pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
και φραπεδιάζει με το ζόρι....χαχαχαχα
είναι εξαντλημένο το χέρι από τα πολλά έτη..να δες και σύ..
και φραπεδιάζει με το ζόρι....χαχαχαχα
είναι εξαντλημένο το χέρι από τα πολλά έτη..να δες και σύ..
http://[URL unfurl="true"]www.dezinehq.com/wp-content/uploads/2008/06/___a_dream_on_our_way_to_death_by_foureyes.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
μιλαμε για τεχνη οχι αστεια!!! :2funny: :headbang3:
Η ταχύτητα απάντησης με εξέπληξε θετικά!Επειδή λείπω όμως από Αθήνα σχεδόν 2 χρόνια τώρα,γιατί φραπέ με το ζόρι;Στις Λολίτα εποχές έτριβε το λυχνάρι (πάνω από το τζιν) χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα.Λόγω οικονομικής κρίσης αναγκάστηκε να βάλει το χέρι "βαθειά";
Υ.Γ. Ο συνδυασμός τέχνης (βλ. φωτογραφία) και στριπτιτζιδουσυζήτησης είναι όντως ισοπεδωτικός!
ρε μάστορα...ειρωνικά έγραφα...
μόνο πίπες-δώρο δεν κάνει η γκόμενα...για να την διαλέξεις...
Αυτη η ντιανα απο το λολιτα που εχει χαθει?τα παρατησε?
κρήτη είναι φίλτατε.
Σε ποια πόλη?
γιατί θα πάρεις το φαιστός?
Ελέγχω τις strip-γνώσεις σου.
ξέρω αλλά δε σου λέω επειδή θές να με ελέγχεις.
χαχαχαχαχχα......έφυγε για άλλες πολιτείες απ'όσο ξέρω και καλύτερα να μη γυρίσει....έτσι κι αλλίως ότι χρήματα έβγαζε από το stripoεπάγγελμα πρέπει να τα ξόδευε στα ψυχοφάρμακα που οπωσδήποτε έπαιρνε.Ξέρει κάποιος που έχει πάει η Λίζα από το Platinum στην Θησέως? Ψάχνω επίσης και άλλη μία κοπέλα που δούλευε εκει, μελαχρινή με σγουρό μακρύ μαλλί.....
ρωσια ειναι εδω και καιρο...Παιδιά ξέρει κανείς να μας ενημερώσει αν υπάρχει σε κάποιο μαγαζί καμιά κοπέλα με μεγάλα φυσικά μπαλόνια? Έχω παέι σε αρκετά μαγαζιά αλλά τζίφος. Επείσης ξέρει κανείς που δουλεύει η Λαρίσσα? 35άρα Ρωσίδα παλιά στην δουλειά που δούλευε Ντόλς και Κλεοπάτρα...Ευχαριστώ...
Ξέρω πως για κάποιο διάστημα είχε σταματήσει. Κάποιος την είχε σπιτώσει αλλά δεν πέρναγε καλά και ξεκίνησε και πάλι δουλειά. Η κοντούλα που λές είναι κολλητή της το ξέρω, αλλά δυστυχώς το μαγαζί έχει κλείσει και δεν μπορώ να την κεράσω το ποτό που λές.... Αν κάποιος ξέρει που έχουν μεταφερθεί ας δώσει καμμια πληροφορία....χαχαχαχαχχα......έφυγε για άλλες πολιτείες απ'όσο ξέρω και καλύτερα να μη γυρίσει....έτσι κι αλλίως ότι χρήματα έβγαζε από το stripoεπάγγελμα πρέπει να τα ξόδευε στα ψυχοφάρμακα που οπωσδήποτε έπαιρνε.
Υ.Γ:Αν και νομίζω πως έχει κλείσει....αν περάσεις καμιά βόλτα από κει κέρνα κάνα ποτό το μικρό,ξανθό,κοντοπούτανο ρουμανάκι με τη τσιριχτή φωνή(αίσχος γενικά) και αυτή θα σου πει(μάλλον) περισσότερα(ξέρει ξέρει)