Επισκέπτης
[size=60pt]ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΒΡΩΜΟΜΟΥΝΑ[/size]
Για να μιλάς έτσι,
λυπάμαι που θα το πώ ...
ειλικρινά λυπάμαι ...
αλλά είναι πασιφανές ...
Είσαι ....
[move]
[size=50pt]Άντρας !!!!!!!!!!!![/size][/move]
[size=60pt]ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΒΡΩΜΟΜΟΥΝΑ[/size]
αυτο καταλαβες????? παραδειγμα σου εφερα... σημερα που το 80% ειναι ελκυστικες, δεν χρειαζεται να χανεις το χρονο σου και με τις ηληθιες.. αυτο εννοω..που ειναι το κακο ρε παιδια δλδ?
ειναι κενου περιεχομενου οποια μιλαει σε αγνωστο?
οχι πουλακι μου...ουτε καν ραντεβου.
ειμαι με παρεα κ σκαει ενας ακομα.
αυτο.
απλα πανιβλακας.και μου χαλασε ολη την εικονα.
οσο γ τα αλλα που λες ναι οκ...συνηθισμενα φαινομενα...
σωστος!!εκτος αν: α)εισαι ηλιθιος/κομπλεξικος και ζητας μια ηλιθια. β)εισαι ηλιθιος και δεν αναγνωριζεις την ηλιθια.αυτο καταλαβες????? παραδειγμα σου εφερα... σημερα που το 80% ειναι ελκυστικες, δεν χρειαζεται να χανεις το χρονο σου και με τις ηληθιες.. αυτο εννοω..
ολοι εδω εχουν κανει καταθεση ψυχης κ λενε ιστοριες.εγω σε πειραξα;Παλι ανακατευειs τα προσωπικα σου σ ενα θεμα.......Μιλαμε γενικα, ασε τι κανει ο καθ εναs
εγώ αλλιώς το γνώρισα το μπου :'( :'( :'( :'(
ολοι εδω εχουν κανει καταθεση ψυχης κ λενε ιστοριες.εγω σε πειραξα;
μπορει να χεις δικαιο... ομως ειναι εξυπνη και ετσι κι αλλιως δεν τη ξερεις ουτε και την βλεπεις..Είσαι τεράστιος !!!!!!!!!!!
Ειδικά οι γνώμες γυναικών που δεν έχουμε δει
και κατά 99,999999999999999999999999999999999999999999999%
είναι συμπλεγματικά μπάζα.
Υπαρχει μεγαλη δυστυχια στον κοσμο
αυτο καταλαβες????? παραδειγμα σου εφερα... σημερα που το 80% ειναι ελκυστικες, δεν χρειαζεται να χανεις το χρονο σου και με τις ηληθιες.. αυτο εννοω..
Γεια σου βληματακι , ξαναγυρισες ?
θες να σου κανω τηλεκαμακι ?
βιλμα εχεις απολυτο δικιο δυστηχως και εειναι κριμα γιατι εμεις οι αντρες χωρις τις γυναικες δεν κανουμε και εσεις χωρις εμας δεν μπορειτε
ειναι πραγματικα κριμα
παραδειγμα στο γυμανστηριο εχουμε ενα τυπο που κανει καμακι σε ολες .
τι να κανουμε οκ εχει και μια κοπελια που τις την επεσε και αυτη τρελαθηκε και αρχισε να φωναζει κανει καμακι εχει προβλημα εχει προβλημα
μετα τι να πεις θα τις μιλαγες ποτε εσυ αυτης ? και τελικα ποιος εχει προβλημα απο τους 2 ?
η γυναικα σου στα 35 παντρευτηκε ε?Όταν οι συγκεκριμένες αποκλείουν ΚΑΠΟΙΟΥΣ άνδρες,
τότε δεν είναι αγαμητες, ανεραστες, κτλ, κτλ.
Όταν αποκλείουν όλους τους άνδρες
και είναι μόνες και έρημες
και καταλήγουν στα 35 με κάποιον για τα σκουπίδια,
τότε είναι απλά σκουπίδια και οι ίδιες.
ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
ΜΕ ΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΦΤΥΣΕΙ.
Το 99% με τρισάθλιους.
το 80 % δεν ειναι ελκυστικες απλα τωρα ντυνονται ωραια και προχεσουν τον ευατο τους μην την πατατε
το προχέσιμο γίνεται σε καθιστή στάση τύπε;