Petranto, εγω δεν γελασα παντως καθολου με αυτο που ειδα.Και δεν ειμαι πουστης.Ποσο αμορφωτος και χαμηλου επιπεδου μπορει να εισαι...Η ξεφτιλα ηταν των γιατρων κι οχι του ασθενους.Στο νοσοκομειο δεν παει κανεις για να κριτικαρουμε την ανωμαλια ή οχι του καθενός.Παει για ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ λογους.Ο,τι και να έχει ο καθένας, εκεινη την ώρα οφειλεις να τον βοηθήσεις ιατρικα χωρίς να τον περιγελάς. Αυτο δείχνει πόσο πολιτισμένο έθνος είμαστε.Κολοέλληνες...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Live αφαίρεση δονητή ...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 243
- Εμφανίσεις 24K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ειναι αυτο που λεμε τα θελε ο κωλος του. ενταξει ρε παιδια κι εσεις στην θεση των γιατρων δεν θα ειχατε λιωσει στο γελιο; το πως διερευσαι ειναι αλλο θεμα. καποτε ειχα ακουσει οτι ο ρεμος ειχε παει στο νοσοκομειο με μπουκαλι στον κωλο.
@fidoDildo...
Τι είναι αυτά που λές ρε μόρτη ?
Τι προσπαθείς να μας βάλεις στην θέση μας όλους εμάς τους ηθικοπλαστικούς ? ...Εσυ ο ρεαλιστής
Γράφεις αράδες με φαμφάρα και βαρύγδουπο ύφος, θέλωντας τι...? Να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα ...
Εντάξει είπαμε και με εμείς γελάσαμε, αλλά σε δεύτερη λογική σκέψη, δεν αντέχει κριτικής το συγκεκριμένο περιστατικό ...ΤΕΛΟΣ !
Μπας και είσαι ιατρικός επισκέπτης ? γιατί για ασκούμενο έστω δεν σε κόβω...(Τεσπα ρητορική η ερώτηση...)
Ή λοιπόν θέλεις να περάσεις την ώρα σου γραφικά λογομαχώντας, ή απλά έχεις τεράστια εμπιστοσύνη και ανοχή, με τους ανθρώπους. Όπως και να έχει, χαρά στο κουράγιο σου.
Και στην περίπτωση που δεν έχω γίνει ακόμη (!) αντιληπτός, στην καρα πουτσακλάρα μου ο πούστης με τα βίτσια του, η πουτάνα με τα δικά της, και πάει λέγοντας...
Η αναλγησία είναι αυτό που με ενοχλεί, και η ανοχή σε τέτοιου είδους συμπεριφορές....αφού πολυ συχνα ισχύει το ρητό " ότι η ευγενεια και η ανοχή, εκλαμβάνονται ως αδυναμία " . Και δώστου έπαρση....Οι κακώς (Προσ)κείμενοι.
Όχι φιλαράκο αν με πετύχεις ανήθικο στην επιστήμη μου ή στο επαγγελμά μου , δεν είναι το εξυπνότερο να με συγχωρέσεις, γιατί πολύ απλά, αύριο μεθαύριο θα έχω γίνει ακόμη πιο θρασύς, και ξεφτιλισμένος (θεωρώντας τον ευατό μου υπεράνω) και "αθελά" μου, να φερθώ επιπόλαια και σε κάποιον απο τους ανθρώπους, που ΕΣΥ νοιάζεσαι...
ΥΓ Είπαμε ρε μεγάλε, καλά τα μπουρδέλα και οι βίζιτες, αλλά δεν είμαστε μόνο αυτό ! Έχουμε και μπέσα όποτε χρειάζεται.
Στα ενδότερα των νοσοκομείων το τι γίνεται, επιτρεψέ μου να το γνωρίζω τόσο απο θέση όσο και απο άποψη.
Τι είναι αυτά που λές ρε μόρτη ?
Τι προσπαθείς να μας βάλεις στην θέση μας όλους εμάς τους ηθικοπλαστικούς ? ...Εσυ ο ρεαλιστής
Γράφεις αράδες με φαμφάρα και βαρύγδουπο ύφος, θέλωντας τι...? Να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα ...
