το φαγε η βαλένθια...
Eφαγε αλλα 2, εμεινε με 10..και εγω πηγα ΚΟΥΒΑΑΑΑΑ..Καλο εφαγα σημερα..!!
Πανε τα λεφτακια Παθιαρη μου..Κλαψ..Κλαψ. :'(
Αυτα..
το φαγε η βαλένθια...
------------------φίλτατε την ίδια απορία έχουμε..
δε βοηθάς και πολύ με το όνομα....γιατί αλλάζουν πολλές φορές.αλλά ντουέτο Τσέχες με τη μία ψηλή ξανθιά(λίγο ασχημομούρα) με μεγάλα βυζιά ένα μου έρχεται στο νου....μπορείς να δώσεις καμιά άλλη πληροφορία?ξέρεις που αλλού έχουν δουλέψει?paidia kserei kaneis th misel apo to lolita? pou phge k pou xathike?
tsexa ksanthia me malli oxi polu makry.mexri tous wmous.me kwlara, eixe valei k vyzia teleutaia fora pou thn eida.paizane 2 tsexes sto lolita pou phgainan paketo.auth k mia psilh ksanthia adunath me terastio vyzi,ksexnaw to onoma ths omws. alla de me noiazei auth.h misel me noiazei, exw skalwsei!
Κάτι μου λεει η περιγραφή σου. Έχεις φώτο (με πμ φυσικα)?paidia kserei kaneis th misel apo to lolita? pou phge k pou xathike?
tsexa ksanthia me malli oxi polu makry.mexri tous wmous.me kwlara, eixe valei k vyzia teleutaia fora pou thn eida.paizane 2 tsexes sto lolita pou phgainan paketo.auth k mia psilh ksanthia adunath me terastio vyzi,ksexnaw to onoma ths omws. alla de me noiazei auth.h misel me noiazei, exw skalwsei!
paidia kserei kaneis th misel apo to lolita? pou phge k pou xathike?
η ψηλή που λές η τσέχα είναι μάλλον η ντενίζ ή η τζέσσικα που μετακόμισε αλκατράζ μετά.Η Μισέλ είναι από τα πολύμπαζα τσεχάκια που έχουν δεί τα ματάκια μας με απαίσιο κώλο ώς χειρότερο χαρακτηριστικό επάνω της.Γλυκιά φατσούλα κάπως,καλή συμπεριφορά,αλλά ξενέρα.Εμ για αυτό μας φέρνουν μπάζα τόσα χρόνια στην πλειοψηφία τους...άφου κάποιοι από μας σκαλώνουν με μπαζάκια.Δυστυχώς δεν έχουμε και γούστο εκτός από την όλη μαλακία που μας δέρνει και δεν αναφέρομαι προσωπικά στο παιδί.
καλημερα παιδες! μηπως τυχον κανεις γνωριζει-θυμαται τη λαουρα απο μουσσες? Ηταν ψιλομιλφ κ δουλευε εκει πριν 3-4 χρονια περιπου. Ευχαριστω εκ των προτερων.
Μωρε ποια Λαουρα και πρασινα αλογα..Εδω επιτελους βρηκαμε τον καπετανιο..
Αυτα..
πώς δε τη θυμόμαστε?μας έχει κάνει κάτι πριβέ αξέχαστα.
τωρα ξερεις κανεις αν ασχολειται με το σπορ?
στο Ο δεν ήταν τελευταία??την έχω χάσει.....Αν δουλεύει θα είναι ίσως ρασπούτιν...δεν τη βλέπω πιθανόν να δουλεύει κάπου αλλού..
στο Ο δεν ήταν τελευταία??
μάλλον έχεις δίκιο! η αλήθεια είναι ότι έχουν μειωθεί οι επισκέψεις μου κατά πολύ.. στο Ο συγκεκριμένα έχω να πάω από το καλοκαίρι (που το γουστάρω κιόλας)...αρκετά πιό παλιά,περίπου χρόνος πριν..
η αλήθεια είναι ότι έχουν μειωθεί οι επισκέψεις μου κατά πολύ.. στο Ο συγκεκριμένα έχω να πάω από το καλοκαίρι (που το γουστάρω κιόλας)...