panathas1.3.
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
guys ξερει κανενας απο τους συναδελφους τι έχει γινει με τις ρομανιδουλες του πλατινουμ (ΒΛ. εμιλι, ελισα, λουιζα, giorgiana κλπ)?
ξερει κανεις που ειναι αυτη??plzzzzτζούλυ και δεν είμαι βέβαιος ότι είναι εκ βαρσοβίας,κατοβίτσε,πόζναν,γκντάνσκ,τρέφλ κλπ..
Ρε παιδιά μήπως ξέρει κανείς που βρίσκεται η Στέλλα (ελληνίδα μιλφ,ξανθό κοντό μαλλί,κολλάρα, γύρω στα 45) που δούλευε στο ''ΚΟΥΚΛΕΣ'' και ήταν πασίγνωστη για τα καλαμάκια της ???Έχω χάσει εδώ και κανα 3μηνο ίσως και παραπάνω τα ίχνη της...
μεχρι το καλοκαιρι και μετα(τελος σεζον) ηταν στη μυκονο στο λας βεγκας μετα...
γιατι περασα απο το μαγαζι εκει,προς τα τελη αυγουστου.εγω δεν ηξερα τι εστι επιστημη,απλα μου το πε ενας φιλος μετα.στη μικρη κουβεντουλα που ειχαμε μου ειπε οτι μετα θα πηγαινε βραζιλια,και δεν ειπαμε κατι αλλο.Πως ξέρεις τόσες πληροφορίες, αν επιτρέπεται; Αυτό σημαίνει ότι δεν θα την ξαναδούμε ποτέ, ε;
Αν και παλιος στο χωρο, δεν ειχα δει αυτο το ακρως ενδιαφρον forum, αλλα σκοπευω πλεον να το τιμησω. Η ερωτηση μου είναι η εξής:
Princess, καλοκαίρι του 2006. Το μαγαζί ειναι σε φάση παρακμής εκτός απο μια τρελλη milfαρα (37 χρονών τότε) με όνομα Τατιάνα. Η γκόμενα ήταν απίστευτη, ψηλή,, ξανθιά, με τεράστια βυζιά και στο prive σε άφηνε να κάνεις τα πάντα (βασικά ήταν από τις ελάχιστες γκόμενες που έχυσαν πάνω σε χωρό, με δάχτυλο σε μουνί και κώλο). Έχει κάνείς ιδέα που βρίσκεται?
εγώ από εκεί θέλω να μάθω πού πήγε η μουνάρα η βίκα η κοκκινομάλλα με το άσπρο κολλάν που την πέτυχα μία και μοναδική φορά στο πρίνσεςς πριν 2 χρόνια....από τότε εξαφανιζόλ....
Η Μισέλ από Λολίτα έχει εμφανιστεί πουθενά ή το σταμάτησε το άθλημα;;;;
το τηλέφωνο του γκόμενου/νταβά/άντρα της...σου κάνει ή θέλεις το προσωπικό της ?
fuck you..the personal one please!
fuck you..
fuck you..
τράβα μία μπάς και σου χαμηλώσει το ζάχαρο κωλόγερα
δεν γαμαω πουστρακια..τράβα μία μπάς και σου χαμηλώσει το ζάχαρο κωλόγερα
δεν γαμαω πουστρακια..the personal one please!
δεν γαμαω πουστρακια..δεν γαμαω πουστρακια..