Εντάξει είπαμε και με εμείς γελάσαμε, αλλά σε δεύτερη λογική σκέψη, δεν αντέχει κριτικής το συγκεκριμένο περιστατικό ...ΤΕΛΟΣ !
Μπας και είσαι ιατρικός επισκέπτης ? γιατί για ασκούμενο έστω δεν σε κόβω...(Τεσπα ρητορική η ερώτηση...)
Ή λοιπόν θέλεις να περάσεις την ώρα σου γραφικά λογομαχώντας, ή απλά έχεις τεράστια εμπιστοσύνη και ανοχή, με τους ανθρώπους. Όπως και να έχει, χαρά στο κουράγιο σου.
Και στην περίπτωση που δεν έχω γίνει ακόμη (!) αντιληπτός, στην καρα πουτσακλάρα μου ο πούστης με τα βίτσια του, η πουτάνα με τα δικά της, και πάει λέγοντας...
Η αναλγησία είναι αυτό που με ενοχλεί, και η ανοχή σε τέτοιου είδους συμπεριφορές....αφού πολυ συχνα ισχύει το ρητό " ότι η ευγενεια και η ανοχή, εκλαμβάνονται ως αδυναμία " . Και δώστου έπαρση....Οι κακώς (Προσ)κείμενοι.
Όχι φιλαράκο αν με πετύχεις ανήθικο στην επιστήμη μου ή στο επαγγελμά μου , δεν είναι το εξυπνότερο να με συγχωρέσεις, γιατί πολύ απλά, αύριο μεθαύριο θα έχω γίνει ακόμη πιο θρασύς, και ξεφτιλισμένος (θεωρώντας τον ευατό μου υπεράνω) και "αθελά" μου, να φερθώ επιπόλαια και σε κάποιον απο τους ανθρώπους, που ΕΣΥ νοιάζεσαι...
ΥΓ Είπαμε ρε μεγάλε, καλά τα μπουρδέλα και οι βίζιτες, αλλά δεν είμαστε μόνο αυτό ! Έχουμε και μπέσα όποτε χρειάζεται.
Στα ενδότερα των νοσοκομείων το τι γίνεται, επιτρεψέ μου να το γνωρίζω τόσο απο θέση όσο και απο άποψη.
Δεν εδειξαν προσωπο,δεν ειπαν ονομα,δεν ειπαν νοσοκομειο,δεν ειπαν πολη αρα δεν υπαρχει θεμα ιατρικου απορρητου.
Τα γελια ειναι μια αναμενομενη αντιδραση ειδικα οταν μπροστα βρισκονται και γυναικες (ισως και απο αμηχανια να αντιδρουν καποιοι ετσι).
Αυτος με το κινητο οντως εκανε βλακεια αλλα και παλι μην ειμαστε τοσο ευαισθητοι.
That's my point!
Το πραγματικο ερωτημα ειναι τι σκεφτοτανε οταν εβαζε και τα αρχιδια-βαση μεσα??? Τοσο πια καυλες?
Τα περι ατυχηματος ειναι αστεια...
@Provios
Εγω μονο την γνωμη μου ειπα μπροστα στην υποκρισια που διεκρινα. Ουτε λογομαχησα ιντερνετικα , ουτε προσεβαλα επι προσωπικου...
Ότι και να λέτε για τους γιατρούς, σε αυτους θα απευθυνθείτε αργά η γρήγορα. Και ειδικά όταν έχεις ένα αγγούρι στον κώλο το τελευταίο που σε νοιάζει είναι το ιατρικό απόρρητο. Όσο για το αν είναι μουνόπανα και μαλάκες, στα @@ τους σας γράφουν!!!!!!!!! Από τη στιγμή που κάνουν σωστά τη δουλειά τους, μπορούν να είναι ότι θέλουν. Έχουν προσωπικότητα, συναισθήματα, επιθυμίες, αδυναμίες και ελαττώματα όπως όλοι οι άνθρωποι. Άλλωστε το 99% όσων εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για το βίντεο, την ίδια αντίδραση θα είχαν εκείνη την ώρα.
Eεεε...εντάξει αφού αυτό είναι το "... to the point", kai αφού ναι μεν στην ζούγκλα είναι pixelarismena τα πρόσωπα, ενώ σε 2 - 3 sites είναι φόρα παρτίδα, έχει διασφαλιστεί ΚΑΙ το ιατρικό απόρρητο...
Γαμώ τον τετραγωνισμό του κύκλου ...ΓΑΜΩ !
Γαμώ τον τετραγωνισμό του κύκλου ...ΓΑΜΩ !
PA_2007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.645
- Πόντοι
- 456
showlover
Δικαιωμα σου να γελας ή οχι,δικαιωμα σου να εισαι πουστης ή οχι,δικαιωμα σου να αποκαλεις αμορφωτο καποιον που δεν γνωριζεις,δικαιωμα μου ομως να ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ.
Κώδικας:
Petranto, εγω δεν γελασα παντως καθολου με αυτο που ειδα.Και δεν ειμαι πουστης.Ποσο αμορφωτος και χαμηλου επιπεδου μπορει να εισαι...
Δικαιωμα σου να γελας ή οχι,δικαιωμα σου να εισαι πουστης ή οχι,δικαιωμα σου να αποκαλεις αμορφωτο καποιον που δεν γνωριζεις,δικαιωμα μου ομως να ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ.
That's my point!
Το πραγματικο ερωτημα ειναι τι σκεφτοτανε οταν εβαζε και τα αρχιδια-βαση μεσα??? Τοσο πια καυλες?
και δε με λες εσενα τιιιι σε κοφτει τι σκεφτοτανε? ποιο πραγματικο ερωτημα ειναι αυτο? αυτο σου εμεινε απολη την ιστορια?
και ΝΑΙ, προφανως "τοσο πια καυλες" (οπως ακριβως το λεσ κι εσυ)
εσυ μηπως μονο την ιεραποστολικη θεση ξερεις? κ σκανδαλιστηκες?
Τι σχεση εχει το ιατρικο απορρητο με τα προσωπα των γιατρων???
Τα πιξελ που ανεφερα αφορουσαν το σημειο της επεμβασης και οχι τα προσωπα των γιατρων.
Ανθρωποι ειναι που εργαζονται πανω σε ενα αστειο και μη επικινδυνο περιστατικο και γελανε μεταξυ τους. Ουτε αρχισανε κοροιδευουνε τον ασθενη και την οικογενεια του , ουτε αποκαλυψανε την ταυτοτητα του στο κοινο.
Απλα ο Μακης για να κανει σουσουρο εβγαλε ενα βιντεο με αγνωστους γιατρους να γελανε καθως αφαιρουν τον δονητη απο τον κωλο ενος ΑΓΝΩΣΤΟΥ ασθενους.
Τα πιξελ που ανεφερα αφορουσαν το σημειο της επεμβασης και οχι τα προσωπα των γιατρων.
Ανθρωποι ειναι που εργαζονται πανω σε ενα αστειο και μη επικινδυνο περιστατικο και γελανε μεταξυ τους. Ουτε αρχισανε κοροιδευουνε τον ασθενη και την οικογενεια του , ουτε αποκαλυψανε την ταυτοτητα του στο κοινο.
Απλα ο Μακης για να κανει σουσουρο εβγαλε ενα βιντεο με αγνωστους γιατρους να γελανε καθως αφαιρουν τον δονητη απο τον κωλο ενος ΑΓΝΩΣΤΟΥ ασθενους.
Επισκέπτης
για την Βισση ειχε ακουστει αυτο με το μπουκαλι αλλα το εβαζε στο μουνι της οχι στο κωλο τηςειναι αυτο που λεμε τα θελε ο κωλος του. ενταξει ρε παιδια κι εσεις στην θεση των γιατρων δεν θα ειχατε λιωσει στο γελιο; το πως διερευσαι ειναι αλλο θεμα. καποτε ειχα ακουσει οτι ο ρεμος ειχε παει στο νοσοκομειο με μπουκαλι στον κωλο.
