Διαγραμμένο μέλος 77983
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 703
- Πόντοι
- 366
εγω τηλ δεν δινω να ξερειςΚαλημέρια αγόρια καλημέρα λιζακι
εγω τηλ δεν δινω να ξερειςΚαλημέρια αγόρια καλημέρα λιζακι
...στο νήμα της Βερόνικα είναι χειρότερη η κατάσταση...γεμισαμε νέους!!...έρχεται η ανάπτυξη!!!...χεχεχε!!!...τοσοι μαζεμενοι νεοι που εκλιπαρουν είναι για να συντηρειται το νημα στην πρωτη σελιδα ή αυξηθηκαν οι καυλες γενικα ?
ποιος στο ζήτησε ;εγω τηλ δεν δινω να ξερεις
λεβεντη όλοι αγόρια είμαστε να μην σου κάνει κάπως .ξερω εγω ρε φιλος;;;;
καλημερα αγορια;;;
μου κανει καπως...
...ε...ναι...στην Ελλάδα άλλωστε είσαι ότι δηλώσεις!!...λεβεντη όλοι αγόρια είμαστε να μην σου κάνει κάπως .
...ε...ναι...στην Ελλάδα άλλωστε είσαι ότι δηλώσεις!!...
φιλος μην παρεξηγησαι ...λεβεντη όλοι αγόρια είμαστε να μην σου κάνει κάπως .
ολα καλαφιλος μην παρεξηγησαι ...
πλακα κανουμε
ενα μηνυμα και αυτο ζηταει τηλ...
Ξεκαθαρίζω, γιατί δέχομαι κάποια πμ, ότι δεν μπορώ να δώσω το τηλ. της Λίζας. Μόνο με την έγκρισή της γίνεται αυτό. για να μην έχουμε παρεξηγήσεις.
Όπως καταλαβαίνετε έχουν γυρίσει όλοι αγάμητοι από τις διακοπές με τις συμβίες και τις επίσημες και τώρα πουσκασε φρέσκο ποπουδάκι στην πιάτσα εχει δημιουργηθεί το αδιαχώρητο, γι αυτό ηρεμία και υπομονή... Μην τσακωθούμε στην ουρά σαν Ελληνάρες...
Πάντως και γω που μουδωσε το Λιζάκι το τηλέφωνο μια βδομαδα τωρα δυσκολεύομαι ακόμα να κλείσω ραντεβού...
Επειδη ειναι δυσκολο να βρεις καποια νομιζω οτι καποιους τους κανει να κολλανε κατα καποιο τροπο. Ενω υπαρχουν παντου διαθεσιμα call girl με καλες κριτικες και εμφανισiμες και σχετικα ευκολα προσβασιμες βλεπω μια ταση των περισσoτερων να περιμενουν μαζοχιστικα να τους δωσει το τηλ καποια που απο οτι φαινετε δεν ασχολειται και πολυ με τη σελιδα της εδω στο φορουμ.
Ειναι το φαινομενο του γραμματοσημου, ισχυει και με τις μη εκδιδομενες αυτο.Επειδη ειναι δυσκολο να βρεις καποια νομιζω οτι καποιους τους κανει να κολλανε κατα καποιο τροπο. Ενω υπαρχουν παντου διαθεσιμα call girl με καλες κριτικες και εμφανισiμες και σχετικα ευκολα προσβασιμες βλεπω μια ταση των περισσoτερων να περιμενουν μαζοχιστικα να τους δωσει το τηλ καποια που απο οτι φαινετε δεν ασχολειται και πολυ με τη σελιδα της εδω στο φορουμ.
Επειδη ειναι δυσκολο να βρεις καποια νομιζω οτι καποιους τους κανει να κολλανε κατα καποιο τροπο. Ενω υπαρχουν παντου διαθεσιμα call girl με καλες κριτικες και εμφανισiμες και σχετικα ευκολα προσβασιμες βλεπω μια ταση των περισσoτερων να περιμενουν μαζοχιστικα να τους δωσει το τηλ καποια που απο οτι φαινετε δεν ασχολειται και πολυ με τη σελιδα της εδω στο φορουμ.
υπαρχει οντως ..καταιγισμος απο μυγακια, λες και ειναι τηλεκατευθυνομενα..Αυτά κάνουν οι διθυραμβικες κριτικες. Ξεκίνησε με Ναγια και Μαριαλένα , μετά με Βερόνικα και τωρα με Λιζα. Ειναι η νέα τάση !