anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
τύπε εσύ σε κώμα ήσουνα 6 χρόνια και ξύπνησες με καύλες?γεια σου περιμενω το τηλ σε pm μακια !!!!!
τύπε εσύ σε κώμα ήσουνα 6 χρόνια και ξύπνησες με καύλες?
τώρα μάλιστα! ! Την απαξιώσες!Σέρνεις αμάξια δεσποινίς μου, σέρνεις κόσμο και κοσμάκι με τα θετικά σου και τα αρνητικά σου, η λύση βρίσκεται στη μέση φταις κι εσύ, φταίει και ο καθένας που σε ανεβάζει στα ψηλά, ξεχνώντας ο κόσμος πως δεν έχει να κερδίσει τίποτα μακροπρόθεσμα παρά μόνο να χάσει χρόνο και χρήμα, μια κοπέλα για εκτόνωση είσαι που νομίζει πως είσαι κάποια για Χ,Ψ λόγους.
Από που προκύπτει αυτό; δεν έχει δώσει τέτοια δείγματα, αντιθέτως κρατάει την τιμή χαμηλά και είναι από τις καλύτερες.Σέρνεις αμάξια δεσποινίς μου, σέρνεις κόσμο και κοσμάκι με τα θετικά σου και τα αρνητικά σου, η λύση βρίσκεται στη μέση φταις κι εσύ, φταίει και ο καθένας που σε ανεβάζει στα ψηλά, ξεχνώντας ο κόσμος πως δεν έχει να κερδίσει τίποτα μακροπρόθεσμα παρά μόνο να χάσει χρόνο και χρήμα, μια κοπέλα για εκτόνωση είσαι που νομίζει πως είσαι κάποια για Χ,Ψ λόγους.
...τύπε?...με όλο το σεβασμό...αφού σε έδεσε σαν πελάτη της...έπρεπε και εσύ να την δέσεις...ας γράψω και εγώ την άποψη μου μιας και την συναντήσει αρκετές φορές
ΘΕΤΙΚΑ
Εχει αρκετα καλο προσωπο με εκφραστικα ματια και κωλο βραζιλιανας
Είναι πεντακάθαρη και δίνει ωραία γλωσσοφιλα
Στις πρώτες συναντήσεις μας ήταν αρκετά θερμή και φιλικη μαζι μου
Ο κώλος της είναι σφικτος και έχει αρκετά καλή αίσθηση
Οι ματιες της σε απογειώνουν κατά την διάρκεια της πίπας η οποια είναι αρκετά καλή με ωραία τεχνική
ΑΡΝΗΤΙΚΑ
Για μενα εχει καβαλήσει το καλάμι,λόγω το ότι όλοι τρέχουν σαν τους λιγούρηδες από πίσω της
Αφου με εδεσε ως πελατης της στις τελευταίες συναντήσεις τα έκανε όλα μηχανικά και δεν μίλαγε καν παρα μονο με κοιταζε σαν τον χάνο περιμένοντας να της μιλήσω κανοντας μου τις ιδιες ερωτήσεις
Τα προκαταρκτικα της περιορισμενα και λίγης διαρκειας,σε κάθε ραντεβού μας έκανε τα ίδια πράγματα
Μαζι μου δεν ηταν ειλικρινής σε κάποια θέματα και έπαιξε τα δικά της παιχνίδια
Ηταν τις περισσότερες φορές με το ρολόι στο χέρι
Αυτα απο εμενα,βεβαια φταιω και εγώ που της είχα φουσκώσει τα μυαλά ΑΛΛΑ η γνωστή τριπλετα ΜΑ-ΝΑ-ΒΕΡ ηταν πιο ειλικρινης και ντομπρες και δεν κορόιδευαν τον κόσμο παρόλο που πολλού ερχόντουσαν σε αντιπαράθεση
Για να προλάβω κάποιους και εγώ κάποιες φορές δεν της φέρθηκα καλά αλλά με είχε φτάσει στα όρια μου
ποσο σιγουρος εισαι για αυτο που λες? και αληθεια να ειναι νομιζω λιγο ενδιαφερει αυτο αρκει η κυρια να ειναι επαγγελματιας σε αυτο που κανει ;) τα υπολοιπα δεν εχουν πολλη σημασιατί ζητάτε ρε παιδιά από την κοπέλα? Την εταίρα των παραμυθιών....για συνέλθετε.
Αφήστε που την χαλασατε κι όλας με τα παχιά λόγια σας....
Στούντιο κορίτσι είναι....
Δεν την υπερασπίζομαι αλλα σουργελο δεν είναι. 49 "κατασκευαστες" το ομολογουν. Τωρα αν εσυ περιμενες καποια αποστρατημενη πλην τιμια κορασιδα εεε τοτε μαλλον χανεις.την ειχα στειλει και εγω π.μ για τηλεφωνο εδω και καιρο.τιποτα,επειδει δεν παρακαλαω κιολας,καλυτερα να μην στειλει γιατι θα την συχτηρισω.ειδικα τωρα που διαβασα οτι ειναι στουντιοκοριτσο.για αυτο εχει τετοια νοοτροποια.εγω δεν περιμενω τιποτα παιχτες μου ,ειδικα απο τετοια θεατρα και σουργελα.
ενοω μονο και μονο για την συμπεριφορα της εκτος τις στιγμης του ραντεβου,γιατι για εκει δεν εχω γνωμη,δεχομαι αυτα που λενε οσοι την εχουν δει.νταξει μωρε,δεν χανουμε οταν ξεφευγει και καμια.υπαρχουν καλες στο ελ πασο.Δεν την υπερασπίζομαι αλλα σουργελο δεν είναι. 49 "κατασκευαστες" το ομολογουν. Τωρα αν εσυ περιμενες καποια αποστρατημενη πλην τιμια κορασιδα εεε τοτε μαλλον χανεις.
μαν,μπερδευτηκες πολυ.τί ζητάτε ρε παιδιά από την κοπέλα? Την εταίρα των παραμυθιών....για συνέλθετε.
Αφήστε που την χαλασατε κι όλας με τα παχιά λόγια σας....
Στούντιο κορίτσι είναι....
Δε θέλω τέτοια φίλε... Άκου εκει να μας ξεφύγει έστω και μια....ενοω μονο και μονο για την συμπεριφορα της εκτος τις στιγμης του ραντεβου,γιατι για εκει δεν εχω γνωμη,δεχομαι αυτα που λενε οσοι την εχουν δει.νταξει μωρε,δεν χανουμε οταν ξεφευγει και καμια.υπαρχουν καλες στο ελ πασο.
Τι απ' όλα θελεις ? ΟΤΕ VODAFONE wind ? Θα σου προτεινα το κυπραιικο αλλα είναι πιο ακριβοκαλημερα με το το τηλ τι γινεται?
Στον από πανω σου πεστα που το παιζει " καλα εμενα και να με παρακαλαει δεν παω "Μεγάλο σουξέ η Λίζα μας. Ούτε με Valeria δεν είχε γίνει αυτός ο χαμός!!!
Αν έμπαινε εδώ κιόλας να μας προκάλει με φωτό και να μας μιλάει, θα είχε πεσει το νήμα σαν της Βερόνικας...
εγω πάντως θυσιάζομαι και πάωΣτον από πανω σου πεστα που το παιζει " καλα εμενα και να με παρακαλαει δεν παω "