Ακάδημος
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2016
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Χριστός Ανέστη χρόνια πολλά!
Αληθώς ανέστη! το τηλεφωνο σου βρε κούκλα? σου εχω στείλει πμ πόσο καιρό και τίποτα ακόμα
Χριστός Ανέστη χρόνια πολλά!
Αληθώς ανέστη! το τηλεφωνο σου βρε κούκλα? σου εχω στείλει πμ πόσο καιρό και τίποτα ακόμα
Μην τους ακούς τύπε, ανακάτεψε 5αρια και 9αρια και θα το βρεις!
Το θέμα δεν είναι να ξέρει μόνο την κοπέλα κάποιος, αλλά να ξέρει και εκτός μπου, προσωπικά και εσένα, αλλιώς δεν έχει λόγο να ρισκάρει να εισηγηθεί για σένα σ' εκείνην. Για να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους. Δεν λέω, η πρόθεσή σου καλή φαίνεται, όπως και ο τρόπος που το θέτεις, αλλά οι καιροί είναι δυστυχώς πονηροί.
Παρακαλετό μουνί ξινό γαμήσι φίλε. Ποτέ μα ποτέ δεν παρακαλάμε ιερόδουλες, λεφτά να υπάρχουν κι από γυναίκες εκδιδόμενες ένα σωρό.
που την πάτησες;ακριβώς επειδή εγω ειμαι μαλακας και την πάτησα δεν χρειάζεται να καεί και άλλος. Γι αυτο ειμαστε εδω να ενημερώνουμε και να ενημερωνόμαστε!
γεια σου παρακαλω το τηλ σου σε pm ευχαριστω
Εαν το πιάσεις μην ξεχάσεις εκείνον τον πίνακα που σου ζήτησα
Σημερα θα παω να παιξω Joker..
Εαν το πιάσεις μην ξεχάσεις εκείνον τον πίνακα που σου ζήτησα
Με δορυφορο για πιο συντομα. μα δεν διαβαζεις εδώ μεσα. Να στην φερουμε στο πιατο ?Καλησπέρα παιδιά, πως μπορεί να επικοινωνήσει κάποιος μαζί της?
Καλησπέρα παιδιά, πως μπορεί να επικοινωνήσει κάποιος μαζί της?
ω ναιο μονος τροπος επικοινωνιας ειναι μεσο προσωπικου μηνυματος απο εδω με τη κοπελα?
Καλησπέρα παιδιά, πως μπορεί να επικοινωνήσει κάποιος μαζί της?
στελνεις πμ στην ιδια κ αναμενεις
γεια σου παρακαλω το τηλ σου σε pm ευχαριστω