Νέα

λολα-λατινοκωλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ducati46
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
το ανέβασε στα 70, λόγω θετικών σχολίων φαίνεται !

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.451
Πόντοι
12.756
σωστα γραφουν αρκετοι στο bou οτι εμεις φταιμε για τις τιμες , ο αλλος παει και σκαει στο τριγωνο 80ευρω  , εδω απο την διαφημιση οσο παει και ανεβαινει το ποσο ...Να γαμησουμε θελουμε , οχι να την προικίσουμε

bettega29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2013
Like
2
Πόντοι
0
Παροτι ειναι πολυ ωραιο μωρο,κατα την αποψη μου και χωρις να εχω παει μαζι της ακομη,οντας παθητικη και μονο δεν δικαιολογει τα 70€..Αν την κωλαρα της,τις βυζαρες της και γενικα το συνολο ακολουθουσε και ενα δυνατο εργαλειο,θα αξιζε και παραπανω..Αλλα σε αυτη τη φαση και 50€ πολλα ειναι αλλα χαλαλι για το οτι ειναι μουναρα στην εμφανιση..Απο συμπεριφορα δεν ξερω τι παιζει..

TgirlXplorer

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
0
Απο πολυ προσφατη εμπειρια εχω Τα εξής :

Φιλική συμπεριφορά
Αν ξέρεις να παίξεις κ είσαι καυλιαρης ξέρει κ ακολουθεί, αλλιώς μπορεί να αναδειχθεί σε ξεπέρασε/ επιπλο. Δεν περνάει πολλές πρωτοβουλίες και πρέπει να τη βοηθήσεις λίγο σ αυτό.
Είναι μόνο παθητική κ γουστάρει ενεργητικό αγόρια. Δεν το αλλάζεις αυτό..
Βυζαρες με σιλικονη
Κωλαρα που δεν βλέπεις συχνά. Χαίρεσαι να το βλέπεις κ να το θαύμαζεις
Στοματικο ικανοποιητικό χωρίς πολύ συγκίνηση
Λίγες εναλλαγές στάσεων
Γκομενιστικη συμπεριφορα
Σε λίγο καιρό θα είναι κοριτσάκι
Δεν θα ξανά πήγαινα, πιστεύω υπάρχουν πολλές καλύτερες της
60 € το δωράκι

Ομως οτι και να λέω είναι η προσωπική μου άποψη από μια συνεύρεση. Η γνώμη μου είναι έλλειπης και υποκειμενική. Αλλωστε ποτέ δεν μπορείς να κρίνεις κανένα κ τίποτα με την πρώτη..

Τι κτλ άρα όμως :kissass:

panos1923(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
πηγα μαζι της και για εμενα τουλαχιστον ηταν ικανοποιητικα.την συναντησα στο σπιτι της με κερασε ενα ποτο και τα σχετικα.ας περασουμε στο κυριως πιατο.αρχιζει με 10λεπτη περιπου πιπα καλη χωρις πολυ σαλιο ομως.δευτερη σταση ιεραποστολικο και να κοιταζω τα σιλικονατα βυζια της.μετα περναει στα τεσσερα αλλο πραμα.ειχα καρφωθει στην κωλαρα της και ηθελα να την χυσω μανιωδως.ετσι και εγινε.μετα απο κανα 15λεπτο τελειωνω πανω στα κωλομερια της.γενικα για εμενα προσωπικα ηταν μια καλη εμπειρια και μαλλον θα ξαναπερασω απο εκει

gfe_lover

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
17
Like
15
Πόντοι
2.163
Ρε παιδες ξερετε αν ειναι η Λατινοκωλα στην Αθηνα?
Εχει χαθει τελειως και δεν προλαβα να την παρω!! :(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom