ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
εσένα παπτρόλη μου σε βάτεψε κανένας μικρό και σου έμεινε το χούι .....
ντρεπεσαι να πεις οτι τον ξερογαμησαν?
εσένα παπτρόλη μου σε βάτεψε κανένας μικρό και σου έμεινε το χούι .....
Ποια είναι τα ''δήθεν δικαιώματα'' ρε άρχοντα,να αρχίσουμε να κρεμάμε παιδεραστές,ομοφυλόφιλους κ δεν ξέρω κ γω ποιον άλλον;;;Μα το Θεο που δεν πιστευεις.
Αυτο καταλαβες απο αυτο που εγραψα;;;;;;;;
Τι σε χαλαει η ''Πατρίς-θρησκεία-οικογένεια'';;;
Λογικα ολοι οι ανθρωποι (οι νορμαλ, οχι οι αριστεροι...) εχουν μια οικογενεια που την σεβονται.
Εχουν μια πατριδα που την σεβονται και ετσι προκοβουν.
Εχουν μια θρησκεια π.χ. Χριστιανος Ορθοδοξος που λεει να σεβεσαι τον διπλανο σου, αγαπατε αλληλους κτλ.
Τι κακο εχει ολο αυτο;;;
Υπαρχει κατι αυταρχικο σε ολο αυτο;;;
Τα δηθεν δικαιωματα καταπατουν την αισθητικη, τον πολιτισμο, τις υγιεις ανθρωπινες σχεσεις και τους κανονες που υπαρχουν σε αυτο τον κοσμο ωστε να λειτουργει φυσιολογικα.
Ο ΤΣΟΓΛΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ...
Ποιος είναι τούτος?τοκος ο ποδοσφαιροφιλος
Ποια είναι τα ''δήθεν δικαιώματα'' ρε άρχοντα,να αρχίσουμε να κρεμάμε παιδεραστές,ομοφυλόφιλους κ δεν ξέρω κ γω ποιον άλλον;;;
ντρεπεσαι να πεις οτι τον ξερογαμησαν?
Και ούτε θα το απαγορεύσετε φασιστάκια.μην ιδρωνεις ρε δεν απαγορεψαμε το καταπιωμα ψωλης ακομα.
θαταν μια καλη αρχη τυπεΠοια είναι τα ''δήθεν δικαιώματα'' ρε άρχοντα,να αρχίσουμε να κρεμάμε παιδεραστές
Και ούτε θα το απαγορεύσετε φασιστάκια.
Στραπονιάρη εσένα φωνάζουν πάντως.νταξ ρε παπατρόλη δεν πρόκειται να σου απαγορεύσουμε τα γούστα...
Για τα δηθεν δικαιωματα των παιδεραστων μιλαω...Ποια είναι τα ''δήθεν δικαιώματα'' ρε άρχοντα,να αρχίσουμε να κρεμάμε παιδεραστές,ομοφυλόφιλους κ δεν ξέρω κ γω ποιον άλλον;;;
Ποια είναι τα ''δήθεν δικαιώματα'' ρε άρχοντα,να αρχίσουμε να κρεμάμε παιδεραστές,ομοφυλόφιλους κ δεν ξέρω κ γω ποιον άλλον;;;
αντε ξηγα του εσυ τωρα τυπεΤι σχέση έχει ο ομοφυλόφιλος, ο ουρολάγνος. ή ο μασχαλογλείφτης με τον παιδόφιλο ρε παπάρα??
Κρεμάλες θα στηθούν ή δεν θα στηθούν,έτσι πάει.Τι σχέση έχει ο ομοφυλόφιλος, ο ουρολάγνος. ή ο μασχαλογλείφτης με τον παιδόφιλο ρε παπάρα??
Συμφωνω και παραθετω και αλλα μεσα εκτελεσηςγρηγορο αρα αναντιστοιχο με το εγκλημα. γιατι να μην ακολουθουμε την παραδοση?
Ναι ρε συ έτσι ακριβώς,μπορείς να είσαι ό,τι θες αλλά να μην το φωνάζεις κ πολύ.Για τα δηθεν δικαιωματα των παιδεραστων μιλαω...
Εσυ σαν καλος ψυχωτικος αριστερος βλεπεις ή κρεμαλες και αουσβιτς η το απολυτο ξεχαρβαλωμα.
Δηλαδη μεση οδος δεν υπαρχει;
Αφου υποτιθεται πως εχουμε δημοκρατια να σεβονται τη θεληση των πολλων οι οποιοι δεν αρεσκονται να βλεπουν την καθε ανωμαλια μεσα στην κοινωνια.
Αμα θες να εισαι ομοφυλοφυλος καντο αλλα οχι προκλητικα ζητωντας γαμους ιδιου φυλου (αισχος!) και παρελασεις με φτερα και πουπουλα.
Δηλαδη ο κοσμος ανεχεται καποια πραγματα αλλα οχι και να μας διαστρεβλωνουν τη πραγματικοτητα.
Τι σχέση έχει ο ομοφυλόφιλος, ο ουρολάγνος. ή ο μασχαλογλείφτης με τον παιδόφιλο ρε παπάρα??
Το προξενιό έχει χαλάσει...δεν θέλω πεθερό έναν τόσο συντηρητικό-μικροαστό άνθρωπο,ΤΕΛΟΣ όσο κ να με παρακαλάει.κοιτα να αναλαβεις εσυ τη μορφωση στα εγγονια γιατι δε τα βλεπω καλα