life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
γιατι ετσι λεει το σεξ και η πολη τυπε
Γιατι???? Μια χαρα πολη εχουμε....Εχουμε και τον Καμινη
γιατι ετσι λεει το σεξ και η πολη τυπε
τον κουκλο με την ηλιθια ατακα θα τον προσπερνουσα.
τον μετριο με την εξυπνη προσεγγιση θα του εδινα σημασια.
το κακο ειναι οτι ακομα και τα μπαζα πλεον θα ελεγαν το ιδιο (ακα υπερβολικες απαιτησεις χωρις να το αξιζουν)
καμινης και σεξ δεν πανε μαζι τυπεΓιατι???? Μια χαρα πολη εχουμε....Εχουμε και τον Καμινη
τον κουκλο με την εξυπνη ατακα θα τον ρωταγες αν εχει πυρετο
Αχαχαχαχα ακου sudokou!!!!!!!!!Kαι μετά ξύπνησες! Σε λίγο θα πείτε ότι πάτε στα κλαμπ με μπλοκάκι και δίνετε στον κάθε υποψήφιο που σας πλησιάζει να λύσει μια εξισωση, αλλιώς του ρίχνετε άκυρο!
Δηλαδή εσύ θα δεις να σε πλησιάσει ένας κούκλος (λέμε τώρα!) και θα προσεύχεσαι από μεσα σου "Αχ, μακάρι να μπορεί να λύνει sudoku σε 2 λεπτά!"
αλλο λεω ρε χαζε!να ερθει ο κουκλος κ να μου πει:ενα αστερι επεσε στην γη κ πιπες...ε ξενερα..Kαι μετά ξύπνησες! Σε λίγο θα πείτε ότι πάτε στα κλαμπ με μπλοκάκι και δίνετε στον κάθε υποψήφιο που σας πλησιάζει να λύσει μια εξισωση, αλλιώς του ρίχνετε άκυρο!
Δηλαδή εσύ θα δεις να σε πλησιάσει ένας κούκλος (λέμε τώρα!) και θα προσεύχεσαι από μεσα σου "Αχ, μακάρι να μπορεί να λύνει sudoku σε 2 λεπτά!"
σιχαινομαι τα κλαμπ.Αχαχαχαχα ακου sudokou!!!!!!!!!
Μην ακουτε , οτι πανε στα κλαμπακια για τουs αντρεs..........Μυθοs
φανταζομαι οτι το μπαζο επειδη ειναι μπαζο πρεπει να καθεται σε καθε βλημα κ να μην εχει απαιτησεις ε;το κακο ειναι οτι ακομα και τα μπαζα πλεον θα ελεγαν το ιδιο (ακα υπερβολικες απαιτησεις χωρις να το αξιζουν)
φανταζομαι οτι το μπαζο επειδη ειναι μπαζο πρεπει να καθεται σε καθε βλημα κ να μην εχει απαιτησεις ε;
αλλο λεω ρε χαζε!να ερθει ο κουκλος κ να μου πει
αχααχααχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!καλο....Άμα ήταν έτσι τη διαφήμιση του μαρτίνι δε θα την έκανε ο Τζωρτζ Κλουνευ αλλα ο Στιβεν Χογκινγκ
σιχαινομαι τα κλαμπ.
εχει δικαιωμα να περιμενει οτι θελει.οχι αλλα μην μου περιμενει τους κουκλους με τις εξυπνες ατακες
οχι καθολου.αν κ δε κατανοω τον παραλληλισμο.Σιχαινεσαι τα κλαμπ, σιχαινεσαι τα μπουζουκια......Αμα μου πειs οτι σιχαινεσαι και τουs αντρεs
θα δεσει το γλυκο
οχι καθολου.αν κ δε κατανοω τον παραλληλισμο.