Νέα

Lolita

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fabien_66
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αφιερωμενο στην Λολιτα. :boobies:

[youtube=425,350]Ym4DbIkMR2U[/youtube]

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
www.bourdela.com/content/view/1634/1/]Το thread αυτό αναφέρεται στην καταχώρηση της κοπέλας στον κατάλογο[/url]

Ρε μαγκες για την ίδια γκόμενα μιλάμε ή όχι; εγώ τη Λολίτα που γνώρισα, μια φορά την τέλειωσα (στο 10λεπτο) και μετά δεν με άφηνε για δεύτερο ή τρίτο... αν λέτε λοιπόν όλοι "τι μουνάρα που είναι και τι καλό πήδημα κάνει" είτε δεν σας πειράζει που δώσατε 6 και 7 κατοστάρικα (οπότε καθήσατε ένα τρίωρο και το φχαρτιστηθήκατε!) είτε για άλλη μιλάτε.

Τι να κάνουμε, εμείς που μπορούμε λόγω ηλικίας να "ποτίσουμε" 3 φορές (και πάνω) το νινάκι μέσα σε μιά ώρα, δεν έχουμε να πληρώνουμε 300 για ένα πότισμα μόνο: προτιμούμε τα μπουρδέλα της Φυλής που το πότισμα πάει ένα εικοσάρικο. >:(

+1000
κριμα που δεν το ειχα διαβασει νωριτερα

ανθρακας ο θησαυρος

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Να σαι καλά ρε Lucent61!
Κι έψαχνα να βρω φωτογραφίες της..!
Μετά από τέτοιο μαμήσι να μην έχω κι ένα ενθύμιο...;
Ξέρεις πότε τραβήχτηκαν οι φωτο;
Κι αν έχεις κι άλλες ή κάποιο λινκ, ανέβασε τις ..!!
Σ' ευχαριστώ! 

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Παιδες, για να σας λεισω την απορια για τις φωτο της Λολιτας, το μωρο μου εστειλε ενα σωρο μυνηματα σημερα οτι ηθελε να κατεβασω τις φωτογραφειες της απο το φορουμ γιατι φοβοταν την αστυνομια. Για σεβασμο στο μωρο, ζητησα απο τους αντμιν να τις κατεβασουν, και το εκαναν αμεσως.  Ευγε στον Αντισθενη και Σολι.

Υπαρχει μια διχοτομια με αυτο το μωρο, απο την μια μερια θελη διαφημηση και απο την αλλη δεν θελη να βαζουν φωτογραφειες της. Οι φωτογραφειες της ειναι δημοσιες και βρισκονται σε διαφορα διαφημηστικα σιτες και παγκοσμια φορουμ μαζι με μερικες ταινιες που γυρισε το 2006.

Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως δεν ελαβα κανενα εμαιλ απο τον εξυπνακια τον αρχηγο των διπλα. Μπας του εθιξα την πρωην γκομενα του, η μπερδεψα την Λολιτα με την Βιολετα ?  :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
n628509176_1067931_6470.jpg

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16

Mπα αυτο ειναι το κομματι της Υοrgo   :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Να μου ζησεις εσκομπαρ...

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Εγώ προσωπικά δεν αισθάνομαι κλώνος κανένος πάντως, δεν ξέρω αν εννοείς εμένα...
Δεν ξέρω προσωπικά κανένα σας κι απλά προσπαθώ να ενημερωθώ όσο πιο σφαιρικά διαβάζοντας τι γράφεται τόσο εδώ όσο και δίπλα...
Το τι έχει παιχτεί στο παρελθόν μεταξύ σας και γιατί είσαστε στα μαχαίρια δεν το γνωρίζω, γιατί είμαι καινούριος στο χώρο, οπότε δεν μπορώ να πάρω και θέση...

Και θα θελα να αναφερθώ στους φίλους που αφήνουν υποννοούμενα για τη Λολίτα, ότι αυτό κατά τη γνώμη μου δεν είναι καθόλου σωστό..! Αν έχει κάποιος κάτι να πει για την κοπέλα, ας βγει να το πει υπεύθυνα και ξεκάθαρα..!
Και δε βλέπω από κανέναν εδώ μέσα να 'χει την ευαισθησία να προστατέψει την υπόληψη της κοπέλας..!

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Εγώ προσωπικά δεν αισθάνομαι κλώνος κανένος πάντως, δεν ξέρω αν εννοείς εμένα...
Δεν ξέρω προσωπικά κανένα σας κι απλά προσπαθώ να ενημερωθώ όσο πιο σφαιρικά διαβάζοντας τι γράφεται τόσο εδώ όσο και δίπλα...
Το τι έχει παιχτεί στο παρελθόν μεταξύ σας και γιατί είσαστε στα μαχαίρια δεν το γνωρίζω, γιατί είμαι καινούριος στο χώρο, οπότε δεν μπορώ να πάρω και θέση...

Και θα θελα να αναφερθώ στους φίλους που αφήνουν υποννοούμενα για τη Λολίτα, ότι αυτό κατά τη γνώμη μου δεν είναι καθόλου σωστό..! Αν έχει κάποιος κάτι να πει για την κοπέλα, ας βγει να το πει υπεύθυνα και ξεκάθαρα..!
Και δε βλέπω από κανέναν εδώ μέσα να 'χει την ευαισθησία να προστατέψει την υπόληψη της κοπέλας..!

Προστατεψε την εσυ που εχεις γινει δικηγορος της,καταλαβαινω οτι σου αρεσει η εν λογω καμπια αλλα η καψουρα σου σπαει καρυδια.Ρε μαν αυτη δεν σκεφτεται την υποληψη της εγινε πουτανα την γαμαει ο καθε καμενος την χυνει ο καθε βρωμιαρης μαναβης μπακαλης παπας ψαρας και θα την σκεφτουμε εμεις?Ελεος

Υ.Γ

Καπου αλλου ρωταγες για το κολλημα μου
Η απαντηση μου ειναι
(Αντε μην σου κανω και σενα καμια τρελη αφιερωση :2funny: :2funny:)

vroutos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Κανα λινκ με φοτος για τον λαο?

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Προστατεψε την εσυ που εχεις γινει δικηγορος της,καταλαβαινω οτι σου αρεσει η εν λογω καμπια αλλα η καψουρα σου σπαει καρυδια.Ρε μαν αυτη δεν σκεφτεται την υποληψη της εγινε πουτανα την γαμαει ο καθε καμενος την χυνει ο καθε βρωμιαρης μαναβης μπακαλης παπας ψαρας και θα την σκεφτουμε εμεις?Ελεος

Υ.Γ

Καπου αλλου ρωταγες για το κολλημα μου
Η απαντηση μου ειναι
(Αντε μην σου κανω και σενα καμια τρελη αφιερωση :2funny: :2funny:)

Μήπως εσύ είσαι καμμένος από τανα και τα λες αυτά..;
Γιατί εγώ καψούρης δεν είμαι, απλά ο σεβασμός της προσωπικότητας οποιασδήποτε κοπέλας κάνει αυτό το δύσκολο και απαιτητικό επάγγελμα είναι αυτονόητος...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Με την διαφημηση που της κανουμε εδω και στους διπλα θα κανει χρυσες δουλειες το μωρο την αλλη εβδομαδα  :2funny:

Τωρα να σας πω και μια ιστορια. Μυθους του Αισωπου οπως ελεγε και ενας διπλα παλια. Τα δυο ατομα της ιστοριας δεν ειναι πραγματικα αλλα φαντασιωδη, και δεν εχουν καμια σχεση με ατομα εδω η διπλα. Ο διαλογος ειναι μεταξυ του Μr. BIG και ενος μωρου (σιτιτουριστρια) απο την Βορεια Ευρωπη. Ειναι μεσα Ιουλιου και εχουν πιασει οι ζεστες στην Αθηνα. Ο διαλογος παει ως εξης

Mr. BIG:    Μωρο μου ειμαι ο Μr. BIG και ξερης εχω ενα μαγαζι, μερικες επιχειρησεις, μια κουρσα, ενα εξοχικο, και ενα μεγαλο πορτοφολι. Ελα να τα φτιαξουμε και θα σε φροντισω.

