Νέα

Live καμάκι σε γυναίκες - Ζει ακόμη ή πέθανε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα man_with_babyface
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 123K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ΤΟ ΚΑΜΑΚΙ ΠΕΘΑΝΕ! ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ. ΑΜΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΟΥΝΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ KAI ΟΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ!

Picker  :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
ΤΟ ΚΑΜΑΚΙ ΠΕΘΑΝΕ! ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ. ΑΜΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΟΥΝΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ KAI ΟΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ!

ασε μας ρε πικερ αχχαχαχααχαχαχα

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66

αδερφουλι πρεπει να χεις φαει ηττα μεγαλη ε ?
πες μας την ιστορια σου , ελα.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

με τετοια κριση λιγο δυσκολο μερα παρα μερα..
παρ'το αλλιως.. :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
με τετοια κριση λιγο δυσκολο μερα παρα μερα..
παρ'το αλλιως.. :2funny:

καλα ναι... την παρτη σου και την παρτη μου κλαψε
για να τα τρωνε στις πουτανες αυτοι με τετοιο ρυθμο
στανταρ το λεει το πορτοφολι τους  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μ αρεσει που σε καποια φαση την λεγανε και σε μενα κιολας

οτι δηθεν τους κοροιδευω και οτι πηγαινω μια φορα το 3μηνο. Αφου δεν εχω λεφτα ρε μπαρμπα  :S

πως να παω?

Επισκέπτης

Picker  :rockon:
Τύπε, ένα καλοκαίρι θα σε πάρω μαζί μου να κάνουμε καμάκι στις ξένες. Να λιώσουμε στο αλοδαπό αιδίο και να αφήσουμε να λιώνουνε τα ελλεεινικά μουνιά σαν τα κεράκια της λαμπρής :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τύπε, ένα καλοκαίρι θα σε πάρω μαζί μου να κάνουμε καμάκι στις ξένες. Να λιώσουμε στο αλοδαπό αιδίο και να λιώνουνε τα ελλεεινικά μουνιά σαν τα κεράκια της λαμπρής :rockon:

τυπε οι ελλεινιδες ψαρωνουν πιο πολυ στο καμακι
για αυτο προτιμαμε αυτες για να γελαμε περισσοτερο
την αλλη φορα εγω με εναν φιλο ο ενας κρατιοταν απο το στύλο
και ο αλλος ειχε πεσει κατω και γελουσε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ασε τον πικερ λεει τα δικα του. Αν θες γελιο εγγυημενο ελα με την δικη μου παρεα  :boobies: :boobies: :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom