erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Βρηκες ανοιχτα και μπηκες εεε ?Καλησπέρα ρε παίδες...πως μπορώ να βρω τό τηλέφωνο τής Λίζας?
Βρηκες ανοιχτα και μπηκες εεε ?Καλησπέρα ρε παίδες...πως μπορώ να βρω τό τηλέφωνο τής Λίζας?
Προς τί ή ειρωνεία ρε μεγάλε?Βρηκες ανοιχτα και μπηκες εεε ?
Βρηκες ανοιχτα και μπηκες εεε ?
στην μέση του νήματος πρέπει να είναι αυτό που ψάχνεις....Προς τί ή ειρωνεία ρε μεγάλε?
Δηλαδή όσες έχουν πολλά μηνύματα στο προφίλ τους σημαίνει ότι έχουν αναδουλειές και ψάχνουν για πελάτες ?
σορρυ,φιλε μου που θα σε διορθωσω,αλλα οι κοπελες με κλειστο κυκλο,δεν εχουν δημοσια νηματα.παίδες i κοπέλα δουλεύει σε κλειστό κύκλο πλέον από τι έχω καταλάβει είναι ανούσιο να ζητάμε το τηλέφωνο τις γιατί απλά δεν θα το πάρουμε ποτε. εμενα με έκανε μπλόκ πάντως τις είχα στείλει 2 mail και με έκανε μπλόκ.
Σωστοτατος και ακριβης ο φιλοςσορρυ,φιλε μου που θα σε διορθωσω,αλλα οι κοπελες με κλειστο κυκλο,δεν εχουν δημοσια νηματα.
στο εστειλε μονη της,η απο πασα το εχεις?Εγω εχω το κινητό αλλα δεν απαντάει.. ειναι αυτο που τελειώνει -959;;;
σορρυ,φιλε μου που θα σε διορθωσω,αλλα οι κοπελες με κλειστο κυκλο,δεν εχουν δημοσια νηματα.
Φίλτατε John, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω: Η ύπαρξη πολλών καλών κριτικών σε καμία των περιπτώσεων δεν αποτελεί τεκμήριο παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών ή κάτι αντίστοιχο. Έχουμε δει εδώ να αποθεώνονται μπάζα και μπαζάκια... Επίσης σαν γενική παρατήρηση επισημαίνω ότι -δυστυχώς- η τιμή είναι κάτι που προσμετράται θετικά ή αρνητικά σε κάποια κριτική. Έτσι λοιπόν -με κάθε επιφύλαξη γιατί την κοπέλα δεν την έχω συναντήσει ακόμα- δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά πως αν η τιμή της Λίζας ήτο γύρω στα 120 π.χ., θα είχαμε τα ίδια αποθεωτικά σχόλια. Ελπίζω να μου στείλει κάποια στιγμή η ΙΔΙΑ το τηλ (μιας και όποιος το θέλει πολύ , κααααααπου θα το βρεί) και να τη συναντήσω από κοντά. Μα ακόμα πιο πολύ ελπίζω να είναι όντως τόσο ωραία, όσο περιγράφουν οι "συναγωνιστές". Διότι, τα ωραία CG σπανίζουν.φίλε μου καλημέρα
η λίζα είναι (προφανώς με τόσες καλές κριτικές) όμορφη
η λίζα είναι (προφανώς με τόσες καλές κριτικές) καλή στη δουλειά της
αλλά επειδή προφανώς δουλεύει με συγκεκριμένα άτομα (μεγαλο ή μικρό κύκλο δεν έχει σημασία - δεν είσαι μέσα) το να την βρεις είναι πολύ δύσκολο.
άρα στέλνεις το μηνυματάκι και προχωράς παρακάτω. κοπελες αρκετές. αν κάποια στιγμή σου απαντήσει και η λίζα, τότε αποφασίζεις...
αν σε έκανε μπλοκ με 2 ευγενικά μηνύματα προσμέτρησέ το σε τυχόν μελλοντική σου απόφαση. αν σου στείλει ποτέ βέβαια...
αυτά