Νέα

Lost strippers!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 269K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
καλησπέρα παίδες..ξέρει κανείς αν η καρολίνα είναι ακόμα στο G.Ritorno ή αν την έχουν στείλει στο Cotton..? cheers..

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
Μαν, ευχαριστώ που απάντησες..

olympos66

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Κριτικές
10
Like
221
Πόντοι
1.245
καλησπέρα παίδες..ξέρει κανείς αν η καρολίνα είναι ακόμα στο G.Ritorno ή αν την έχουν στείλει στο Cotton..? cheers..

Tην ειδα Ritorno, έχω την εντύπωση πως έκλεισε και πάλι το Сotton κι όλες πήγαν είτε Ritorno ή Star

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
378
Πόντοι
2.287
Maria Ilina ( fb προφιλ) η' αλλιως Βαλεντινα απο Κινκυ ειναι ακομα εκει?

phh1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
prin peripou 3-4 xronia htan mia apisteuth kargiola sto anatolh. den thymamai kan onoma, alla eixe apisteuto leuko dermataki k mauromalla. kserei kaneis gia poia milaw?  :think:

billinio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Κριτικές
12
Like
28
Πόντοι
601
Mάγγες 3 γκόμενες που δουλεύαν σε μαγαζιά η μία Lucy Πολονέζα με υπηρεσία σε Εrotica , Lido , Koλομπαρο Βella και Musses και η άλλες Νίνα μελαχρινό που δούλευε τελευταία Musses και πιο παλιά Mulin Blue με ένα μεγάλο τατουάζ πάνω απο τον κόλο και Εμμανουέλα μελαχρινο σκυλί απο Musses και πιο παλιά στα Illusions και Mulin Blue που είναι αυτές τώρα τις έχει δει κανείς ;

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
52.000
Πόντοι
36.618
Mάγγες 3 γκόμενες που δουλεύαν σε μαγαζιά η μία Lucy Πολονέζα με υπηρεσία σε Εrotica , Lido , Koλομπαρο Βella και Musses και η άλλες Νίνα μελαχρινό που δούλευε τελευταία Musses και πιο παλιά Mulin Blue με ένα μεγάλο τατουάζ πάνω απο τον κόλο και Εμμανουέλα μελαχρινο σκυλί απο Musses και πιο παλιά στα Illusions και Mulin Blue που είναι αυτές τώρα τις έχει δει κανείς ;

Την Εμανουέλα αν λέμε την ίδια την έχω πετύχει kinky opera...Είναι γνωστή γυρολόγος ;)

Gianpaolo

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
19
Πόντοι
1
Η Εμμανουέλα που ειναι τώρα στο Κινκυ, εχει δουλεψει για αρκετο καιρό και στο Lido.

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
Υπήρχε κ μια μελαχρινη Εμμανουέλλα στις Μούσσες πριν λίγο καιρό την θυμάμαι κ εγώ..δυστυχώς μαν δεν την έχω δει πουθενά αλλού...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom