Νέα

Lolita

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fabien_66
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fabien_66

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Κριτικές
97
Like
850
Πόντοι
1.061
www.bourdela.com/content/view/1634/1/]Το thread αυτό αναφέρεται στην καταχώρηση της κοπέλας στον κατάλογο[/url]

Ρε μαγκες για την ίδια γκόμενα μιλάμε ή όχι; εγώ τη Λολίτα που γνώρισα, μια φορά την τέλειωσα (στο 10λεπτο) και μετά δεν με άφηνε για δεύτερο ή τρίτο... αν λέτε λοιπόν όλοι "τι μουνάρα που είναι και τι καλό πήδημα κάνει" είτε δεν σας πειράζει που δώσατε 6 και 7 κατοστάρικα (οπότε καθήσατε ένα τρίωρο και το φχαρτιστηθήκατε!) είτε για άλλη μιλάτε.

Τι να κάνουμε, εμείς που μπορούμε λόγω ηλικίας να "ποτίσουμε" 3 φορές (και πάνω) το νινάκι μέσα σε μιά ώρα, δεν έχουμε να πληρώνουμε 300 για ένα πότισμα μόνο: προτιμούμε τα μπουρδέλα της Φυλής που το πότισμα πάει ένα εικοσάρικο. >:(

Επισκέπτης
Ριξε λοιπον 10 ποτισματα στην φυλης αλλα 2 στην Λελας και χεστην την Λολιτα.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Επισκέπτης

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
ρε παιδια το ειπαμε ,μια εξηγηση υπαρχει,την ΑΛΛΑΞΑΝΕ τη λολιτα!!! και αντε να ΒΡΕΙΣ ποια ηταν η παλια και ποια ειναι η καινουργια.Επισης προτεινω την 3η μαιου να την καθιερωσουμε ως την γιορτη της Αγιας λολιτας που ελεγε και ο λογοθετιδης με τον χατζηχρηστο η' να λεμε οτι εγινε της λολιτας.παντως fabien να ξερεις οτι ολη αυτη η φασαρια εγινε γιατι ολοι καταλαβαινουμε οτι ειχες απολυτο δικιο

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εγώ μπορώ να έχω για γιορτή της Αγίας Λολίτας λίγο απο τις 3 και λίγο από τις 4 Μαίου?

:2funny:  :2funny:  :2funny:

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Ρε παιδια μας εχετε πρηξει με αυτη τη lolita,δε λεω ομορφη παρουσια εχει,απο υπηρεσιες ας πουμε οτι ειναι καλη αλλα δεν μπορω να πω οτι τα δινει ολα.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ρε παιδια μας εχετε πρηξει με αυτη τη lolita,δε λεω ομορφη παρουσια εχει,απο υπηρεσιες ας πουμε οτι ειναι καλη αλλα δεν μπορω να πω οτι τα δινει ολα.

Δεν τα δίνει όλα, έχεις δίκιο. Τα παίρνει όλα.

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Σε μενα τουλαχιστον δεν εδιξε να τα παιρνει ολα.Γενικως εδειχνε μια βαρεμαρα.

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Μαπα παιδια απο service η lolita.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Σε μενα τουλαχιστον δεν εδιξε να τα παιρνει ολα.Γενικως εδειχνε μια βαρεμαρα.

Δεν αμφισβητώ...μπορεί.

Εγώ πέρασα ζάχαρη πάντως και απορώ γιατί κάποιοι το αμφισβητούν.

Ήμουνα τελείως "χαλαρός" και η γκόμενα έκανε απίστευτα πράγματα για να με ανεβάσει.

Απλά καταπληκτική.

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Σε καταλαβαινω baby γιατι απο καποιες κινησεις της καταλαβα οτι ξερει καλα τη δουλεια.Απλα μπορει να ηταν οντως κουρασμενη.Και οντως τελικα ειναι και η Angelique γιατι μου ειπε οτι στις photo αυτες προσπαθησε να βαλει αλλο προσωπο που να μοιαζει οσο γινεται με το δικο της.Αυτο για καποιους που το αμφισβητουσαν.

BerettaSO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
9
Like
447
Πόντοι
281
Οι φωτογραφειες της Angelique ανηκουν σε ενα μωρο ονοματι Rita στην Ρωμη. Ομορφο και αυτο αν τις δειτε ολες. Οσο για την Lolita ειναι πυραυλος.  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom