Επισκέπτης
Αφιερωμενο στην Λολιτα.
[youtube=425,350]Ym4DbIkMR2U[/youtube]
[youtube=425,350]Ym4DbIkMR2U[/youtube]
www.bourdela.com/content/view/1634/1/]Το thread αυτό αναφέρεται στην καταχώρηση της κοπέλας στον κατάλογο[/url]
Ρε μαγκες για την ίδια γκόμενα μιλάμε ή όχι; εγώ τη Λολίτα που γνώρισα, μια φορά την τέλειωσα (στο 10λεπτο) και μετά δεν με άφηνε για δεύτερο ή τρίτο... αν λέτε λοιπόν όλοι "τι μουνάρα που είναι και τι καλό πήδημα κάνει" είτε δεν σας πειράζει που δώσατε 6 και 7 κατοστάρικα (οπότε καθήσατε ένα τρίωρο και το φχαρτιστηθήκατε!) είτε για άλλη μιλάτε.
Τι να κάνουμε, εμείς που μπορούμε λόγω ηλικίας να "ποτίσουμε" 3 φορές (και πάνω) το νινάκι μέσα σε μιά ώρα, δεν έχουμε να πληρώνουμε 300 για ένα πότισμα μόνο: προτιμούμε τα μπουρδέλα της Φυλής που το πότισμα πάει ένα εικοσάρικο. >
E... μη το λες! Όλο και κάτι έχει αφήσει στην κάμερα - τουλάχιστον σε ερασιτεχνικό επίπεδοΔεν εχει γυρισει τιποτε σκληρα πορνο
Εγώ προσωπικά δεν αισθάνομαι κλώνος κανένος πάντως, δεν ξέρω αν εννοείς εμένα...
Δεν ξέρω προσωπικά κανένα σας κι απλά προσπαθώ να ενημερωθώ όσο πιο σφαιρικά διαβάζοντας τι γράφεται τόσο εδώ όσο και δίπλα...
Το τι έχει παιχτεί στο παρελθόν μεταξύ σας και γιατί είσαστε στα μαχαίρια δεν το γνωρίζω, γιατί είμαι καινούριος στο χώρο, οπότε δεν μπορώ να πάρω και θέση...
Και θα θελα να αναφερθώ στους φίλους που αφήνουν υποννοούμενα για τη Λολίτα, ότι αυτό κατά τη γνώμη μου δεν είναι καθόλου σωστό..! Αν έχει κάποιος κάτι να πει για την κοπέλα, ας βγει να το πει υπεύθυνα και ξεκάθαρα..!
Και δε βλέπω από κανέναν εδώ μέσα να 'χει την ευαισθησία να προστατέψει την υπόληψη της κοπέλας..!
Προστατεψε την εσυ που εχεις γινει δικηγορος της,καταλαβαινω οτι σου αρεσει η εν λογω καμπια αλλα η καψουρα σου σπαει καρυδια.Ρε μαν αυτη δεν σκεφτεται την υποληψη της εγινε πουτανα την γαμαει ο καθε καμενος την χυνει ο καθε βρωμιαρης μαναβης μπακαλης παπας ψαρας και θα την σκεφτουμε εμεις?Ελεος
Υ.Γ
Καπου αλλου ρωταγες για το κολλημα μου
Η απαντηση μου ειναι
(Αντε μην σου κανω και σενα καμια τρελη αφιερωση )
Ναι λες και ειναι η μονη .
Mπα αυτο ειναι το κομματι της Υοrgo
Να μου ζησεις εσκομπαρ...
Μήπως εσύ είσαι καμμένος από τανα και τα λες αυτά..;
Γιατί εγώ καψούρης δεν είμαι, απλά ο σεβασμός της προσωπικότητας οποιασδήποτε κοπέλας κάνει αυτό το δύσκολο και απαιτητικό επάγγελμα είναι αυτονόητος...
Τωρα να σας πω και μια ιστορια.......
Ο Ταξιδιωτικος Πρακτορας 007 (Luc)
[size=10pt]Συμπεραίνουμε δλδ, ότι το Mr.Big μάλλον είναι μάλλον Mr. Bean![/size] | [size=10pt]...ή μήπως Mr.Bean όπως ο Κύριος Φασόλι? (Για να μην πω φασολάκι)[/size] |
| [img[/URL] height=250] |
Κριμα που δεν προλαβα να δω το τροποιημενο σου ποστ.Και ειχα αναγκη να γελασω ειλικρινα κριμα γμτ...
Καμενος μαλλον εσυ εισαι μπρο μην δεις να γραφεται κατι αμεσως να την δικαιολογησεις.
Γιατι δεν το παραδεχεσαι οτι εισαι καψουρακος δεν θα σε παρεξηγησουμε
Κοίτα δε θα στο λεγα αυτό, αλλά επειδή με προκαλείς...
Δε μου λες, τί θα έλεγες αν έλεγα ότι αυτή που κάνει κοκακόλες είναι η Ένριετ κι όχι η Λολίτα...;
Εσυ νεος μας το παιζεις στα σαιτ νεος στο αθλημα εχεις γαμησει μονο την Λολιτα και μιλας για Ενριετ? Για πες μας για ποιες αλλες ξερεις? χαχαχαχα
Για νεος πολλα ξερεις για κακαο
Η εισαι Κλωνοπουλος η σε εχει πειραξει η πολυ σπραιτ απο τα δωματια που μπαινοβγαινεις