mario_rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2017
- Like
- 37
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα Λίζα. Τι κάνεις? Θέλω να κλείσω ένα ραντεβού μαζί σου. Μπορείς να μου δώσεις το κινητό σου αν γίνεται? Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων
Και εγώ τώρα Περδικούλη βρήκα την όρεξη να σχολιάσω εσένα.τι να πρωτοσχολιασω δεν ξερω. το οτι ο ποποφ ειναι μελος με αξιολογη παρουσια??? ξερω γω χεστηκα, οταν λεει καποιος βλακειες θα απανταω αναλογα. και για την λιζα τωρα. δικαιωμα σας οσοι την εχετε συναντησει να γραφετε οτι γουσταρετε και να την αποθεωνετε. προφανως ολοι οι μεροκαματιαρηδες του 100ευρου βρηκατε μια αρκετα καλη κοπελα και την θεοποιησατε. δεν σας παρεξηγω λοιπον. αλλα ειναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ μας να μην την θεωρουμε κορυφαια και δεν θα μας πειτε εσεις η κανενας αν και πως θα την σχολιαζουμε
Μέλη χρειάζεται το σάιτ.Να ζητησεις απο τη διευθυνση να σβηνει τους λογαρισμους οσων δεν ικανοποιουν τα κριτηρια σου τυπε!
Μονο που δεν θα το κανει να ξερεις γιατι το σαιτ ειναι μπιζνα που πουλαει διαφημισεις εκδιδομενων και γι αυτο χρειαζεται καποιους που να γραφουν αλλα πιο πολυ χρειαζεται μεγαλο αριθμο μελων και χιτς ;) ;)
δεν είναι δικά μου κριτήρια, είναι τα κριτήρια για όλες τις κοινότητες είτε είναι ένα απλό φόρουμ είτε κάτι πιο μεγάλο και σύνθετο. πρέπει να παίρνεις αλλά και να δίνεις για να είσαι σωστός.Να ζητησεις απο τη διευθυνση να σβηνει τους λογαρισμους οσων δεν ικανοποιουν τα κριτηρια σου τυπε!
Μονο που δεν θα το κανει να ξερεις γιατι το σαιτ ειναι μπιζνα που πουλαει διαφημισεις εκδιδομενων και γι αυτο χρειαζεται καποιους που να γραφουν αλλα πιο πολυ χρειαζεται μεγαλο αριθμο μελων και χιτς ;) ;)
Λιγότερο πάντως από κάποιον που γυρνάει όλη μέρα στα νήματα κοριτσιών και βρίζει μέλη που γράφουν κριτικές και ενημερωτές.Ποσο τελειωμενος απο τη ζωη του πρεπει να ειναι καποιος που θεωρει το πιο σημαντικο κατορθωμα του σ αυτην το οτι εγινε τιμημενος στο μπου...
μπραβο βλακα εσυ, δηλαδη σαν να λεμε οποιος δεν γραφει η ποσταρει εδω στο bou, σημαινει οτι δεν κανει ραντεβου με call girls η ανεξαρτητες.... την πεταξες την μαμακια σου. και που ξερεις εσυ αν ο αλλος εχει συναντησει την λιζα και 5 φορες τους τελευταιους 2 μηνες απλα για χ λογους δεν γραφει κριτικες... σκεφτομαστε λιγο πριν πεταξουμε την πατατα
Επειδη μαλλον απο ευγενειες δεν καταλαβαινεις,παμε λοιπον στη διαλεκτο σουτι να πρωτοσχολιασω δεν ξερω. το οτι ο ποποφ ειναι μελος με αξιολογη παρουσια??? ξερω γω χεστηκα, οταν λεει καποιος βλακειες θα απανταω αναλογα. και για την λιζα τωρα. δικαιωμα σας οσοι την εχετε συναντησει να γραφετε οτι γουσταρετε και να την αποθεωνετε. προφανως ολοι οι μεροκαματιαρηδες του 100ευρου βρηκατε μια αρκετα καλη κοπελα και την θεοποιησατε. δεν σας παρεξηγω λοιπον. αλλα ειναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ μας να μην την θεωρουμε κορυφαια και δεν θα μας πειτε εσεις η κανενας αν και πως θα την σχολιαζουμε
Γιατι το λες αυτο ? Ο τυπος εχει γεμισει κριτικες ολα τα νηματα και ειναι παντα αντικειμενικος. Καποιο λαθος κανεις και τον πληγωνεις .Λιγότερο πάντως από κάποιον που γυρνάει όλη μέρα στα νήματα κοριτσιών και βρίζει μέλη που γράφουν κριτικές και ενημερωτές.
Νομίζω πως η θητεία σου στο σάιτ φτάνει πια στο τέλος της. Ένα μέλος που δε θα λείψει σε κανέναν και δε θα θυμάται κανείς.
Ελπίζω στη ζωή σου να μην είσαι το ίδιο άχρηστος.
Επειδη μαλλον απο ευγενειες δεν καταλαβαινεις,παμε λοιπον στη διαλεκτο σου
Αν χεστηκες,σκουπισου και κανε μπιντε για να μη βρωμας.
Εσυ που σαι μεγαλο-εισοδηματιας και προφανως γουστρεις χαι εσκορτς(γιου νοου γοατ αι μην!)περνα Τριτη απ το γραφειο μου να σου δωσω δυο τρια κοντακτς απο Λονδινο και Φρανκφουρτη,να φερνεις κομματια με εξι κι επτα χηνες το Σ/Κ και τραβα κανα βιντεο να παιρνουμε ματι εμεις οι μπατιρηδες.
Α και που σαι?Μην ασχοληθεις αλλο μαζι μου,κοιτα να γαμησεις,γιατι μαθαινω οτι θα ρθει η Ρατακοφσκι Αθηνα
Φοβερό επίτευγμα...
επειδη οπως ξερετε ειμαι αντικειμενικος παντα
καποιος που δεν εχει παρει καποια δεν εχει δικαιωμα γνωμης
το μονο που μπορει να σχολιασει ειναι αν του αρεσει αυτο που βλεπει με βαση παντα τις φωτο αναγνωριζωντας παντα οτι μπορει να κανει λαθος απο τις φωτο
τα πραματα ειναι απλα αλλα μαλλον θελουν να πιαστουν για καυγα απο το πουθενα
ετσι λοιπον δεν μπορει να σχολιασει τις υπηρεσιες καποιας κοπελας χωρις να εχει γαμησει
ειναι σαν τους μαλακες που λεγανε δεν ειναι καλη η ταινια του λανθιμου χωρις να εχουν περασει εξω απο το σινεμα
οι ελληνες γενικα εχουν γνωμη για ολα για το πουτσο λαος οταν το παιζει ξερολας
Φοβερό επίτευγμα...
Μη ξεχάσεις να το κάνεις κορνίζα.
ειναι σαν τους μαλακες που λεγανε δεν ειναι καλη η ταινια του λανθιμου χωρις να εχουν περασει εξω απο το σινεμα