Λοιπόν Redant....
To post μου δεν ήταν για σένα, ούτε που σε είχα δει. Ήταν για για τον Dimrod69 που έκανε εγγραφή χθες 17:27 και πόσταρε στη "θεά" 17:32.
Όταν το έκανα δεν υπήρχε το ενδιάμεσο του Loverdose γιατί πιθανώς εγκρίθηκε αμέσως μετά και μπήκε ανάμεσα.
Τώρα όμως που βλέπω και το πρώτο δικό σου ποστ την ημέρα εγγραφής σου για το "θαύμα της φύσης" που σε οδήγησε να κάνεις εγγραφή μετά από 10ετή παρακολούθηση και υποκλοπή πληροφοριών, θα σου πω δύο λογάκια.
Καμία ειρωνεία δεν είχε το ποστ μου. Είναι η αλήθεια και αν διάβαζες 10 χρόνια όπως ισχυρίζεσαι θα με είχες διαβάσει σίγουρα. Θα ήξερες πως ο NICK TRIVE όταν μιλάει γνωρίζει.
Αν διάβαζες 10 χρόνια δεν θα έμπαινες καν στον κόπο να κάνεις εγγραφή για να ζητήσεις τηλέφωνο από τη "θεά" ή το "θαυμα της φύσης" όπως το λέτε εσύ και οι υπόλοιποι κλώνοι. Θα ήξερες πως δεν υπάρχει περίπτωση να το πάρεις ούτε να τη συναντήσεις.
Σαν πολύ νωρίς δε μαζευτήκατε τα κλωνάρια φέτος να βγάλετε τη "θαύμα, θεά" BEST CALL GIRL 2019" σε μια ψηφοφορία παρωδία που αναγκάστηκε μετά το τέλος της ο Αντισθένης να ανεβάσει κάποια άλλα στατιστικά για να την ισορροπήσει λίγο?
Λοιπόν κλωνάρια μαζευτείτε λίγο και μην με προκαλείτε, γιατί θα πω πολλά και αυτός που μιούταρε τον panspi με πρόσχημα ότι σπάμαρε σε νήμα άλλης κοπέλας ενώ στην πραγματικότητα τον μιούταρε γιατί έβγαλε στη φόρα ¨απόρρητες" πληροφορίες για την προστατευομενή του, δεν μπορεί να με μιουτάρει γιατί θα αποκαλυφθεί.
Ρε φίλε και σε αποκαλώ έτσι γιατί πιστεύω οτι εγώ μπορώ
Ξέρεις γιατί την έκανα απο εδώ για μεγάλο χρονικό διάστημα?
Διότι βαρέθηκα το κάθε μαλάκα κλώνο να μου τσαμπουνάει το μακρύ του και το κοντό του και να έχει και fanclub και κάποιοι που θα μπορούσαν να κάνουν κάτι για αυτό να μην κάνουν τίποτα.
Διότι έβγαινε η κάθε τυχάρπαστη που το έπαιζε φίρμα και όταν δύο,τρεις της γράφαμε ότι δεν αξίζει,μου την πέφτανε κάθε λογής αγαπούληδες,νταβατζάκους και με βρίζανε.
Μέχρι πρότινος είχα στα pm μου απειλές τύπου "έλα να συναντηθούμε και τέτοια" και τα κάνανε και γραπτώς μαλάκα μου,τόσο βλάκες ήταν!
Δεν έφυγα για τις απειλές αλλά βρήκα τα στανταράκια μου,σιχάθηκα και όλο αυτό εδώ μέσα και την έκανα.
Πλήρωνα κοπέλα εδώ μέσα για να την πάρω για 3ημερο και γνωρίζανε μέλη εξέχοντα εδώ μέσα που είμαι και πόσες φορές την γάμησα και τι της είπα.
Δεν θα αλλάξουμε φίλε μου τον κόσμο αυτόν,ξέρω σου την σπάει να υποτιμούν την νοημοσύνη σου αλλά δεν έχει νόημα κανένα.
ότι θες σε pm ή ακόμα και σε καφέ!