για τον Ρ εμο ειχε ακουστει οτι του ειχε σκισει τον κωλο ενας πακιστανος κ ετρεχε μετα στο νοσοκομειο να τον ραψουνε
Είδα τον τίτλο και λέω θα κάνει πάλι τίποτα θαύματα ο Λίλας
Προσωπικά το θεωρώ πολύ απλό το ζήτημα, απο τον κώλο μου να λείπουν και οτι θέλουν ας κάνουν.
Πουστιά είναι να σε τρέχουν με το δαυλί στον κώλο, πουστία όμως είναι την ώρα που ο άλλος είναι ναρκωμένος να είναι το χειρουργείο γεμάτο και να ακούγονται αστειάκια και να γίνεται τζερτζελές. Θα νοσηλευτεί που θα νοσηλευτεί μετά στο νοσοκόμειο, ας πάνε στον θάλαμο να τον κοροϊδέψουν όσο επιθυμούν.
Να έχει και την ευκαιρία ο άλλος να απαντήσει....τι να πεί όμως
Προσωπικά το θεωρώ πολύ απλό το ζήτημα, απο τον κώλο μου να λείπουν και οτι θέλουν ας κάνουν.
Πουστιά είναι να σε τρέχουν με το δαυλί στον κώλο, πουστία όμως είναι την ώρα που ο άλλος είναι ναρκωμένος να είναι το χειρουργείο γεμάτο και να ακούγονται αστειάκια και να γίνεται τζερτζελές. Θα νοσηλευτεί που θα νοσηλευτεί μετά στο νοσοκόμειο, ας πάνε στον θάλαμο να τον κοροϊδέψουν όσο επιθυμούν.
Να έχει και την ευκαιρία ο άλλος να απαντήσει....τι να πεί όμως
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Εγώ θα πω απλά 2-3 πράγματα, κι ας με πείτε ρατσιστή και ό,τι θέλετε....
Οι πούστηδες είναι ΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΙ, δεν πρόκειται για μια απλή σωματική ανωμαλία dna.
Μόνο στους πούστηδες-gay-τραβεστι έχει παρατηρηθεί τοσο λύσσα να γαμηθούν. Ο άλλος γαμήθηκε πριν 3 χρόνια με άλογο και πέθανε, αν και το ήξερε πως θα γινόταν αυτό.
Ο γνωστός σχεδιαστής, ο γνωστό Ελληνας ηθοποιός, ο γνωστος τάδε, ο άλλος, κολλάνε aids και άλλες αρρώστειες σε άλλους. ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ συμβάινει και σε ετεροφυλόφυλους. Τετοια δίψα για πούτσα συνέχεια ούτε εμείς έχουμε που είμαστε μουνάκιδες.
Είναι ψυχικά άρρωστοι οι πούστηδες, πρέπει να περιοριστούν.
Οσο για τα γέλια στο χειρουργείο...Οι ιατροί είναι άνθρωποι κι αυτοί, ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΨΩΛΗ 20 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ και την βγάζεις με λαβίδα, και ο πιο σοβαρός άνθρωπος θα λυνόταν στα γέλια.
Δηλαδή μήπως θείχτικε ο βρωμόπουστας που απασχόλησε 6 γιατρούς και νοσοκόμους? Το ξέρετε πως εκείνη την ώρα ίσως κάποιος άλλος ΕΙΧΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΝΑΓΚΗ??????????????????????????????
Οι πούστηδες είναι ΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΙ, δεν πρόκειται για μια απλή σωματική ανωμαλία dna.
Μόνο στους πούστηδες-gay-τραβεστι έχει παρατηρηθεί τοσο λύσσα να γαμηθούν. Ο άλλος γαμήθηκε πριν 3 χρόνια με άλογο και πέθανε, αν και το ήξερε πως θα γινόταν αυτό.
Ο γνωστός σχεδιαστής, ο γνωστό Ελληνας ηθοποιός, ο γνωστος τάδε, ο άλλος, κολλάνε aids και άλλες αρρώστειες σε άλλους. ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ συμβάινει και σε ετεροφυλόφυλους. Τετοια δίψα για πούτσα συνέχεια ούτε εμείς έχουμε που είμαστε μουνάκιδες.
Είναι ψυχικά άρρωστοι οι πούστηδες, πρέπει να περιοριστούν.
Οσο για τα γέλια στο χειρουργείο...Οι ιατροί είναι άνθρωποι κι αυτοί, ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΨΩΛΗ 20 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ και την βγάζεις με λαβίδα, και ο πιο σοβαρός άνθρωπος θα λυνόταν στα γέλια.
Δηλαδή μήπως θείχτικε ο βρωμόπουστας που απασχόλησε 6 γιατρούς και νοσοκόμους? Το ξέρετε πως εκείνη την ώρα ίσως κάποιος άλλος ΕΙΧΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΝΑΓΚΗ??????????????????????????????
freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Fido Dildo...θα σου απαντησω πολυ ψυχραιμα αυτη τη φορα:Γιατι δεν καταλαβαινεις εσυ και ολοι οι ομοιδεατες σου,οτι το ΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ο ασθενης ΔΕΝ ειναι δουλεια του γιατρου?Δεν ειναι αρμοδιοτητα του τελευταιου να κρινει τον ασθενη...να τα ηθελε ο κωλος του η αν ηταν ατυχημα...That's my point!
Τα περι ατυχηματος ειναι αστεια...
Κολλατε οσοι κολλατε στο τυπικο μερος της υποθεσης 'δεν φανηκε ονομα,προσωπο,προσωπικα στοιχεια,κτλ'ενω η παραβιαση του προσωπικου απορρητου ΕΓΙΝΕ...απλα δεν αποτυπωθηκε στο εν λογω και μονο βιντεο...κανεις ομως δεν μας εγγυαται οτι δεν τον φωτογραφησανε και στη μαπα με τα κινητα τους για προσωπικη χρηση...Το βιντεακι δεν περιεχει προσωπικα στοιχεια ισως για να ειναι οσο το δυνατο 'νομιμοτερο' με βαση τους κανονες δεοντολογιας δημοσιων φορουμ,Tube αναλογων μηχανων κτλ...Επιπλεον και μονο η διαθεση τους για να τραβηξουν το βιντεαακι αυτο φανερωνει οτι δεν θα κολωσαν και πουθενα αλλου...
Εκτος απο το προσωπικο απορρητο,παραβιαστηκε και ο σεβασμος στην αξιοπρεπεια του ασθενους,η διατηρηση της οποιας ειναι αναφαιρετο δικαιωμα του...ο κυριολεκτικος εξευτελισμος αυτου του ανθρωπου και η ταπεινωση της προσωπικοτητας του ειναι κατι το ανευ προηγουμενων...
Το οτι εγινε ενας φονος και η καμερα δεν κατεγραψε τα προσωπα των δολοφονων σημαινει οτι ειναι αθωοι?Μην κολλαμε στις λεπτομερειες λοιπον...Η ουσια ειναι μια:ΠΑΝΤΕΛΗΣ ελλειψη σεβασμου στον ασθενη,παραβιαση οχι μονο του προσωπικου ιατρικου απορρητου,αλλα και χαοτικες συνθηκες εργασιας για χειρουργειο...Ηθελα εγω να εβλεπα γελιο αν συνεβαινε ρηξη καποιας αιμορροιδικης αρτηριας,με αθροα απωλεια αιματος και κινδυνο υπογκαιμικου σοκ,η μετα απο καποιες ωρες, θρομβωση καποιας αιμορροιδικης φλεβας,απο την οποια μεχρι και πνευμονικη εμβολη θα μπορουσε να παθει καποιος...Να δουμε ποσο θα γελουσαν οι καριοληδες του βιντεο τοτε...
Οσο για την ανακοινωση του προγραμματος των χειρουργειων οφειλει να γνωστοποιειται ΜΟΝΟ στο στενο κυκλο του ιατρικου προσωπικου,που υποχρεουται να σεβεται το ιατρικο απορρητο , ντιλντο...
