donalt trump
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
χρονια πολλα το τηλεφωνο?
Οχι μαν ακομα εκτός Αθηνών...Ναπολεων τι εγινε, επιασες κανα λαχειο η ακομα?
δεν χανεις και τιποτα ρε φίλε, μην ασχολεισαι, μπαζακι με καλο κωλο είναι!!!Τι στο πουτσο γίνεται ενα κωλο τηλέφωνο εχω στείλει τόσα pm απο τους πρώτους και στέλνω ακόμα δεν εχω λάβει κάτι να δω πόσο θα περιμένω. Χρόνια πολλά κ καλά
Ξεγραψου, λιζα δεν..επιτελους μετα απο πολλες προσπαθειες γραφτηκα - Λιζα ετοιμασου baby
δεν χανεις και τιποτα ρε φίλε, μην ασχολεισαι, μπαζακι με καλο κωλο είναι!!!
Και γω πίστευα οτι θα αλλα... Στο τέλος κατέληξα με 2 Ρωσίδες να με παρηγορούν.Ξεγραψου, λιζα δεν..
μη τρελαίνεσαι επιθεωρητή κλουζω, μόνο για το αναλ την ανεφερα οχι για το ωραια!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Απ: Ανεξάρτητες call girls
« Απάντηση #89813 στις: 26/12/16, 18:06 »
Παράθεση από: gk1981 (26/12/16, 14:02)
Καλημέρα συναγωνιστη,χρόνια πολλά .ριξε προτάσεις. Όχι μόνο για anal αλλά ωραία και δοκιμασμένα μωρά.
Απάντηση dxounia: Angela007, ANNA110, Nagia,Αλεξανδρα,liza vip k.a
ρε μαγκες χαλαρωστε λιγο με τη λιζα!!!και εγω που εχω το τηλ της δεν τ εχει σηκωσει ποτε και στα μηνυματα δεν απανταει...τι εγινε σε ουρα μπαινουμε..???και πλυ προσπαθησα..υπαρχουνε και αλλου πορτοκαλιες παιδια...
ουτε καν τυπε τ τηλ το δεινει η ιδια..αλλα δεν μπορω να καταλαβω τοσο τρεμουρα εχετε ολοι με τη λιζα????χαλαρωστε λιγο μαγκες..Στείλε μου το τηλ ρε τύπε plz..
ουτε καν τυπε τ τηλ το δεινει η ιδια..αλλα δεν μπορω να καταλαβω τοσο τρεμουρα εχετε ολοι με τη λιζα????χαλαρωστε λιγο μαγκες..