alohaaaaaa
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Ρε συ alohaaaaaa μπορεί να 'μαι νέος, αλλά δεν είμαι κι ηλίθιος...
Αφού ξέρεις οτι μπαίνω και δίπλα, λες να μην είδα ότι εσύ άνοιξες το νήμα για την Ενριετ δίπλα κι ότι έγραφες συνέχεια γι' αυτήνα για καμιά 20αρια σελίδες...
Και φαίνεται ότι είχες φάει χοντρό κόλλημα με τη συγκεκριμένη...;
Δε σε κατηγορώ η γκόμενα είναι μουνάρα απ' ότι φαίνεται κ πολύ καλή στο κρεβάτι..
Μακάρι να 'σαστε ακόμα μαζί..!
Εγώ δεν κατάλαβα η Λολίτα τί σου φταίει...
Κόβει δουλειά απ' τη δικιά σου..;
Εγώ πάντως θέλω να το λήξουμε εδώ γιατί γινόμαστε και γραφικοί...!
Εδώ μπαίνει ο κόσμος για να ενημερωθεί για τη Λολίτα κι όχι για τους δικούς μας καβγάδες..!
Απλά θα σε παρακαλούσα και πάλι να μην αφήνεις υπονοούμενα για τη Λολίτα, ενώ υπάρχουν άλλοι πελάτες της που μου 'χουν πει ότι αυτά που λες δεν ισχύουν..!
Πρωτα απο ολα επειδη ειμαι ποιο εξυπνος απο σενα για να δεις οτι για ακομα μια φορα πιανεσαι μαλακας και οτι κανεις το παπαγαλακι αλλου δεν εχω ποσταρει σε αλλο σαιτ σαν αλοχα οποτε κοψε τις παπαριες μαζι μου.Το οτι ειχα ασχημη εμπειρια μαζι της και το τι ειδα στο ραντεβου ουτε εσυ ουτε κανεις αλλος δεν μπορει να τα κρινει.τσεκαρε και αλλες κριτικες και θα δεις οτι ειναι και αλλοι που δεν περασαν καλα...Λες και αυτοι να ηθελαν να της κοψουν το ψωμι?.Τι δηλαδη επρεπε να γραψ με το ζορι οτι περασα καλαα?Δεν το καταλαβα αυτο?Εσενα τι σε κοφτει δεν μας ειπες?Εχεις λυσαξει λες και σε εχει βαλει δικηγορο της.Εχεις μπει σε ολα τα σαιτ ποσταρεις διαμαρτυρεσαι ρωτας απο δω ρωτας απο κει ελεος μας πηρες το παπαρι απο μπιζελι και μας το εκανες καρπουζι.Μην φοβασαι ακομα και η αρνητικη διαφημιση ειναι διαφημιση