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.935
- Πόντοι
- 606
ετσι ακριβως ειναι!Ανθρωποι ειναι που εργαζονται πανω σε ενα αστειο και μη επικινδυνο περιστατικο και γελανε μεταξυ τους. Ουτε αρχισανε κοροιδευουνε τον ασθενη και την οικογενεια του , ουτε αποκαλυψανε την ταυτοτητα του στο κοινο.
Ο οποιοσδηποτε θα γελουσε στη θεση τους γιατι το θεαμα ειναι γραφικο και ασυνηθιστο...Ομως δεν κοροιδευουν τον ασθενη τον ιδιο,αλλα γελανε με το αισχος που βλεπουν μπροστα τους
Το ξέρετε πως εκείνη την ώρα ίσως κάποιος άλλος ΕΙΧΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΝΑΓΚΗ??????????????????????????????
Αυτό είναι ΙΜΟ το πιό σοβαρό στη γελοία αυτή ιστορία.
Πιθανότατα εξ αιτίας του σκατόπουστα ----> κάποια/ες ζωή/ές σε κίνδυνο....
freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Φιλε ΟΛΑ ειναι μερος της δουλειας του γιατρου!!!!Οχι μονο να βγαλουν το αγγουρι απο τον κωλο καποιου...Ότι και να λέτε για τους γιατρούς, σε αυτους θα απευθυνθείτε αργά η γρήγορα. Και ειδικά όταν έχεις ένα αγγούρι στον κώλο το τελευταίο που σε νοιάζει είναι το ιατρικό απόρρητο. Όσο για το αν είναι μουνόπανα και μαλάκες, στα @@ τους σας γράφουν!!!!!!!!! Από τη στιγμή που κάνουν σωστά τη δουλειά τους, μπορούν να είναι ότι θέλουν. Έχουν προσωπικότητα, συναισθήματα, επιθυμίες, αδυναμίες και ελαττώματα όπως όλοι οι άνθρωποι. Άλλωστε το 99% όσων εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για το βίντεο, την ίδια αντίδραση θα είχαν εκείνη την ώρα.
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΑΝ ΑΣΚΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ,καταλαβες????????????? ΔΕΝ εχει δικαιωμα λαθους,ενω πρεπει η συμπεριφορα του να ειναι ΧΩΡΙΣ ΨΕΓΑΔΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ... τα συναισθηματα του πρεπει να μαθει να τα κοντρολαρει...οχι μονο εκεινα που προκαλουν γελωτα,αλλα πχ και αυτα του φοβου:Πως αλλοιως θα παρει νυστερι να 'κοψει' τον αρρωστο χωρις να τρεμει το χερι του?
PA_2007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.645
- Πόντοι
- 456
Τελικα πολλα ατομα με ευαισθησιες μαζευτηκαν εδω μεσα.
Σαν φορολογουμενος πολιτης δεν ανεχομαι να απασχολειται προσωπικο δημοσιου νοσοκομειου παρα μονο για ασθενεις ή τραυματιες απο ατυχηματα και οχι για ΟΠΟΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΡΑ ΒΑΖΕΙ ΔΟΝΗΤΕΣ ΣΤΗ ΒΡΩΜΟΚΩΛΑΡΑ ΤΟΥ.
Showlover,βρισε με ξανα,εχεις το ελευθερο.
Σαν φορολογουμενος πολιτης δεν ανεχομαι να απασχολειται προσωπικο δημοσιου νοσοκομειου παρα μονο για ασθενεις ή τραυματιες απο ατυχηματα και οχι για ΟΠΟΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΡΑ ΒΑΖΕΙ ΔΟΝΗΤΕΣ ΣΤΗ ΒΡΩΜΟΚΩΛΑΡΑ ΤΟΥ.
Showlover,βρισε με ξανα,εχεις το ελευθερο.
αλλά φταίνε και οι γιατροί που πιθανότατα αντί να βοηθήσουν άλλους ασθενείς μαζεύτηκαν να τραβήξουν βίντεο σαν παιδάκια του σχολείου.