Cervantes
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 196
- Like
- 4.637
- Πόντοι
- 15.775
Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί είμαι ένας πικραμένος οπαδός της Λίβερπουλ..Το καλοκαίρι ενισχυθήκαμε σημαντικά και πίστεψα οτι θα καταφέρουμε να πάρουμε επιτέλους το πρωτάθλημα..Παρόλα αυτά πάμε απο το κακό στο χειρότερο και μεγάλο μερίδιο ευθήνης σε αυτό έχει ο προπονητής με τις επιλογές που κάνει..Επειδή ξέρω πως αυτή η κωλοομάδα έχει πολλούς φίλους στην Έλλάδα θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κανένας άλλος πικραμένος Λιβερπουλάκιας στο σαιτ..Επειδή είμαι σχετικά μικρός(21 ετών) θα ήθελα να μου πει κάποιος μεγαλύτερος σε ηλικία αν όντως την δεκαετία του 80 η Λίβερπούλ είχε την μεγάλη ομάδα που λένε όλοι οτι είχε..Επίσης τι σκατά γίνεται με τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες και το δάνειο που πήρανε για να αγοράσουν τις μετοχές??Απο ότι διαβάζω δεν μπορούν να το αποπληρώσουν και ότι η ομάδα θα περάσει στα χέρια μιας τράπεζας η κάτι τέτοιο..Γενικώς θα ήθελα σε αυτό το thread να ανταλλάζουμε απόψεις εμείς οι φίλοι της Λίβερπουλ(αν υπάρχουν άλλοι στο σαιτ) για την σκατοομάδα μας και γενικότερα για το αγγλικό ποδόσφαιρο και για τις υπόλοιπες ομάδες της Premier League..
ΥΓ Επειδή ξέρω πως γενικώς οι αγγλικές ομάδες είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στην Ελλάδα θα πρότεινα να μην γαμήσουμε το thread με οπαδικές αντεκλίσεις..
ΥΓ Επειδή ξέρω πως γενικώς οι αγγλικές ομάδες είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στην Ελλάδα θα πρότεινα να μην γαμήσουμε το thread με οπαδικές αντεκλίσεις..