Posidonas35
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2017
- Like
- 642
- Πόντοι
- 81
Μωράκι αν θες στείλε τηλέφωνο
σταθερο ή κινητο ?Τηλεφωνο παρακαλω??
Τηλεφωνο παρακαλω??
Voip εαν εχεις να μην χρεωθει το παλιακρι.σταθερο ή κινητο ?
βοηπ; η βοηδ;Voip εαν εχεις να μην χρεωθει το παλιακρι.
Αν κοιτάξεις λίγο στα προηγούμενα ποστ του νήματος θα καταλάβεις ότι ακόμα και να σου το δώσω εγώ ή κάποιος άλλος, σου είναι άχρηστο. ΜΟΝΟ Η ΙΔΙΑ ΟΤΑΝ σου το δώσει, θα σου φανεί χρήσιμο.Καλησπέρα, ψάχνω και εγώ απεγνωσμένα το τηλέφωνο της Λίζας και λόγω ότι δεν μπορώ να στείλω ακόμη προσωπικά μηνύματα ως νέος χρήστης μπορεί κάποιος συναγωνιστής να μου το δώσει? Ευχάριστο εκ τον προτέρων
Καλησπερα Λιζα!!!Αυγουστιάτικες καλησπερες! ;)
Εγώ αν και παλιό μέλος(παλιά εγγραφή) χωρις κριτικές και χωρίς μυνήματα (με το ζόρι καμία δεκαριά) κατάφερα πολύ εύκολα να βρεθώ μαζί της.
Κριτική γράφω εδώ και αν γίνεται μπορεί να μετακινηθεί στις υπόλοιπες κριτικές της.
Συνάντηση πριν καμία ώρα στη Καλλιθέα. Σε γενικές γραμμές έχει φοβερό σώμα αλλά κακά τα ψέμματα ο κωλος της είναι το καλύτερο σημειο. Στήθος μικρό και φυσικό και σε ομοιομορφία με το υπόλοιπο σώμα. Πόδια (που το προσέχω εγώ) πολύ όμορφα. Δε σου χαλάει χατηρι και παίρνει πολύ έκφυλο ύφος κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος. Όπως μου πε μία φωτογράφηση της λείπει και πιστεύω θα λυσσαξουν και άλλοι εδώ μέσα. Γενικά για εμένα που είμαι πρωτάρης (μολις η 2η του επαγγελματος) είναι εντελώς vfm. Εγώ δεν απεδωσα καλά λόγω κούρασης αλλά την επόμενη φορά θα την ξεζουμισω