Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
ερπης γεννητικων οργανων ασχετε.Ξεραμένα χύσια άφησες στο μουνί σου μωρή σιχαμένη;
Και γιατί δεν πας για μεταμόσχευση;
Μαλάκααα.... σαν πατημένο σαλιγκάρι είναι...
Και γιατί δεν πας για μεταμόσχευση;
ειμαι σε λιστα αναμονης...
Στ' αρχίδια σου.ειμαι σε λιστα αναμονης...
ΤΟ ΚΑΜΑΚΙ ΠΕΘΑΝΕ! ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ. ΑΜΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΟΥΝΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ KAI ΟΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ!
Picker
ΤΟ ΚΑΜΑΚΙ ΠΕΘΑΝΕ! ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ. ΑΜΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΟΥΝΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ KAI ΟΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ!
Picker
με τετοια κριση λιγο δυσκολο μερα παρα μερα..ΤΟ ΚΑΜΑΚΙ ΠΕΘΑΝΕ! ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ. ΑΜΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΟΥΝΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ KAI ΟΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ!
Picker
με τετοια κριση λιγο δυσκολο μερα παρα μερα..
παρ'το αλλιως..
εμενα μου αρεσε το σημειο που κοιτας σαν λιγουρι αλλα δεν αγγιζεις χαχαχαχαχαχχα
με τετοια κριση λιγο δυσκολο μερα παρα μερα..
παρ'το αλλιως..
Τύπε, ένα καλοκαίρι θα σε πάρω μαζί μου να κάνουμε καμάκι στις ξένες. Να λιώσουμε στο αλοδαπό αιδίο και να αφήσουμε να λιώνουνε τα ελλεεινικά μουνιά σαν τα κεράκια της λαμπρήςΤΟ ΚΑΜΑΚΙ ΠΕΘΑΝΕ! ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ. ΑΜΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΟΥΝΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ KAI ΟΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ!
Picker
Τύπε, ένα καλοκαίρι θα σε πάρω μαζί μου να κάνουμε καμάκι στις ξένες. Να λιώσουμε στο αλοδαπό αιδίο και να λιώνουνε τα ελλεεινικά μουνιά σαν τα κεράκια της λαμπρής