Μωρο:       Θελης να αφησω την δουλεια μου Mr. BIG? Ξερης πως βγαζω καλα λεφτα. Θελης τωρα να τα παρατησω? Και τι θα πουν οι πελατες μου?

Mr. BIG:    Μην ανυσηχης κοριτσι μου εχω πολλα λεφτα. Θα πως στους φιλους μου οτι κανω διακοπες με πριβε μωρο, και θα κανουμε τα μπανια μας. Θα σε μαμω πρωι και βραδι  :fuck1:

Μωρο:       Καλα ακουγεται αυτο, και μιας και εισαι μικροτσουτσουνος δεν θα με ταλαιπωρησης. Θα κανω και τα μπανακια μου.

Παει λοιπον το μωρο με τον Mr. BIG και κανουν μπανια και ηλιοθεραπεια γυμνοι. Ελα ομως που το καλοκαιρι εφυγε και του Mr. BIG το πορτοφολι δεν αντεξε.

Mr. BIG:   Παλι λεφτα θελης εσυ?

Mωρο:      Aφου ξερης οτι ειμαι high maintenance μωρο και χρειαζομαι χρηματα. Λεω να πιασω δουλεια παλι, μιας και δεν μπορης να με συντηρησης.

Mr. BIG:   @@@####!!%%%% εγω ειμαι ο Μr. BIG και δεν δεχομαι τετοιες προσβολες. Θα σε @$#%%@#@@$$$ στο @%#$*@@#$

Μωρο:      Ωχ αμαν φοβαμαι, πως θα φηγω τωρα και να γυρισω στην πατριδα μου?

Τελικα το μωρο εφυγε για την Βορεια Ευρωπη και ξαναρχησε την δουλεια.

Οσο για τον Mr. BIG (το ματι μου), εχει το Ναπολεονικο κομπλεξ του μικροτσουτσουνου.

Και τωρο στον αρχηγο των διπλα (δεν εχει καμια σχεση με τον Mr. BIG), ασε με ησυχο και μην με πιανης στο στομα σου. Οσο για τους κλωνους μου κοιταξε τον λογαριασμο μου δπλα που μπλοκαρες και στειλε τους εμαιλς να δουμαι τι θα σου απαντησουν. Γραψε τα στα απταιστα Αγγλικα σου γιατι κανεις δεν μπορει να διαβασει γρι Ελληνικα  :2funny: :2funny:
Ελα και απο το ταξιδιωτικο γραφειο μου να σε κερασω κανενα καφε, και να σου δωσω κανενα εισητηριο να πας στη Πραγα.

Ερχονται και αλλες ιστοριες του Αισωπου, γιατι εσυ δεν καταλαβαινης. :bigdick:

Ο Ταξιδιωτικος Πρακτορας 007 (Luc)  :2funny:

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Μήπως εσύ είσαι καμμένος από τανα και τα λες αυτά..;
Γιατί εγώ καψούρης δεν είμαι, απλά ο σεβασμός της προσωπικότητας οποιασδήποτε κοπέλας κάνει αυτό το δύσκολο και απαιτητικό επάγγελμα είναι αυτονόητος...

Κριμα που δεν προλαβα να δω το τροποιημενο σου ποστ.Και ειχα αναγκη να γελασω ειλικρινα κριμα γμτ...

Καμενος μαλλον εσυ εισαι μπρο μην δεις να γραφεται κατι αμεσως να την δικαιολογησεις.

Γιατι δεν το παραδεχεσαι οτι εισαι καψουρακος δεν θα σε παρεξηγησουμε

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τωρα να σας πω και μια ιστορια.......
Ο Ταξιδιωτικος Πρακτορας 007 (Luc)  :2funny:

Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει και για ποιους μιλάτε, αλλά έχω λιώσει στο γέλιο. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[size=10pt]Συμπεραίνουμε δλδ, ότι το Mr.Big μάλλον είναι μάλλον Mr. Bean![/size][size=10pt]...ή μήπως Mr.Bean όπως ο Κύριος Φασόλι? (Για να μην πω φασολάκι)[/size]
blaznivy-mr-bean-ate048.jpg
[img[/URL] height=250]
]

PS: Για αρχηγούς κλπ, δεν φέρω γνώμη. Εγώ γελάω αποκλειστικά με τον Mr. Bean!

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Κριμα που δεν προλαβα να δω το τροποιημενο σου ποστ.Και ειχα αναγκη να γελασω ειλικρινα κριμα γμτ...

Καμενος μαλλον εσυ εισαι μπρο μην δεις να γραφεται κατι αμεσως να την δικαιολογησεις.

Γιατι δεν το παραδεχεσαι οτι εισαι καψουρακος δεν θα σε παρεξηγησουμε

Κοίτα δε θα στο λεγα αυτό, αλλά επειδή με προκαλείς...

Δε μου λες, τί θα έλεγες αν έλεγα ότι αυτή που κάνει κοκακόλες είναι η Ένριετ κι όχι η Λολίτα...;

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Κοίτα δε θα στο λεγα αυτό, αλλά επειδή με προκαλείς...

Δε μου λες, τί θα έλεγες αν έλεγα ότι αυτή που κάνει κοκακόλες είναι η Ένριετ κι όχι η Λολίτα...;

Εσυ νεος μας το παιζεις στα σαιτ νεος στο αθλημα εχεις γαμησει μονο την Λολιτα και μιλας για Ενριετ? Για πες μας για ποιες αλλες ξερεις? χαχαχαχα
Για νεος πολλα ξερεις για κακαο
Η εισαι Κλωνοπουλος η εισαι κλωνος χαχαχαχαχα

Συνημμένα

• 16184-exelixi%20tentomeno%20skoini copy.jpg
    16184-exelixi%20tentomeno%20skoini copy.jpg
    61,4 KB · Εμφανίσεις: 75

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Εσυ νεος μας το παιζεις στα σαιτ νεος στο αθλημα εχεις γαμησει μονο την Λολιτα και μιλας για Ενριετ? Για πες μας για ποιες αλλες ξερεις? χαχαχαχα
Για νεος πολλα ξερεις για κακαο
Η εισαι Κλωνοπουλος η σε εχει πειραξει η πολυ σπραιτ απο τα δωματια που μπαινοβγαινεις

Ρε συ alohaaaaaa μπορεί να 'μαι νέος, αλλά δεν είμαι κι ηλίθιος...
Αφού ξέρεις οτι μπαίνω και δίπλα, λες να μην είδα ότι εσύ άνοιξες το νήμα για την Ενριετ δίπλα κι ότι έγραφες συνέχεια γι' αυτήνα για καμιά 20αρια σελίδες...
Και φαίνεται ότι είχες φάει χοντρό κόλλημα με τη συγκεκριμένη...;
Δε σε κατηγορώ η γκόμενα είναι μουνάρα απ' ότι φαίνεται κ πολύ καλή στο κρεβάτι..
Μακάρι να 'σαστε ακόμα μαζί..!
Εγώ δεν κατάλαβα η Λολίτα τί σου φταίει...
Κόβει δουλειά απ' τη δικιά σου..;
Εγώ πάντως θέλω να το λήξουμε εδώ γιατί γινόμαστε και γραφικοί...!
Εδώ μπαίνει ο κόσμος για να ενημερωθεί για τη Λολίτα κι όχι για τους δικούς μας καβγάδες..!
Απλά θα σε παρακαλούσα και πάλι να μην αφήνεις υπονοούμενα για τη Λολίτα, ενώ υπάρχουν άλλοι πελάτες της που μου 'χουν πει ότι αυτά που λες δεν ισχύουν..!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom