Νέα

Lost strippers!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
O Κυβερνήτης είναι εδώ...
ένα ψηφαλάκι σου ζητάμε...
για ν'αποφύγουμε το γκρεμό...
δώσ'το,την εξουσία δεν την παρατάμε...

xa xa xa xa xa....σ'έφτιαξα κουφαλίτσα..;)

Εσύ  ναι , ο Χοντρός όχι !

Επισκέπτης
Εσύ  ναι , ο Χοντρός όχι !

Mη λες χοντρό τον εύσωμο...δεν τον έχεις δει με καλό μάτι...κάτι σου φταίει...μήπως ζηλεύεις που γ@μεί πιο ωραία μουνιά (γενικά)...κ τσάμπα ? xa xa xa xa...

Ο δικός σου...όσο μένει στις υποσχέσεις και τα "θα"....όλο στα CTs θα είναι...με τη γλύκα θα μένει...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ε  όχι  και  πιο ωραία ρε
Καλά  το τσάμπα  δεν το συζητώ , υπό προϋποθέσεις  θα  ήταν ο μέγας  αιμοδότης . Οι τρύπερς θα  τύπωναν μπλουζάκια  με  τη  φάτσα  του ( στο εμπρός μέρος του στρινγκ δεν χωράει) .

α και  κόψε  τα  σάπια  και φέρ  πίσω  το χάμερ , δίοτι  το δανείστηκες  την προηγούμενη  Τετάρτη  να  πας  βόλτα  και  κοντεύει μια  βδομάδα  και δεν το έχεις  φέρει πίσω

Επισκέπτης
Ε  όχι  και  πιο ωραία ρε
Καλά  το τσάμπα  δεν το συζητώ , υπό προϋποθέσεις  θα  ήταν ο μέγας  αιμοδότης . Οι τρύπερς θα  τύπωναν μπλουζάκια  με  τη  φάτσα  του ( στο εμπρός μέρος του στρινγκ δεν χωράει) .

α και  κόψε  τα  σάπια  και φέρ  πίσω  το χάμερ , δίοτι  το δανείστηκες  την προηγούμενη  Τετάρτη  να  πας  βόλτα  και  κοντεύει μια  βδομάδα  και δεν το έχεις  φέρει πίσω

Tώρα που είναι Κυβερνήτης...όλες τσάμπα τις γαμάμε...επειδή τους τάζουμε οτι θα φέρουμε την οικογένεια απ'το πατρίντα...ελλάντα...για ένα χειρότερο μέλλον.... Θα τους πάρουμε αυτά που παίρνουν απο εσάς...στα κωλόμπαρα....

Την παρασκευή που έφυγες για το χωριό ρε δεν μου έδωσες τα κλειδιά ? Πάντα να με χρεώνεις....

Εγώ το έπλυνα κ το γυάλισα με τα χεράκια μου...θα περάσω το βράδυ απο λίντο ή γκολντ (στείλε πμ για εξτρα ινφο)...να φορτώσω την αγαπημένη σου...κ θα στο φέρω...;)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Tώρα που είναι Κυβερνήτης...όλες τσάμπα τις γαμάμε...επειδή τους τάζουμε οτι θα φέρουμε την οικογένεια απ'το πατρίντα...ελλάντα...για ένα χειρότερο μέλλον.... Θα τους πάρουμε αυτά που παίρνουν απο εσάς...στα κωλόμπαρα....

Την παρασκευή που έφυγες για το χωριό ρε δεν μου έδωσες τα κλειδιά ? Πάντα να με χρεώνεις....

Εγώ το έπλυνα κ το γυάλισα με τα χεράκια μου...θα περάσω το βράδυ απο λίντο ή γκολντ (στείλε πμ για εξτρα ινφο)...να φορτώσω την αγαπημένη σου...κ θα στο φέρω...;)
ego na mpo sto xamer

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
να  ρωτήσεις  το Μακ  που  δε  λέει να  το φέρει πίσω , αυτός  το βολτάρει
o Mak ama to xi tha me pari mazi mone emnea agapah
Xωράς ή αδυνάτησες απ'την τελευταία φορά που πήγαμε κλεφτοπάρτα ?
kirie mak na kanoniis na fame ke tipota ,dipla kseris pou na kanoume tisro

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
χωραέι , χωράει , γυμνάζεται τα  απογεύματα

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
άμα ο γέρος έπαιρνε λοκό...δεν θα πούλαγε το ro@dster για να πάρει hammer....:( :( :(
κιττα κιριε μακλειν ,επαθε σιγκοπι οταν εμαθε οτι εμενα δινουν λοκ ,κε σε αφτον δε δινουν ουτε παστουρμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom