koumanidas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5.074
- Πόντοι
- 2.846
ελάτε τώρα, είναι γελοία αυτή η κατάσταση
Ενα απαλο φλερτακι προσπαθω να κανω ο καψερος! Γιατι με αποπερνετε;Πολύ γελοία όμως...
ελάτε τώρα, είναι γελοία αυτή η κατάσταση
Ενα απαλο φλερτακι προσπαθω να κανω ο καψερος! Γιατι με αποπερνετε;Πολύ γελοία όμως...
Μωράκι, ξέχασα να σου πω ότι το φορεματάκι σου με το κορδονάκι μπροστά και πίσω σου ταίριαζε τέλεια!!!!!
Προφανώς δουλεύει με κλειστό κύκλο, ή μόνο με παλιούς πελάτες και ελάχιστους καινούργιους
δεν είμαι άνθρωπος του magic. Είμαι σίγουρα πίστος πελάτης όπως είμαι γενικά σε όλα μου. Πχ όταν θέλω να γαλλική κουζίνα στην Αθήνα πηγαίνω σχεδόν αποκλειστικά σε 3 εστιατόρια. Το ένα από αυτά είναι το Σπύρος και Βασίλης.
Εσυ εκτος απ αυτο ποιο αλλο προτιμας ;Εξαιρετικό μαγαζί το συγκεκριμένο, σε όλα του! Γεύσεις, εξυπηρέτηση, τα πάντα.
Από το 1974 εκεί στο Κολωνάκι, τώρα έχει αναλάβει η 2η γενιά, ο γιος ενός εκ των 2 αρχικών ιδιοκτητών (αδέλφια οι 2 αυτοί).
Αυριο θα ειναι 35ο υπο σκια . ΠροσοχηAν και δε με ρωτησατε! Εγω προτιμω το Lacoba με πρωτο πιατο το μουνακι της Λιζας!
Μια φορα πηγα στο Λακομπα. Νομιζω οτι εχει ειρκοντισιον! Αλλα τι με νοιαζει....εγω ειμαι αλλου αφου!Αυριο θα ειναι 35ο υπο σκια . Προσοχη
Ναι αμε!τελικά τηλέφωνο πήρες?
Ωχκάτσε τώρα να δεις τι θα πάθεις... :S
αποχω΄ρω πριν τους ούννους !!!
κάτσε τώρα να δεις τι θα πάθεις... :S
αποχω΄ρω πριν τους ούννους !!!
Ναι αμε!
Αν εκανες νεε μου μια βολτα στο νημα θα εβλεπες οτι και να στο δωσω θα ηταν δωρον αδωρον! Θα εβρησκες επισης και τον σωστο τροπο αποκτησης του.το τηλ και στους καινουργιους
Αν εκανες νεε μου μια βολτα στο νημα θα εβλεπες οτι και να στο δωσω θα ηταν δωρον αδωρον! Θα εβρησκες επισης και τον σωστο τροπο αποκτησης του.
Το διαβάζεις το φόρουμ χρόνια για να αρμέγεις πληροφορίες και μόνο να είσαι ενεργό μέλος οι άλλοι μαλακες είναι που τα χώνουν και να πληροφορούν εσενα;;;Χτες βρήκα το τηλ από πολλές κοπέλες και έκλεισε συνάντηση.
Έκανα βόλτα στο νήμα της Lisa και είδα ότι μάλλον δουλεύει με τους πελάτες που ήδη έχει.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορούσα να γίνω ένας απο αυτούς.
Επίσης δεν μπορώ ν στείλω pm στην κοπέλα γιατί είμαι νέο μέλος.
Το διαβάζω χρόνια το φορουμ αλλά δεν είχα φτιάξει ποτέ λογαριασμό. Τωρα που έφτιαξα θέλω να απολαύσω τις χαρές του.
Επίσης χρόνια ασχολουκε με το άθλημα αλλά έπαιρνα πάντα από άλλο σιτε. Τώρα είπα να αλλάξω ρεπερτοριο.
Τεσπα, καλοδεχούμενη οποία πληροφορία.
Στην τελική μια ομάδα είμαστε μάγκες
ήρεμαααα...μην μαλώνεις!Το διαβάζεις το φόρουμ χρόνια για να αρμέγεις πληροφορίες και μόνο να είσαι ενεργό μέλος οι άλλοι μαλακες είναι που τα χώνουν και να πληροφορούν εσενα;;;
Πολύ-πολύ σωστά!Το διαβάζεις το φόρουμ χρόνια για να αρμέγεις πληροφορίες και μόνο να είσαι ενεργό μέλος οι άλλοι μαλακες είναι που τα χώνουν και να πληροφορούν εσενα;;;