Νέα

Live Cyber Cams Sex site/links

• Μέλος που άνοιξε το νήμα T0my
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 674
  • Εμφανίσεις 230K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Έχετε κάνει ήλεκτρονικό sex !!

• Φυσικά.

Ψήφοι: 28 56,0%
  • Ελάχιστες φορές.

Ψήφοι: 11 22,0%
  • Καθόλου.

Ψήφοι: 7 14,0%
  • Δέν μου άρέση.

Ψήφοι: 4 8,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μιλας σοβαρα;;; αντρας ειναι;  :jerking: :jerking:

Δεν είναι μόνο το νικ που έχει επιλέξει αλλά και αυτά που γράφει. Χρησιμοποιεί συνέχεια χυδαίες, πεζοδρομιακές εκφράσεις που δεν αντιστοιχούν στη γυναικεία φύση και παράλληλα, χειρίζεται αρκετά καλά τον γραπτό λόγο και έχει σχετικά υψηλή μόρφωση. Του έχουν πει κι άλλοι ότι είναι άντρας και δεν έχει απαντήσει σε κανέναν. Βασικά αυτό που με ενοχλεί πολύ είναι ότι προσπαθεί να μας κοροϊδέψει. Αυτό το πούστικο που έχουν οι gay.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δηλαδή :2funny: οι γυναίκες :2funny: δε βρίζουν, δεν έχουν υψηλή μόρφωση, δε ξέρουν να εκφράζονται λεκτικά. Ρε για αυτό παίρνουν χαμπάρι και οι Αλβανίδες σερβιτόρες. Ξυπνάτε ρεε

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δηλαδή :2funny: οι γυναίκες :2funny: δε βρίζουν, δεν έχουν υψηλή μόρφωση, δε ξέρουν να εκφράζονται λεκτικά. Ρε για αυτό πέρνουν χαμπάρι και οι Αλβανίδες σερβιτόρες. Ξυπνάτε ρεε

Ρε φίλε, διάβασε τι γράφω και σκέψου λίγο πριν γράψεις την παρόλα.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Άλλο το να πιστεύεις ότι είναι άντρας ή πούστης και άλλο τα 3 επιχειρήματα που φέρνεις

Επισκέπτης
Εγω προτιμω το LIVE κ οχι αυτο του live messenger

Αλλιως... περναω κ μονη μου καλα  :cool2:

Επισκέπτης

Σύντροφοι γνωρίζει κανείς αν τα live sex shows με web cam αποθηκεύονται? Δηλαδή αν μπορεί να δεί κανείς σε βιντεάκι μια γκόμενα που πηδιόταν μπροστά σε web cam πριν ένα χρόνο ή δύο χρόνια και τώρα δεν δουλεύει πλέον, σε κάποιο αρχείο του site που δούλευε ή γενικά στο διαδίκτυο?

antreas88

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Σύντροφοι γνωρίζει κανείς αν τα live sex shows με web cam αποθηκεύονται? Δηλαδή αν μπορεί να δεί κανείς σε βιντεάκι μια γκόμενα που πηδιόταν μπροστά σε web cam πριν ένα χρόνο ή δύο χρόνια και τώρα δεν δουλεύει πλέον, σε κάποιο αρχείο του site που δούλευε ή γενικά στο διαδίκτυο?
Νομιζω στο Privatefeeds υπαρχει αρχειο ολων των παλαιων βιντεο αλλα πρεπει να πληρωσεις να γινεις μελος για να μπορεις να τα δεις...

akousma

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
1
Πόντοι
0
Ακούω γύρω γύρω για cyber sex και θα ήθελα οδηγίες προς ναυτιλλομένους

Κανένα site  που βρίσκει κανείς κοπέλες που ψάχνουν το ίδιο?
μήπως κανένα site στο οποίο κάνει sex το avatar  σου με το avatar κάποιας άλλης?

Brainman

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Sex me avatar εχει το redlightcenter.com

ειναι προσομοιωση κοινωνιας...με πολη κλπ, πας σε διαφορα μερη γνωριζεις κοσμο...

Ψευδαισθηση πραγματικοτητας...

Για να γινεις VIP θελει 15 ευρω /μηνα..

ευκολα κανεις σεξ αλλα κατα τη γωνμη μου στερειται φαντασιας και το βαριεασι..

περι ορεξεως....σπερματοπιτα...η μουνοπιτα....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
τι εινε ρε γιγαντες το cyber sex ????

Επισκέπτης
Mην με αρχισετε στο χοντρο δουλεμα(αν το κανετε με χιουμορ,δεκτο βεβαια)γιατι ειμαι ΟΝΤΩΣ ασχετος!!!ΤΙ ΕΙΝΑΙ το cyber sex???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom