alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
είσαι μεγάλος!κι όμως εμένα μου απάντησε εντός διλέπτου...
είσαι μεγάλος!κι όμως εμένα μου απάντησε εντός διλέπτου...
ήμουν κι εγώ κάποτε τιμημένος...είσαι μεγάλος!
Ναι φίλε μου σε ξέρω,γνωρίζω ποιος είσαι.ήμουν κι εγώ κάποτε τιμημένος...
Σ εμένα πάντως το έδωσε η ίδια το τηλέφωνό της. Μάλιστα μιλήσαμε κι όλας. Ήταν σαν audition. Κανονίσαμε και ραντεβού. Αλλά δυστυχώς τη μέρα του ραντεβού πέθανε πολύ στενό συγγενικό μου πρόσωπο. Δεν μπορούσα να κατέβω στην Αθηνα και να μην είμαι στη κηδεία. Την ειδοποίησα στις 9 το πρωί με μύνημα ότι δεν θα μπορέσω να ταξιδέψω. Η απάντηση της ήταν " Ζωή σε σας". Αυτό ήταν και το τελευταίο μήνυμα της. Από τότε άκρα του τάφου σιωπή ούτε στις κλήσεις απαντά ούτε στα μηνύματα ούτε στο Viber. Την ίδια αντιμετώπιση έχουν όλοι όσοι ακυρώνουν ραντεβού; Δεν ξέρω. Αυτά.ναι δεν χρειάζεται διαφήμιση...
αλλά απαντάει πάντως... τωρα μου φαίνεται πως όλοι αυτοί που γκρινιάζουν πως δεν τους απαντά μάλλον δεν τους έχει δώσει η ίδια το τηλέφωνό της...
Σ εμένα πάντως το έδωσε η ίδια το τηλέφωνό της. Μάλιστα μιλήσαμε κι όλας. Ήταν σαν audition. Κανονίσαμε και ραντεβού. Αλλά δυστυχώς τη μέρα του ραντεβού πέθανε πολύ στενό συγγενικό μου πρόσωπο. Δεν μπορούσα να κατέβω στην Αθηνα και να μην είμαι στη κηδεία. Την ειδοποίησα στις 9 το πρωί με μύνημα ότι δεν θα μπορέσω να ταξιδέψω. Η απάντηση της ήταν " Ζωή σε σας". Αυτό ήταν και το τελευταίο μήνυμα της. Από τότε άκρα του τάφου σιωπή ούτε στις κλήσεις απαντά ούτε στα μηνύματα ούτε στο Viber. Την ίδια αντιμετώπιση έχουν όλοι όσοι ακυρώνουν ραντεβού; Δεν ξέρω. Αυτά.
Αν στειει το τηλ της μας περναει και casting μετα?
Η προχωρα στο ραντεβου
Ναι φίλε μου σε ξέρω,γνωρίζω ποιος είσαι.
Της Λίζας το έχώ και εγώ δεν λέει κάτι να το διαφημίζω
Φίλε, αν δεν το δώσει η ίδια, δεν θα σου απαντήσει. Επομένως το ζητάς με πμ από την ίδιαμπορείς να μου το στείλεις πμ ευχαριστώ
Φίλε, αν δεν το δώσει η ίδια, δεν θα σου απαντήσει. Επομένως το ζητάς με πμ από την ίδια
δώρον άδωρονμπορείς να μου το στείλεις πμ ευχαριστώ
Το να γουσταρεις να πηδηξεις μια εκδιδομενη και να χρειαζεται να περασεις casting για να δωσεις τα ωραια σου λεφτα ειλικρινα παιδια δεν το καταλαβαινω οσο μουναρα κι αν ειναι η τυπισσα!! Δεν αξιζει τον κοπο να ασχολειται καποιος μαζι της!!
Το να γουσταρεις να πηδηξεις μια εκδιδομενη και να χρειαζεται να περασεις casting για να δωσεις τα ωραια σου λεφτα ειλικρινα παιδια δεν το καταλαβαινω οσο μουναρα κι αν ειναι η τυπισσα!! Δεν αξιζει τον κοπο να ασχολειται καποιος μαζι της!!
Αναδουλειες παντου. Ο Νοέμβρης πολύ πεσμένος εμπορικά. Κι εγω όλο στο μπου χαζευω...