pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.791
- Πόντοι
- 4.655
Κάθε μέρα με παιρνει τηλ η Liza να βρεθούμε και δεν το σηκώνω.
Εν μπορώ σου λέω, εν μπορώ.
Π
Π
αλλαξε μαρκα κονιακ. Αυτο σε πειραζειΚάθε μέρα με παιρνει τηλ η Liza να βρεθούμε και δεν το σηκώνω.
Π
Τράβα αυτοκτόνα ρε ναυάγιο. Λίγη αξιοπρέπεια δεν έχεις που κάθεσαι και παρακαλάς τη γκόμενα να σου δώσει σημασία;Ρε παίδες! Έχω στείλει καμια 300αρια pm...Παίζει να γίνομαι ενοχλητικός; Κάπου είχα δει μία κριτική του στυλ "ο επιμένων νικά" και είπα να πάρω φόρα... Μιας και το Λιζάκι δεν φαίνεται να απαντάει (ακόμα και το "ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΜΗ ΜΕ ΖΑΛΙΖΕΙΣ" θα ήταν μία απάνηση), έχει κανείς ιδία άποψη; Να στέλνω μέχρι να απαντήσει; Να το φτάσω στο 4ψήφιο;
Τι αρρώστια που είναι η κολάρα της!!
Δεν βρίσκω συνετή τη συμβουλή σου ρε καρνταση!!! Και αν αυτοκτονισω και μετά μου στείλει μαλακια δεν είναι;;Τράβα αυτοκτόνα ρε ναυάγιο. Λίγη αξιοπρέπεια δεν έχεις που κάθεσαι και παρακαλάς τη γκόμενα να σου δώσει σημασία;
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχΔεν βρίσκω συνετή τη συμβουλή σου ρε καρνταση!!! Και αν αυτοκτονισω και μετά μου στείλει μαλακια δεν είναι;;
Να περιμένεις μέχρι 10 Δεκέμβρη...μετά,κάνε ότι σε φωτίσει ο γιαραμπης!!!!Δεν βρίσκω συνετή τη συμβουλή σου ρε καρνταση!!! Και αν αυτοκτονισω και μετά μου στείλει μαλακια δεν είναι;;
Μιλάς με γρίφους γέροντα! Και, άντε, τον γιαραμπη τον γκουγκλαρα και είδα τι σημαίνει...Στις 10 όμως του Δεκε, τι παίζει;;;Να περιμένεις μέχρι 10 Δεκέμβρη...μετά,κάνε ότι σε φωτίσει ο γιαραμπης!!!!
Περίπου ότι και τον Ιούλιο!!!Μιλάς με γρίφους γέροντα! Και, άντε, τον γιαραμπη τον γκουγκλαρα και είδα τι σημαίνει...Στις 10 όμως του Δεκε, τι παίζει;;;
Ρε παίδες! Έχω στείλει καμια 300αρια pm...Παίζει να γίνομαι ενοχλητικός; Κάπου είχα δει μία κριτική του στυλ "ο επιμένων νικά" και είπα να πάρω φόρα... Μιας και το Λιζάκι δεν φαίνεται να απαντάει (ακόμα και το "ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΜΗ ΜΕ ΖΑΛΙΖΕΙΣ" θα ήταν μία απάνηση), έχει κανείς ιδία άποψη; Να στέλνω μέχρι να απαντήσει; Να το φτάσω στο 4ψήφιο;
Τι αρρώστια που είναι η κολάρα της!!
Πιστεύω για να μην δινει η δεσποινις το τηλεφωνο θα εχει τους δικους της λογους που πραγματικα τους σεβομαι , στεναχωριεμαι μεν που δεν θα εχω την δυναντοτητα να την γνωρισω αλλα απο την αλλη ειναι ωραιο να ξερεις οτι παιρναει καλα μεσω της δουλειας της απο τι εχω ακουσει γνωριζει καλα πολλους πελατες της και εχουν συχνη συναντηση , πραγματικα χαιρομαι για αυτην που εχει αυτην την δυνατοτητα... Καλημερα και απο εμενα
Βασικά κρίμα που δε γίναμε ενεργοί στο site πιο παλιά ώστε να είμαστε ήδη στο πελατολόγιό της!!
χαλαρα παιδια!! δεν τελειωνουν οι πουτανες ποτε χαχα
αυτο το sex....κλπ κλπ στα ελληνικα?Δεν ειναι σωστο να χρησιμοποιεις αυτον τον ορο φιλτατε gy .... η κοπελα ειναι sex worker επαγγελματιας με κανονες απλα οι αντιληψεις της κοινωνιας μας δεν συναδουν ακομα στο να κατανοησουμε οτι ειναι απλα μια δουλεια... με τα δικα της πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα.. πρεπει να εισαι πιο ανοιχτομυαλος ...
Ρε παίδες! Έχω στείλει καμια 300αρια pm...Παίζει να γίνομαι ενοχλητικός; Κάπου είχα δει μία κριτική του στυλ "ο επιμένων νικά" και είπα να πάρω φόρα... Μιας και το Λιζάκι δεν φαίνεται να απαντάει (ακόμα και το "ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΜΗ ΜΕ ΖΑΛΙΖΕΙΣ" θα ήταν μία απάνηση), έχει κανείς ιδία άποψη; Να στέλνω μέχρι να απαντήσει; Να το φτάσω στο 4ψήφιο;
Δεν ειναι σωστο να χρησιμοποιεις αυτον τον ορο φιλτατε gy .... η κοπελα ειναι sex worker επαγγελματιας με κανονες απλα οι αντιληψεις της κοινωνιας μας δεν συναδουν ακομα στο να κατανοησουμε οτι ειναι απλα μια δουλεια... με τα δικα της πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα.. πρεπει να εισαι πιο ανοιχτομυαλος ...