινοταν και διαστρικο το μεσον μεταφορας!!!!! που ξερετε?
    4.πως δλδ ριχνεις ανθρωπο και παιρνεις καπνο?
    5.το μαγικο ποτο τι ειναι? Πως επιδρα στην στυτικη δυσλειτουργια? :think:[/li]
    [li][/li]
μην περιμενεις λογικες-επιστημονικες εξηγησεις σε ολα γιατι δεν θα δοθουν

εγω απ'αυτα που ειδα θα σου απαντουσα τα εξης:
1.προφανως,ο ρολος της στο νησι ηταν να γεννησει τον αντικαταστατη της ψευτικης μητερας,μετα δεν υπηχε λογος υπαρξης της
2.εφοσον προστατευει το νησι,σημαινει οτι διαδεχτηκε καποιον αλλο η και διαλεχτηκε απο καποιον αλλο που εκανε αυτη ακριβως τη δουλεια και που αυτος με τη σειρα του διαδεχτηκε καποιον αλλο και παει λεγοντας...
3.απτεται του μεταφυσικου
4.το ιδιο με το παραπανω
5.αγνωστο αλλα ψαχνω να βρω αυτο που εγραψε προηγουμενος για το αν ηπιε το ιδιο ποτο κι ο ριτσαρντ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom