artem82
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 22
- Like
- 1.387
- Πόντοι
- 1.011
???Ειναι αυτο ππυ λεμε private lessons
???Ειναι αυτο ππυ λεμε private lessons
ναι φιλε μου.απο οσο ξερω με παλαιους πελατες.Δηλ. δουλεύει;
εμενα αδερφε μου ζητησε ευγενικα,να μην γραψω κριτικη.και το σεβαστηκα.Είχα να συναντήσω το κορίτσι αρκετό εώς πολύ καιρό... (3 χρόνια)Μπορώ να πώ επιγραμματικά ότι είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Να είμαστε καλά. Έπεται κριτική
Λόγω ημερών προφανώς λόγω lockdown.Εργάζεται από ότι γνωρίζω αλλά κάνει λίγα ραντεβού. Εάν σε γνωρίζει. Δεν κάνει πολλά ραντεβού
Καλά έκανες. Από την άλλη εμένα δεν μου είπε κάτι συγκεκριμενοναι φιλε μου.απο οσο ξερω με παλαιους πελατες.
εμενα αδερφε μου ζητησε ευγενικα,να μην γραψω κριτικη.και το σεβαστηκα.
Πολλές κοπέλες το κάνουν αυτό αυτή την περίοδο και είναι κατανοητό.Εργάζεται από ότι γνωρίζω αλλά κάνει λίγα ραντεβού. Εάν σε γνωρίζει. Δεν κάνει πολλά ραντεβού
αλήθεια ή ψέμα?Ms Liza Vip (@lizavvvip) • Instagram photos and videos
2,112 Followers, 587 Following, 9 Posts - See Instagram photos and videos from Ms Liza Vip (@lizavvvip)instagram.com
Πολύ πιθανόἈλήθεια...
Κ Αλήθεια να ναι δεν νομίζω να κερδίσεις κάτι φίλος. Η κοπέλα είναι πολύ διακριτική εδώ και γενικά χαμηλών τόνων απ ότι έχω καταλάβει. Έχω στείλει πολλάκις φορές μήνυμα στο παρελθον για να την συναντήσω αλλά,φαντάζομαι, δεν εκπληρω κάποια στάνταρ της.Ἀλήθεια...
Δεν κάνεις κάτι για να κερδίσεις αποκλειστικά δεν είναι αυτός ο στόχος αλλά όλα τα μέλη να βοηθάνε ο ένας τον άλλο! βρήκες τυχαία αυτό κ το δείχνεις είτε είναι αλήθεια ή όχιΚ Αλήθεια να ναι δεν νομίζω να κερδίσεις κάτι φίλος. Η κοπέλα είναι πολύ διακριτική εδώ και γενικά χαμηλών τόνων απ ότι έχω καταλάβει. Έχω στείλει πολλάκις φορές μήνυμα στο παρελθον για να την συναντήσω αλλά,φαντάζομαι, δεν εκπληρω κάποια στάνταρ της.
Μέχρι κ φίλος απ εδώ μου έδωσε κάποια στιγμή τηλέφωνο λέγοντας πως θα μεσολαβήσει για συνάντηση αλλα δεν ευδοκιμησε η φάση.
Χαμένος εγω;; Όχι...
χαμένη εκεινη;;; Όχι
Συνεχίζουμε όλοι την καθημερινότητα μας με τις επιλογές που έχουμε και θέλουμε!
Έχεις απόλυτο δίκιο.Δεν κάνεις κάτι για να κερδίσεις αποκλειστικά δεν είναι αυτός ο στόχος αλλά όλα τα μέλη να βοηθάνε ο ένας τον άλλο! βρήκες τυχαία αυτό κ το δείχνεις είτε είναι αλήθεια ή όχι
Αυτο ειναι θέμα Τζόκερ από ότι έχω καταλάβει ?Έχεις απόλυτο δίκιο.
Να κερδίσει ως προς την επικοινωνία του μαζί της εννοούσα.
Όχι τον σεβασμό της κοινότητας για την αξιόλογη προσπάθεια του
ΣυμφωνῶΑυτο ειναι θέμα Τζόκερ από ότι έχω καταλάβει ?
Διορθωσε με εαν κανω λαθος αλλα παντα επιλεκτικα δεν δουλευε σε κλειστο κυκλο?Πολλές κοπέλες το κάνουν αυτό αυτή την περίοδο και είναι κατανοητό.
Ναί, εἶναι σάν τὸ Τζόκερ, ὅπως εἶπε κάποιος παραπάνω, νά τὸν δεχθῆ στὸν κύκλο της...Διορθωσε με εαν κανω λαθος αλλα παντα επιλεκτικα δεν δουλευε σε κλειστο κυκλο?
και καλα κανει...Ναί, εἶναι σάν τὸ Τζόκερ, ὅπως εἶπε κάποιος παραπάνω, νά τὸν δεχθῆ στὸν κύκλο της...
φιλε ότι ξέρεις ξέρω το βρήκα τυχαία κ τκ ανέβασα να δουμε..Είναι αληθινή φίλος; Μήπως είναι απατεώνας; Έστειλα αλλά δεν απάντησε!
Καλα. εσυ δεν παιζεσαι. Εδω σφαζονται παληκαρια στην ραχη κι εσυ θες ραντεβου ?Ως νέο μέλος δν μπορώ να στείλω ακόμα μηνυμα,οποτε ακόμα κ αν είναι άσκοπο,Λίζα θα ηθελα να μου στείλεις π.μ.