Νέα

Lolita

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fabien_66
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Ρε συ alohaaaaaa μπορεί να 'μαι νέος, αλλά δεν είμαι κι ηλίθιος...
Αφού ξέρεις οτι μπαίνω και δίπλα, λες να μην είδα ότι εσύ άνοιξες το νήμα για την Ενριετ δίπλα κι ότι έγραφες συνέχεια γι' αυτήνα για καμιά 20αρια σελίδες...
Και φαίνεται ότι είχες φάει χοντρό κόλλημα με τη συγκεκριμένη...;
Δε σε κατηγορώ η γκόμενα είναι μουνάρα απ' ότι φαίνεται κ πολύ καλή στο κρεβάτι..
Μακάρι να 'σαστε ακόμα μαζί..!
Εγώ δεν κατάλαβα η Λολίτα τί σου φταίει...
Κόβει δουλειά απ' τη δικιά σου..;
Εγώ πάντως θέλω να το λήξουμε εδώ γιατί γινόμαστε και γραφικοί...!
Εδώ μπαίνει ο κόσμος για να ενημερωθεί για τη Λολίτα κι όχι για τους δικούς μας καβγάδες..!
Απλά θα σε παρακαλούσα και πάλι να μην αφήνεις υπονοούμενα για τη Λολίτα, ενώ υπάρχουν άλλοι πελάτες της που μου 'χουν πει ότι αυτά που λες δεν ισχύουν..!

Πρωτα απο ολα επειδη ειμαι ποιο εξυπνος απο σενα για να δεις οτι για ακομα μια φορα πιανεσαι μαλακας και οτι κανεις το παπαγαλακι αλλου δεν εχω ποσταρει σε αλλο σαιτ σαν αλοχα οποτε κοψε τις παπαριες μαζι μου.Το οτι ειχα ασχημη εμπειρια μαζι της και το τι ειδα στο ραντεβου ουτε εσυ ουτε κανεις αλλος δεν μπορει να τα κρινει.τσεκαρε και αλλες κριτικες και θα δεις οτι ειναι και αλλοι που δεν περασαν καλα...Λες και αυτοι να ηθελαν να της κοψουν το ψωμι?.Τι δηλαδη επρεπε να γραψ με το ζορι οτι περασα καλαα?Δεν το καταλαβα αυτο?Εσενα τι σε κοφτει δεν μας ειπες?Εχεις λυσαξει λες και σε εχει βαλει δικηγορο της.Εχεις μπει σε ολα τα σαιτ ποσταρεις διαμαρτυρεσαι ρωτας απο δω ρωτας απο κει ελεος μας πηρες το παπαρι απο μπιζελι και μας το εκανες καρπουζι.Μην φοβασαι ακομα και η αρνητικη διαφημιση ειναι διαφημιση

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Πρωτα απο ολα επειδη ειμαι ποιο εξυπνος απο σενα για να δεις οτι για ακομα μια φορα πιανεσαι μαλακας και οτι κανεις το παπαγαλακι αλλου δεν εχω ποσταρει σε αλλο σαιτ σαν αλοχα οποτε κοψε τις παπαριες μαζι μου.Το οτι ειχα ασχημη εμπειρια μαζι της και το τι ειδα στο ραντεβου ουτε εσυ ουτε κανεις αλλος δεν μπορει να τα κρινει.τσεκαρε και αλλες κριτικες και θα δεις οτι ειναι και αλλοι που δεν περασαν καλα...Λες και αυτοι να ηθελαν να της κοψουν το ψωμι?.Τι δηλαδη επρεπε να γραψ με το ζορι οτι περασα καλαα?Δεν το καταλαβα αυτο?Εσενα τι σε κοφτει δεν μας ειπες?Εχεις λυσαξει λες και σε εχει βαλει δικηγορο της.Εχεις μπει σε ολα τα σαιτ ποσταρεις διαμαρτυρεσαι ρωτας απο δω ρωτας απο κει ελεος μας πηρες το παπαρι απο μπιζελι και μας το εκανες καρπουζι.Μην φοβασαι ακομα και η αρνητικη διαφημιση ειναι διαφημιση

Δεν ξέρω πως πάει κι η παροιμία...:
"Θέλει η ...  να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει!"..;
Έχεις δίκιο δεν έχεις ποστάρει με νικ alohaaaaaa, αλλά η υπογραφή σου κάτω σε προδίδει..
(Υπογραφή-Signature είναι η τελευταία γραμμή κάτω που εμφανίζεται σε κάθε ποστ, κι είναι διαφορετική για κάθε μέλος, Signatures are displayed at the bottom of each post or personal message)
Έκανα copy-paste το πρώτο ποστ του μέλους Paragogos, από δίπλα που υπογράφει από κάτω ως Alohaaaaaaaaa ..!!!!
Διαβολική σύμπτωση..., ή για όλα φταίει το σατανικό μου μυαλό..; Άλλωστε, η υπογραφή Alohaaaaaaaaa είναι πολύ συνηθισμένη...!!!!

Paragogos
Γαμήκουλας

Henriette (Paradise - Citytours)
« on: December 30, 2007, 08:08:57 pm » Quote 

--------------------------------------------------------------------------------
Kορμαρα απιστευτη,ποδαρες ατελειωτες πανηψυλο μωρο 1.84...Και απο γαμησι απλα τελειο η γκομενα ηξερε να γαμιεται καλα και το χαιροταν...Κριμα που αποσυρθηκε

Report to moderator    Logged 

--------------------------------------------------------------------------------
Alohaaaaaaaaa

Όποιος μπαίνει δίπλα μπορεί να το δει και μόνος του στο νήμα της Henriette (Paradise - Citytours)..!

Και στο 'πα 100 φορές δε θες να καταλάβεις.. Γράψε ότι κριτική θες, μόνο μην αφήνεις υποννοούμενα για κοκακολες..! Αυτός είναι ο μόνος λόγος που ασχολήθηκα μαζί σου, γιατί κατά τη γνώμη μου το να της αφιερώνεις το Cocaine είναι πολύ χοντρό κι ανήθικο...!!
Τέλος και δεν ξανασχολούμαι..!

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Δεν ξέρω πως πάει κι η παροιμία...:
"Θέλει η ...  να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει!"..;
Έχεις δίκιο δεν έχεις ποστάρει με νικ alohaaaaaa, αλλά η υπογραφή σου κάτω σε προδίδει..
(Υπογραφή-Signature είναι η τελευταία γραμμή κάτω που εμφανίζεται σε κάθε ποστ, κι είναι διαφορετική για κάθε μέλος, Signatures are displayed at the bottom of each post or personal message)
Έκανα copy-paste το πρώτο ποστ του μέλους Paragogos, από δίπλα που υπογράφει από κάτω ως Alohaaaaaaaaa ..!!!!
Διαβολική σύμπτωση..., ή για όλα φταίει το σατανικό μου μυαλό..; Άλλωστε, η υπογραφή Alohaaaaaaaaa είναι πολύ συνηθισμένη...!!!!

Paragogos
Γαμήκουλας

Henriette (Paradise - Citytours)
« on: December 30, 2007, 08:08:57 pm » Quote 

Kορμαρα απιστευτη,ποδαρες ατελειωτες πανηψυλο μωρο 1.84...Και απο γαμησι απλα τελειο η γκομενα ηξερε να γαμιεται καλα και το χαιροταν...Κριμα που αποσυρθηκε

Report to moderator    Logged 

Alohaaaaaaaaa

Όποιος μπαίνει δίπλα μπορεί να το δει και μόνος του στο νήμα της Henriette (Paradise - Citytours)..!

Και στο 'πα 100 φορές δε θες να καταλάβεις.. Γράψε ότι κριτική θες, μόνο μην αφήνεις υποννοούμενα για κοκακολες..! Αυτός είναι ο μόνος λόγος που ασχολήθηκα μαζί σου, γιατί κατά τη γνώμη μου το να της αφιερώνεις το Cocaine είναι πολύ χοντρό κι ανήθικο...!!
Τέλος και δεν ξανασχολούμαι..!

