sersegas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 248
- Πόντοι
- 2.277
Δγλαδή τα νέα μέλη δεν έχουν δικαίωμα να ζητάνε τηλέφωνα ?
ειπα εγω αυτο?μαλλον δεν καταλαβες , ή δεν ηθελες να καταλαβεις.
Δγλαδή τα νέα μέλη δεν έχουν δικαίωμα να ζητάνε τηλέφωνα ?
οχι αδερφε μην εισαι αδικος εμενα μου απαντησε αμεσως και κανονισαμε για μια μερα μετα...και ουτε που ξερει ποιος ειμαι στο site
Ουτε σε μενα εχει ξανασυμβει...Νομιζω δεν εχει ξαναγινει αυτο.
Εχει λιπος η επαρχια,
ειναι η τελευταια φορα που θα στο πω...ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ.πως βρισκουμε το τηλεφωνο της?
Κι εγώ έχω αυτά τα μηνύματα που έχω και της έστειλα όταν άνοιξε το θρεντ πμ, απλά έχω την εντύπωση, για να μην πω σιγουριά από αυτούς που γράφουν ότι έχουν πάει μαζί της, ότι δεν έχει δώσει τηλέφωνο σε κανέναν από δύο αστέρια και κάτω. Ίσως να κάνω και λάθος βέβαια. Και προς Θεού δεν το λέω με παράπονο ούτε προς την κοπέλα, ούτε σε κάποιον εδώ μέσα, δικαίωμά της να το δίνει όπου θέλει. Απλά αυτό παρατήρησακι εγω το ιδιο (την ιδια μερα μαλιστα).απλα ηταν στην αρχη που ανοιξε το θρεντ , ισως τωρα η λιστα να ειναι τοσο μακρια που αγριευτηκε.Συν το οτι το 90% των ποστ σε αυτο το θρεντ ειναι απο "μελη" με 1 εως 5 μηνυματα - το πολυ -, μαλλον τρομαξε οτι θα τη μαζεψουνε (δεν εχει κι εδικο που τρομαξε , μεταξυ μας.εδω τρομαξα εγω με το ποσοι "προθυμοι" να τη συναντησουν εμφανιστηκαν).Φανταζομαι οτι στα υπαρκτα και ενεργα μελη του μπου , καποια στιγμη θα επανορθωσει.και να ΄σται σιγουροι οτι αξιζει
Μην κουραζεσαι φιλε, σιγα μη κοιταει αστερια, αυτες μονο εκατοευρα μετρανε,Κι εγώ έχω αυτά τα μηνύματα που έχω και της έστειλα όταν άνοιξε το θρεντ πμ, απλά έχω την εντύπωση, για να μην πω σιγουριά από αυτούς που γράφουν ότι έχουν πάει μαζί της, ότι δεν έχει δώσει τηλέφωνο σε κανέναν από δύο αστέρια και κάτω. Ίσως να κάνω και λάθος βέβαια. Και προς Θεού δεν το λέω με παράπονο ούτε προς την κοπέλα, ούτε σε κάποιον εδώ μέσα, δικαίωμά της να το δίνει όπου θέλει. Απλά αυτό παρατήρησα
Καλά να είναι η κοπέλα φίλε, εγώ απλά είπα τη βλακεια μου, καλά να περνάμε και καλό ΣΚ σε όλους.Μην κουραζεσαι φιλε, σιγα μη κοιταει αστερια, αυτες μονο εκατοευρα μετρανε,
Απο το μπουρδελα και μονο σε μια βδδομαδα εχει κανει πελατεια ενος ετους, σιγα μην ασχοληθει με χαζομαρες. Πολυ χρημα, αλλα και δυσκολη δουλεια.
Φιλικα,
Καλά να είναι η κοπέλα φίλε, εγώ απλά είπα τη βλακεια μου, καλά να περνάμε και καλό ΣΚ σε όλους.
Καλησπέρα σε όλους! Σήμερα ξεκινάω, τις προηγούμενες ημέρες απουσίαζα
καλησπερα λιζα ,παρακαλω το τηλεφωνο σου για ενα ραντεβου για 2 ωρεσ σημερα,ευχαριστω