Eclectic
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2014
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Εντοπιστηκε νέα πανοραμικη φωτο στο προφίλ του κοριτσιου
Εντοπιστηκε νέα πανοραμικη φωτο στο προφίλ του κοριτσιου
ελληνιδες...νεα ρατσα που σκοτωνει....εγώ την συνάντησα πριν λίγες μέρες (ανέβασα σήμερα κριτική) νομίζω είναι μία πολύ τίμια επιλογή, σε σημείο που μπορεί να γίνει στανταράκι... Γουστάρει αυτό που κάνει, έχει σωματάρα (με εξαίρεση το μικρό βυζί) και είναι Ελληνίδα! (να υποστηρίζουμε και λίγο τα εγχώρια κομμάτια ειδικά όταν δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα ξένα...)
Μόνο αν το αξίζουν πραγματικάεγώ την συνάντησα πριν λίγες μέρες (ανέβασα σήμερα κριτική) νομίζω είναι μία πολύ τίμια επιλογή, σε σημείο που μπορεί να γίνει στανταράκι... Γουστάρει αυτό που κάνει, έχει σωματάρα (με εξαίρεση το μικρό βυζί) και είναι Ελληνίδα! (να υποστηρίζουμε και λίγο τα εγχώρια κομμάτια ειδικά όταν δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα ξένα...)
για να το λες κάτι θα ξέρειςελληνιδες...νεα ρατσα που σκοτωνει....
Λίζα μπορούμε να βρεθούμε σε 2 μήνες.... Μέχρι τότε πιστεύω ότι θα μου έχεις στείλει και το τηλέφωνο σου.... ;)
Παραθέτω την καλοπροαίρετη τοποθέτησή μου σχετικά με τη μη ανταπόκριση σε pm από όλο και περισσότερες νεοεμφανιζόμενες κοπέλες...
Σαφώς και είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να απαντάει όπου θέλει να ορίζει την τιμή της υπηρεσίας που προσφέρει κτλ κτλ κτλ...
ΌΜΩΣ: όταν επιλέγεις μέσω ενός σάιτ να απευθυνθείς σε τόοοοσο κόσμο, πρέπει να αποδεχτείς και τις συνέπειες μίας τέτοιας κίνησης. Συμπεριφορές τύπου "κουνάω την ουρίτσα μου τρέξτε να με πιάσετε" και μετά κρύβομαι είναι το λιγότερο unfair... Νομίζω έτσι εξηγείται γιατί κοπέλες τύπου Angela που αν και -κατά τη γνώμη μου- δεν είναι κάτι ιδιαίτερο εμφανισιακά χαίρουν της εκτίμησης της πλειοψηφίας του ανδρικού πληθυσμού του σάιτ.
ΚΟΙΝΩΣ: Liza, Nagia, MEropi..........τα τηλεφωνάκια σας παρακαλώ! :-* :-* :-*
Επεσες φιλε μου κοντα στο νουμερο. Επιπλέον πρεπει να κανει ένα στοιχειώδες ξεσκαρτάρισμα ψυχων. Δεν γνωριζω αν γινομαι κατανοητος !Θέλω να ρωτήσω κάτι εντελώς καλοπροαίρετα:
Αν η κοπέλα έχει δεχθεί τουλάχιστον (ας είμαι επιεικής) 400 μηνύματα, πως θα το διαχειριστεί όλο αυτό, καταρχήν σε επίπεδο απαντήσεων; Δεν σου λέω σε επίπεδο συναντήσεων. Αναγκαστικά, αν πραγματικά διαμαρτύρεσαι, τότε περισσότερο εποικοδομητικό είναι, κατά τη γνώμη μου, να της προτείνεις να πάρει γραμματέα. Βέβαια αυτό ίσως σημαίνει και αύξηση του κόστους και επομένως και της τιμής.
Αλλά εν πάση περιπτώσει, πέρα από την κριτική ας υπάρξουν και προτάσεις στο θέμα της διαχείρισης της κατάστασης, από πλευράς των κοριτσιών. Διαφορετικά είναι σαν να σπρώχνεις έναν ελέφαντα. Θα κουνηθεί ποτέ ο ελέφαντας;;;
Αλλά το πραγματικό πρόβλημα είναι η μικρή προσφορά, εδώ μέσα τουλάχιστον, επαγγελματιών ελληνίδων, πρωτοεμφανιζόμενων, με πολύ καλή εμφάνιση, εξαιρετική διάθεση για σεξ και ταυτόχρονα επίσης στυλάτων...