Θα το πω και αλλιως πιανεσαι κοροιδο γιατι το μισο σαιτ χρησιμοπιει το αλοχα αλλα ειπαμε για νεος ξερεις παρα πολλα ετσι δεν ειναι? οποτε οτι και να λες ολοι ξερουν οτι παπαγαλιζεις και ασχημα μαλιστα.Οτι θελω θα ποσταρω απο την στιγμη που η πουτανα δεν σεβεται τον πελατη θα γραφω αυτο που εγινε.Μην ανησυχεις δεν κοβω το μισθο σε κανενα.Θυματα υπαρχουν πολλα.Οσο για το τραγουδι ειναι γαματο εαν δεν σου αρεσει και σε προσβαλει μην το ακους.

geamoiri

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μια απορια ειμαστε στο στρατο η σε φορουμ για τανες? αν Ειμαστε στο στρατο κανας Αξιωματικος να λυσει την διαμαχη και να τελειωνουμε.Αν ειμαστε σε ΤανοΦορουμ πειτε μου  γιατι μαλωνετε για Τανες? και αυτο  παει προς ολους Παλιους , Νεους Κλωνους , Ακλωνητους , Γνωστες , Παντογνωστες Αμαθεις Ημιμαθεις Αθλητες μη Αθλητες mr Bigz kai mr Beanz χωρις διακριση :
Ταπεινη μου αποψη , χωρις να ξερω πολλα και χωρις να θελω να μαθω περισσοτερα (δε με ενδιαφερει) οπως ειπε και καποιος πιο πανω το μονο που κανετε ειναι να διασκεδαζετε καποιους να σπατε τα @@ καποιων αλλων και να μην λετε κατι χρησιμο για την ενλογω κυρια .Αν ειναι αυτος ο σκοπος τον εχετε πετυχει (ολοι σας).

Υ.Γ. και για να μην αρχισουν μερικοι να λενε για Clone wars και σε μενα απο την ενλογω κυρια και γω εχω παραπονο συμπεριφορας προ ραντεβου μαλιστα χωρις καν να εχω κλεισει η να χω παει.Και ετσι οπως με αντιμετωπισε ουτε και θα παω ποτε (αυτο για να μην αρχισετε τα οτι την συμπαθω και λοιπες παπαριες).

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Μια απορια ειμαστε στο στρατο η σε φορουμ για τανες? αν Ειμαστε στο στρατο κανας Αξιωματικος να λυσει την διαμαχη και να τελειωνουμε.Αν ειμαστε σε ΤανοΦορουμ πειτε μου  γιατι μαλωνετε για Τανες? και αυτο  παει προς ολους Παλιους , Νεους Κλωνους , Ακλωνητους , Γνωστες , Παντογνωστες Αμαθεις Ημιμαθεις Αθλητες μη Αθλητες mr Bigz kai mr Beanz χωρις διακριση :
Ταπεινη μου αποψη , χωρις να ξερω πολλα και χωρις να θελω να μαθω περισσοτερα (δε με ενδιαφερει) οπως ειπε και καποιος πιο πανω το μονο που κανετε ειναι να διασκεδαζετε καποιους να σπατε τα @@ καποιων αλλων και να μην λετε κατι χρησιμο για την ενλογω κυρια .Αν ειναι αυτος ο σκοπος τον εχετε πετυχει (ολοι σας).

Υ.Γ. και για να μην αρχισουν μερικοι να λενε για Clone wars και σε μενα απο την ενλογω κυρια και γω εχω παραπονο συμπεριφορας προ ραντεβου μαλιστα χωρις καν να εχω κλεισει η να χω παει.Και ετσι οπως με αντιμετωπισε ουτε και θα παω ποτε (αυτο για να μην αρχισετε τα οτι την συμπαθω και λοιπες παπαριες).

Πια Clone wars?  Εδω μιλαμε για Star Wars and the Evil Empire  :2funny: :2funny:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ειναι καλο λαμογιο η Λολιτα και οπου μπορει να τα παρει ευκολα το κανει οπου ζοριζετε κανει το παπι και λουφαζει.
Οτι ειναι μουνος οκ το ξερουμε αλλα αυτο μονο του δεν φτανει για να δωσουμε τα 500.
Τωρα το αν της αρεσει η coca cola η ο espresso ποσος μας ενδιαφερει αφου για κανενα δυορο θα περασουμε απο εκει.
Ειναι αληθια παντως στην ιστορια πιο πανω οτι ο Mr Φασολιας δεν την ικανοποιουσε και εκανε καποια πριβε ραντεβουδακια εκεινη την εποχη οχι για τα φραγκα τοσο πολυ οσο για να γαμηθη καλα.

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Οτι ειναι μουνος οκ το ξερουμε αλλα αυτο μονο του δεν φτανει για να δωσουμε τα 500.

Moύνος για σένα too bitchy για άλλους!

εκανε καποια πριβε ραντεβουδακια εκεινη την εποχη

Προς Σύνταγμα μεριά

οχι για τα φραγκα τοσο πολυ οσο για να γαμηθη καλα.

Όχι για κείνην ,άλλα για τη φουκαριάρα τη μάνα της  :2funny:

Αλήθεια ρε tres από την εμπειρία σου,τι ειναι χειρότερο έτσι όπως τα λες?(γενική ερώτηση καμία σχέση με τη "λευκή" κοπέλα)

Μια κακογαμημένη γυναίκα ή μια αγάμητη?

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Αλήθεια ρε tres από την εμπειρία σου,τι ειναι χειρότερο έτσι όπως τα λες?(γενική ερώτηση καμία σχέση με τη "λευκή" κοπέλα)

Soli αν μου επιτρεπεις, χειροτερο ολων ειναι να νομιζεις οτι σε καψουρευτικε πουτανα !!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Εγώ που είμαι και άπειρος πάντως, πιστεύω ότι δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο απο συμπλεγματικά "αντράκια" που συμπεριφέρονται σαν αγάμητες γκόμενες.  ;)

Από εκεί και πέρα, ευχαριστούμε για τις ευγενείς υποδείξεις του κου geamoiri αλλά και όλων των νέων συντρόφων μας, θα τα λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψη.  :thumbsup:

Αποδεικνύοντας το παραπάνω, επιστρέφω στο θέμα, επαναλαμβάνω ότι η κα Lolita είναι ειδικού χειρισμού όπως έχει υποθεί πολλές φορές στο παρελθόν.  :s&m_2:

Εγκαταλείποντας όμως το θέμα, θα πω ότι διάφοροι Mr. Bean αλλά και συμπλεγματικά αντράκια με συμπεριφορές αγάμητης γκόμενας, είναι επίσης ειδικού χειρισμού, αλλά έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα έναντι των γυναικών....προσφέρουν απύθμενο γέλιο!   :dancing:

Άκου Mr. Big....Nicknames από το Sex and the City δεν βάζουν ούτε οι cosmoφάλαινες ρεεεεεεεεεεεεε!!! :cheesy:

Α...και κάτι τελευταίο, αφήστε τις αμερικανιές (coca cola) και τις ιταλικές μαγκιές (espresso), κωλόβλαχοι όλοι που μάθατε και ξενικά....διπλός ελληνικός καφές rules μάγκες!  :woldman:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Soli αν μου επιτρεπεις, χειροτερο ολων ειναι να νομιζεις οτι σε καψουρευτικε πουτανα !!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Rebetis, εάν μου επιτρέπεις, πολύ πιο χειρότερο είναι να νομίζεις ότι σε καψουρεύτηκαν σχεδόν όλες οι πουτάνες!!!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Και ακομα πιο χειροτερο ειναι να νομιζουν τα καψουρια οτι μας ενδιαφερει κιολας !!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αντε ρε Κορκοδιλοι πρωινιατικα .

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ουτε η Πυθια να ηταν. Χωρις να ειναι γραμμενη εδω ηξερε οτι εβαλα φωτο της στο bou και εβαλε τα κλαματα. :headbang:

Α ρε καψουρηδες (Mr. Bean) :2funny: για να μην πω τιποτα χειροτερο

Δεν προκειτε να βγαλουμε ακρη με το μωρο, αλλα οντως υπαρχει ενα φασμα προστασιας που αν δεν οφειλεται σε καψουρια τοτε ............ 

