Νέα

Λίβερπουλ και αγγλικό ποδόσφαιρο..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cervantes
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 378
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποία ομάδα θα σηκώσει φέτος την κούπα στην Πρέμιερσιπ??

• Άρσεναλ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Μάντσεστερ Γ.

• Τσέλσι

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.637
Πόντοι
15.775
Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί είμαι ένας πικραμένος οπαδός της Λίβερπουλ..Το καλοκαίρι ενισχυθήκαμε σημαντικά και πίστεψα οτι θα καταφέρουμε να πάρουμε επιτέλους το πρωτάθλημα..Παρόλα αυτά πάμε απο το κακό στο χειρότερο και μεγάλο μερίδιο ευθήνης σε αυτό έχει ο προπονητής με τις επιλογές που κάνει..Επειδή ξέρω πως αυτή η κωλοομάδα έχει πολλούς φίλους στην Έλλάδα θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κανένας άλλος πικραμένος Λιβερπουλάκιας στο σαιτ..Επειδή είμαι σχετικά μικρός(21 ετών) θα ήθελα να μου πει κάποιος μεγαλύτερος σε ηλικία αν όντως την δεκαετία του 80 η Λίβερπούλ είχε την μεγάλη ομάδα που λένε όλοι οτι είχε..Επίσης τι σκατά γίνεται με τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες  και το δάνειο που πήρανε για να αγοράσουν τις μετοχές??Απο ότι διαβάζω δεν μπορούν να το αποπληρώσουν και ότι η ομάδα θα περάσει στα χέρια μιας τράπεζας η κάτι τέτοιο..Γενικώς θα ήθελα σε αυτό το thread να ανταλλάζουμε απόψεις εμείς οι φίλοι της Λίβερπουλ(αν υπάρχουν άλλοι στο σαιτ) για την σκατοομάδα μας και γενικότερα για το αγγλικό ποδόσφαιρο και για τις υπόλοιπες ομάδες της Premier League..
ΥΓ Επειδή ξέρω πως γενικώς οι αγγλικές ομάδες είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στην Ελλάδα θα πρότεινα να μην γαμήσουμε το thread με οπαδικές αντεκλίσεις..

Επισκέπτης
Φίλε μου ωραίο το θέμα που άνοιξες αλλά να σου πώ την πάσα αλήθεια εγώ ψιλογουστάρω που η Λίβερπουλ είναι σε αυτη την κατάσταση γιατί είμαι άρρωστος με την Μanchester United! :grin:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
καιγω manchester ειμαι αλλα με στενοχωρει να βλεπω την λιβερπουλ σε αυτη τη κατασταση.εχει πολυ βαρια φανελα και φανηκε στο champions league αυτο.αλλα ετσι οπως το πατε σε λιγο θα σας περασουμε σε πρωταθληματα στην αγγλια.σκεψου μονο οτι και εμεις πριν τον σερ ειχαμε 26 χρονια να παρουμε τιτλο.

inno60

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
Φίλε μου ωραίο το θέμα που άνοιξες αλλά να σου πώ την πάσα αλήθεια εγώ ψιλογουστάρω που η Λίβερπουλ είναι σε αυτη την κατάσταση γιατί είμαι άρρωστος με την Μanchester United! :grin:
+1000

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
πραγματικα λαοφιλης ομαδα στην αγγλια ειναι μονο η Λιβερπουλ
η "Μουφκ" ουτε στο Ματζεστερ δεν εχει οπαδους κι οσου απεκτησε τους απεκτησε απο λυπηση μετα το αροπορικο δυστηχημα

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Δεν γινεται ακομα ενα για να απαλλαγουμε επιτελους απο αυτην την βρωμομαδα?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Come on Chelsea!

".....to Stamford Bridge, we keep the blue flag high."

Επισκέπτης
Δεν γινεται ακομα ενα για να απαλλαγουμε επιτελους απο αυτην την βρωμομαδα?
Ένας τίτλος έμεινε για να ξεπεράσει η Μαντσεστερ την Λιβερπουλ σε τίτλους!
Πάλεψε μήπως και βγείς  cl φέτος και ας τις μπούρδες για να ξαναγίνει αεροπορικό ατύχημα!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Η Manchester United έχει πιο πολλούς οπαδούς απο κάθε άλλο σύλλογο

Οπαδοί όμως που που δεν έχουν καμμία σχέση με το ποδόσφαιρο.

Liverpool λέμε με τρέλλα. You never walk alone!!

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
μπα! ο θεος ειναι μεγαλος κι ελπιζουμε ακομα να μπει η βρωμομαδα σε κανενα DC10 και "αντε γεια" στο βυθο της Μαγχης! χαχαχαχαχαχαχαααααα! Να δω τον Κριστιανο Ροναλντο γκουρμέ για σκυλοψαρα να αγαλλιασω! χιχιιχιχιχιχιιχιχιχιιχιχιχιχιχιχιχιχιχιιχι

Επισκέπτης
μπα! ο θεος ειναι μεγαλος κι ελπιζουμε ακομα να μπει η βρωμομαδα σε κανενα DC10 και "αντε γεια" στο βυθο της Μαγχης! χαχαχαχαχαχαχαααααα! Να δω τον Κριστιανο Ροναλντο γκουρμέ για σκυλοψαρα να αγαλλιασω! χιχιιχιχιχιχιιχιχιχιιχιχιχιχιχιχιχιχιχιιχι
ετσι-ετσι..συνεχισε να αυτοξεφτιλιζεσαι κρετινε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom