Κατά τύχη, μπαινοντας στο φόρουμ και διαβάζοντας τα σχόλια έχω να πω τα εξής:
1. Είναι πάγια τακτική μιας κοπέλας, όταν πιάσει το στάνταρντ πελατολόγιο που θέλει, χωρίς κάφρους, ναρκομανείς, παζαρολάτρεις και φραγκοφονιάδες, να το κρατήσει και να μην εισάγει νέα τηλέφωνα και ονόματα. Όλες οι κοπέλες σε αυτή τη δουλειά παγκοσμίως κάνουν το ίδιο πράγμα και διαβάζω τις ίδιες χαζές ερωτήσεις και απορίες σε όλα τα θρεντ των κοριτσιών, λες και μερικοί τώρα πέσανε από τον Κρόνο.
2. Προφανώς, οι κοπέλες, πολλές φορές δεν είναι διαθέσιμες, είτε λόγω προσωπικών προβλημάτων, ιατρικών θεμάτων, διακοπών, κλπ. Οι καλοί πελάτες συνήθως το γνωρίζουν, αν και δεν είναι απαραίτητο κάποια που φεύγει για διακοπές να το κάνει βούκινο σε 80.000 άτομα, που πάει και τι κάνει. Υπάρχουν και τρελοί που μπορεί να την κυνηγήσουν και στην Παταγωνία, γιατί κάποτε τους χαμογέλασε.
3. Οι νέοι πελάτες, σε αυτές τις περιπτώσεις, πάνε μόνο συστημένοι. Δηλαδή αν κάποιος έχει το τηλέφωνο της Χ κοπέλας και είναι καλός πελάτης, ένας καλός φίλος, που θα πάει με σύσταση, θα γίνει δεκτός. Συνήθως έτσι λειτουργεί, οπότε η κοπέλα αποφεύγει κακά συναπαντήματα.
4. Αν κάποια κοπέλα δεν απαντά στα τηλέφωνά σας, υπάρχουν χιλιάδες άλλες στην Αθήνα που κάνουν την ίδια δουλειά, όπως υπάρχουν και γραφεία, που πάντα σηκώνουν τηλέφωνα. Προσωπικά, όταν δε βρίσκω μια κοπέλα που προτιμώ, έχω την επιλογή να πάρω κάποια άλλη, αντί να βγαίνω στα θρεντ και να κλαίγομαι σαν 5χρονος που δε βρίσκει τη μπάλα του. Έχω τουλάχιστον 5 δοκιμασμένες λύσεις και 2 γραφεία που προτιμώ. Αν μη τι άλλο κάτι θα βρω.
Αυτά, ως γενικές οδηγίες προς λουομένους και καλό καλοκαίρι.