Τεσπα αρκετα ασχοληθηκα με αυτο το θεμα.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει και για ποιους μιλάτε, αλλά έχω λιώσει στο γέλιο. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[size=10pt]Συμπεραίνουμε δλδ, ότι το Mr.Big μάλλον είναι μάλλον Mr. Bean![/size][size=10pt]...ή μήπως Mr.Bean όπως ο Κύριος Φασόλι? (Για να μην πω φασολάκι)[/size]
blaznivy-mr-bean-ate048.jpg
[img[/URL] height=250]
]

PS: Για αρχηγούς κλπ, δεν φέρω γνώμη. Εγώ γελάω αποκλειστικά με τον Mr. Bean!

everything at all=τα παντα ολα

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
H ελεινη Money Hunter ξανα σε τουρ.Εχει αρχισει να παιρνει τηλεφωνα και να ζαλιζει τα παπαρια σε πελατες δικους της μηπως και την γαμησουν....

Η αναδουλεια παει συννεφο ας ειναι καλα τα παρακαλια ριβιους που την ανασταινουν
warnwarn.gif

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Μυθοι του Αισωπου Νο. 2 (συνεχεια)

Η δευτερη ιστορια ειναι παλι μεταξυ του Μr. BIG και του μωρου, οπως εχουμε πει, δεν εχουν καμια σχεση με πραγματικα ατομα εδω η διπλα.

Πριν μερικους μηνες οταν εκανε ενα πολυ πετυχημενο τουρ στην Αθηνα, το μωρο αρχισε να λαμβανει εκβιαστικα μυνηματα στο προσωπικο της τηλεφωνο. Καποιος/καποια της ζητουσε ΧΧΧ ευρω την ημερα για να μην την καταγγειλουν. Πανικοβλημενο το μωρο παιρνει τηλεφωνο τον Μr. BIG.

Μωρο:    Μr BIG με εκβιαζουν στο προσωπικο μου τηλεφωνο και θελουν να τους δινω ΧΧΧ ευρω την ημερα η θα μου κανουν ζημια.

Mr. BIG:   Μαναρι μου, αγαπη μου,  :smitten: :smitten: εγω ειμαι ο Mr. BIG και δεν περνανε αυτα με εμενα. Εισαι υπο την προστασια μου. Θα τους μαμησω το καγκελο. Ξερης ποιος σου στελνει αυτα τα μυνηματα?

Μωρο:    Οχι αλλα μου φαινεται οτι ειναι η τσατσα απο το γραφειο που συνεργαζομαι στην Βορεια Ευρωπη.

Μr. BIG:   Μην ανησυχης καρδια μου, εγω τα ξερω ολα τα γραφεια, αφου τα μαζευω απο αυτα. Θα τους στειλω μηνηματα να σταματησουν αμεσως. Το τηλεφωνο ομως που ερχονται τα μυνηματα, ανηκει σε ενα αλλο μωρο απο το ιδιο γραφειο που συνεργαζεσαι. Αυτο το αθλιο μακακισμενο δεν διφημηζη με εμενα. Θα του δειξω εγω πoιος ειναι ο Μr. BIG.

Μωρο:    Λες να μου κανουν πλακα? Βοηθαμε Mr. BIG.

Mr. BIG:   Θα της μαμισω τα κερατα που κανουν τετοια πλακα στην αγαπη της ζωης μου. Θα βαλω και μια ανακοινωση σε μια απο τις επιχειρησεις μου, ναι στην ιδια που κατηγορουσα ενα αλλο μωρο για ακαποτα. Θα την φτιαξω δαυτην.

Τελικα για να μην σας ταλαιπωρω , με την μεσολαβηση του Mr. BIG σταματησαν τα εκβιαστικα μυνηματα .

Ο Mr. BIG ομως συνεχιζει να λει στους φιλους του [size=10pt][size=10pt][size=10pt]“Ego den kseri to moro. Ego den katalabeni Elinika. Ego Albano”[/size][/size][/size] :2funny:

Α ρε Mr. BIG μικροτσουτσουνε τανοκατακτητη, εναν αραπη χρειαζεσαι να σε φτιαξει.  :uglystupid:

Οι επομενες ιστοριες του Αισωπου ειναι οι περιπετειες του Μr. BIG στην ΝΥ με “hostile takeover” θεμα απο κατι πολυεθνικες εταιρειες.

Λεω ομως να μην ξανασχοληθω με τον Mr. BIG αλλα μπορητε να τα διαβασετε στο Sex and the City.

Ο Ταξιδιωτικος Πρακτωρ 007 (Luc)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom