axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Απο καρδιας σου ευχομαι σοβαρα ενα πραγμα.
Απλα να ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ.
Απο καρδιας σου ευχομαι σοβαρα ενα πραγμα.
Απλα να ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ.
αν τα θελει και αυτουνου ο κωλος του ελα να κανουμε μια χαρουμενοι οικογενεια ολοι μαζι
οκ.γουατ εβερ εγκαιν.η νοοτροπια οτι ολοι απιστουν με κουραζει.αλλα αμα σε βολευει ετσι...μαγκια σου...Απο καρδιας σου ευχομαι σοβαρα ενα πραγμα.
Απλα να ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ.
γτ μαρη;!περα απο την λορα που αστειευομαι βεβαιως βεβαιως.
αφου αυτο που θελω το χω βρει γτ να ψαχνω;
γεια σου φιλαρακογειααααααααααααααααααα χαρα νταννννννννν
μα ντε κ καλα να με πεισουν οτι εχει η καρντασιαν ωραιο κωλο. >
μα ντε κ καλα να με πεισουν οτι εχει η καρντασιαν ωραιο κωλο. >
μαλλον μπερδεψες τους κωλουςο κωλος του δε θελει τιποτα για το δικο σου δεν ξερω
διαβαζω διαφορα εδω μεσα
Δεν έχει. Το λέω κι εγώ.
:-*Δεν έχει. Το λέω κι εγώ.
Δεν έχει. Το λέω κι εγώ.
μετα απο σχεδον δεκαετια στο ψυγεικαταψυκτη, χλωμο το βλεπω....με καμια.το εχω ξαναπει.ειναι αρκετα αρχιδατος ωστε αν δεν τον καλυπτω να με χωρισει κ να γαμησει οσες γουσταρει.θενκ γιου.
γτ;μετα απο σχεδον δεκαετια στο ψυγεικαταψυκτη, χλωμο το βλεπω....
Σας γαμααααααααειιιιιιιιιι η Κιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιμ
γτ;
θα χρειαζεται το χρονο του.. να προσαρμοστει στα νεα δεδομενα.. εμεις που υποτιθεται οτι το ψαχνουμε κιολας, οι μικροτερες ηλικιες μας ψιλοσοκαρουν... σκεψου κι αυτον που πηδηξε σελιδες...
Εγω θα προτεινα το "Σκατομπαζα που το παιζουν μοντελα".Σε λαθος θρεντ το εβαλες....Αρρωστια με γυναικεια κολαν επρεπε να το βαλεις
τα σπαει η κωλαρα της λεμε
δε κατανοω τι σχεση εχει αυτο που λες με αυτο που ειπα.γτ;
θα χρειαζεται το χρονο του.. να προσαρμοστει στα νεα δεδομενα.. εμεις που υποτιθεται οτι το ψαχνουμε κιολας, οι μικροτερες ηλικιες μας ψιλοσοκαρουν... σκεψου κι αυτον που πηδηξε σελιδες...