Νέα

Lost strippers!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

panathas1.3.

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
guys ξερει κανενας απο τους συναδελφους τι έχει γινει με τις ρομανιδουλες του πλατινουμ (ΒΛ. εμιλι, ελισα, λουιζα, giorgiana κλπ)? :helpplea:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.211
Πόντοι
7.885
Ρε παιδιά μήπως ξέρει κανείς που βρίσκεται η Στέλλα (ελληνίδα μιλφ,ξανθό κοντό μαλλί,κολλάρα, γύρω στα 45) που δούλευε στο ''ΚΟΥΚΛΕΣ'' και ήταν πασίγνωστη για τα καλαμάκια της :2funny:???Έχω χάσει εδώ και κανα 3μηνο ίσως και παραπάνω τα ίχνη της...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Ρε παιδιά μήπως ξέρει κανείς που βρίσκεται η Στέλλα (ελληνίδα μιλφ,ξανθό κοντό μαλλί,κολλάρα, γύρω στα 45) που δούλευε στο ''ΚΟΥΚΛΕΣ'' και ήταν πασίγνωστη για τα καλαμάκια της :2funny:???Έχω χάσει εδώ και κανα 3μηνο ίσως και παραπάνω τα ίχνη της...

αυτή ανήκει στην κατηγορία "lost souvlatzou"..οπότε ψάχτην σε καμμιά σουβλακερί..

nostos77

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
mercedes υγγαρεζα νομιζω baby o
καρολινα τσεχα ισως baby o
sadra ανατολη
help help

Anorexorcist

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
μεχρι το καλοκαιρι και μετα(τελος σεζον) ηταν στη μυκονο στο λας βεγκας μετα...

Πως ξέρεις τόσες πληροφορίες, αν επιτρέπεται; Αυτό σημαίνει ότι δεν θα την ξαναδούμε ποτέ, ε;

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πως ξέρεις τόσες πληροφορίες, αν επιτρέπεται; Αυτό σημαίνει ότι δεν θα την ξαναδούμε ποτέ, ε;
γιατι περασα απο το μαγαζι εκει,προς τα τελη αυγουστου.εγω δεν ηξερα τι εστι επιστημη,απλα μου το πε ενας φιλος μετα.στη μικρη κουβεντουλα που ειχαμε μου ειπε οτι μετα θα πηγαινε βραζιλια,και δεν ειπαμε κατι αλλο.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Δεν ήξερα που να το ποστάρω... Τσίλα με Παϊτέρη το νέο σχήμα του χειμώνα!!!

Moonhild35

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αν και παλιος στο χωρο, δεν ειχα δει αυτο το ακρως ενδιαφρον forum, αλλα σκοπευω πλεον να το τιμησω. Η ερωτηση μου είναι η εξής:

Princess, καλοκαίρι του 2006. Το μαγαζί ειναι σε φάση παρακμής εκτός απο μια τρελλη milfαρα (37 χρονών τότε) με όνομα Τατιάνα. Η γκόμενα ήταν απίστευτη, ψηλή,, ξανθιά, με τεράστια βυζιά και στο prive σε άφηνε να κάνεις τα πάντα (βασικά ήταν από τις ελάχιστες γκόμενες που έχυσαν πάνω σε χωρό, με δάχτυλο σε μουνί και κώλο). Έχει κάνείς ιδέα που βρίσκεται?

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
Η Μισέλ από Λολίτα έχει εμφανιστεί πουθενά ή το σταμάτησε το άθλημα;;;;

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Αν και παλιος στο χωρο, δεν ειχα δει αυτο το ακρως ενδιαφρον forum, αλλα σκοπευω πλεον να το τιμησω. Η ερωτηση μου είναι η εξής:

Princess, καλοκαίρι του 2006. Το μαγαζί ειναι σε φάση παρακμής εκτός απο μια τρελλη milfαρα (37 χρονών τότε) με όνομα Τατιάνα. Η γκόμενα ήταν απίστευτη, ψηλή,, ξανθιά, με τεράστια βυζιά και στο prive σε άφηνε να κάνεις τα πάντα (βασικά ήταν από τις ελάχιστες γκόμενες που έχυσαν πάνω σε χωρό, με δάχτυλο σε μουνί και κώλο). Έχει κάνείς ιδέα που βρίσκεται?

εγώ από εκεί θέλω να μάθω πού πήγε η μουνάρα η βίκα η κοκκινομάλλα με το άσπρο κολλάν που την πέτυχα μία και μοναδική φορά στο πρίνσεςς πριν 2 χρόνια....από τότε εξαφανιζόλ....

Επισκέπτης
εγώ από εκεί θέλω να μάθω πού πήγε η μουνάρα η βίκα η κοκκινομάλλα με το άσπρο κολλάν που την πέτυχα μία και μοναδική φορά στο πρίνσεςς πριν 2 χρόνια....από τότε εξαφανιζόλ....

το τηλέφωνο του γκόμενου/νταβά/άντρα της...σου κάνει ή θέλεις το προσωπικό της ?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Η Μισέλ από Λολίτα έχει εμφανιστεί πουθενά ή το σταμάτησε το άθλημα;;;;

μοιάζει με μία στο γκόλντ που είχα πάει τις προάλλες,αλλά δεν νομίζω να είναι αυτή.Για πήγαινε τσέκαρε μία για επιβεβαίωση..Δεν την έχω δεί πουθενά αλλού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom