anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
φοβηθηκε το τριπτυχο του νικ νειμ σου ...Εμένα που μου ακύρωσε το ραντεβού και δε ξαναπάντησε σε μήνυμα μου χάρη μου έκανε δηλαδή
φοβηθηκε το τριπτυχο του νικ νειμ σου ...Εμένα που μου ακύρωσε το ραντεβού και δε ξαναπάντησε σε μήνυμα μου χάρη μου έκανε δηλαδή
Μέσω ινστα της είχα στείλει τι να σε πω ρε σειράφοβηθηκε το τριπτυχο του νικ νειμ σου ...
Μέσω ινστα της είχα στείλει τι να σε πω ρε σειρά
Πολύ πιθανόμάλλον κάτι δεν της άρεσε στο προφίλ σου
μηπως δεν ειχες αναρτησει το Ε9Πολύ πιθανό
Μάλλον φοβήθηκε το θεληματικό μου πηγούνι, κοίταξε ότι δεν έκατσε για καλό δεν έκατσε οπότε καλή καρδιάμηπως δεν ειχες αναρτησει το Ε9
ωραία Ελλίνικος φίλε... μπατριωτάκι?την εχω παρει Λιζα , χαλια πραγματα σε ολα !
σιγά ρε... δεν κάνει τέτοια το Λιζάκι...Δεν κάνει το κορίτσι. Όλο μη, και όχι , δεν μπορώ, μην μου πιάνεις το στήθος, όχι στα 4. Κτλ κτλ κτλ
οτι και να λεμε , Η ........ Λιζα ηρθε , καθιερωθηκε , τωρα παιζει σε μεγαλα ταμπλω και μαζευει λεφτα , και μια ημερα να εξαφανιστει πλουσια και ωραια. Ετσι πρεπει να κανουν οι ομορφες κοπελες που κανουν αυτη τη δουλεια κια οχι να αναλωνωνται μεχρι τα γεραματα τουςΑν έχεις κάνα.γνωστο στην Swiss Bank θα βρεις και τηλ. και που μένει άνετα ....αρκεί να έχει πρόσβαση στους VIP πελάτες
Γιατί δεν στέλνεις τώρα? Παρεξηγηθηκες?Κοιταξα το αρχειο μηνυματων μου και ειδα οτι ειχα στειλει πμ πριν 4 χρονια και κατι μηνες...
Στα 100/ω τοτε χωρις αναλ νομιζω...
Δεν απαντησε ποτε...
Εαν εβλεπε το Ε1 κυριως αλλα και το Ε9 θα απαντουσε μαλλον σιγουρα...
Δεν νομιζω οτι εχασα εγω...
Οποια και αν ειναι η κοπελα...Οσο ομορφη και να ειναι...Παντα υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες...