pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Όχι δεν έτυχε να γνωριστούμε...πες.δεν ξερεις την μπιαφρα ρε οργιο?
Όχι δεν έτυχε να γνωριστούμε...πες.δεν ξερεις την μπιαφρα ρε οργιο?
Πάντως αν δεν τρολάρεις κ όντως στην έπεσε κάποιος πραγματικά πρέπει να σε προβληματίσει το περιστατικό.αφηνεις ανοιχτο κατι γραφωντας αυτο...
οτι την εχεις πεσει εσυ
Πάντως αν δεν τρολάρεις κ όντως στην έπεσε κάποιος πραγματικά πρέπει να σε προβληματίσει το περιστατικό.
εμένα δεν μου την έχει πέσει ποτέ πούστης.
Να με προβληματισει τι;;;
οτι ειμαι 2 μετρα, γεροδεμενος, ωραιος και με 19ποντο πουτσο;;;
λουκουμι για πουστηδες..
θυμηθηκα τωρα σκηνικο 12 χρονων εγω μου εκανε στενο καμακι 40αρης τυπος με το αυτοκινητο στο δρομο ντε και καλα να με γαμησει. πρεπει να υπαρχουνε πολλα μουνοπανα τετοια
Ξανα λέω πως ξέρουν που χτυπάνε...πιάνουν μυρωδιές.Να με προβληματισει τι;;;
οτι ειμαι 2 μετρα, γεροδεμενος, ωραιος και με 19ποντο πουτσο;;;
λουκουμι για πουστηδες..
-Aσχημα μαντατα,σε ενεργητικο κωλομπα επεσες...αν ειχε και καρφιτσα στο πετο,5κρικους 1ταληρο θα σε πηγαινε,να χεις το νου στην καρφιτσα παντα με τα πουστρονια!ναι ..ενα ασημενιο πουτσακι
Εγώ γυναικωτός ρε;;;Λογικό.
Δεν την πέφτουν σε γυναικωτούς..
θυμηθηκα τωρα σκηνικο 12 χρονων εγω μου εκανε στενο καμακι 40αρης τυπος με το αυτοκινητο στο δρομο ντε και καλα να με γαμησει. πρεπει να υπαρχουνε πολλα μουνοπανα τετοια
Να λες ολη την ωρα ασυναρτησιες ξερεις ομως!Όχι δεν έτυχε να γνωριστούμε...πες.
Ξανα λέω πως ξέρουν που χτυπάνε...πιάνουν μυρωδιές.
5κρικους 1ταληρο θα σε πηγαινε,
θα φοραγε γουγλε γκλας ο τυπος!ο πουτσος που φαινεται ρε τυπε? πας και συ για τσιγαρα με τον πουτσο εξω οπως ο αλλος στη λευκωσια?
Εγώ γυναικωτός ρε;;;
Εγώ πιάνω την πέτρα κ την κάνω....και την κάνω...δεν θυμάμαι τι την κάνεις αλλά την κάνω.
Τί ξύλο ρε;;;ναι μυριζα ωραια μετα απο 2 ωρες μπαλα στην αλανα και κανα τεταρτο ξυλο.
Πως πάει ρε γμτ...κόλλησα άσχημα τώρα...αμα σου πω οτι εχει να κανει με τον κωλο σου σε βοηθησα?
Εγώ γυναικωτός ρε;;;
Εγώ πιάνω την πέτρα κ την κάνω....και την κάνω...δεν θυμάμαι τι την κάνεις αλλά την κάνω.