Νέα

Λίστα καλών service Φυλής-Μεταξουργείου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aplos2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
χαχα!!εισαι ωραιος ρε μεγαλε!!!!!!καυλιαρης μεγιστος!!!μεγας χιστις!!!!ετοιμος για ολα!!!!θα τιν διαβασο φιλε!δε τι χανο...να σαι σιγουρος!!απλα ισος μου διεφιγε εκινι τι στιγμι που τιν εκανες!!!!

admiralxxx

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
χαχα!!εισαι ωραιος ρε μεγαλε!!!!!!καυλιαρης μεγιστος!!!μεγας χιστις!!!!ετοιμος για ολα!!!!θα τιν διαβασο φιλε!δε τι χανο...να σαι σιγουρος!!απλα ισος μου διεφιγε εκινι τι στιγμι που τιν εκανες!!!!
Πάντως για το Σοφάκι όπως τά πες. Κοκαλιάρικο, καχεκτικό και αν δεν είχα διαβάσει τους παίανες που γράφονται εδώ, δεν υπήρχε περίπτωση να κάτσω. Πάντως γρήγορο και επίμονο deepthroat διαρκείας.

Επισκέπτης
αστα να πανε ειναι το σοφακι απο εμφανισι!!!!

OP
OP
A

aplos2

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
5.760
εχετε βρει κανενα καινουργιο πορνιδιο με καλο service ??

Επισκέπτης
καυλιαριδες σιμερα στι φλισ στο 134 αυτο με τισ σκαλεσ που ειναι τσατσοι οι διο πουστιδες ιταν ι ολγισα!!!!!!!καυλιαρικο μορο μου φανικε!πρεπει να το πιτσιλισουμε!!!!

OP
OP
A

aplos2

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
5.760
καλο service οχι βεβαια σε επιπεδα ντενιζα κανει η κορινα ξανθια ρωσιδα συμπαθητικη οχι μουναρα με καλο λοκο κ ωραια ζιαβυ.τη βρισκεται συνηθως στο 59 αν κ χτες ηταν στο καινουργιο στη φωκαιας.εχετε να προτεινετε εσεις κατι???

Επισκέπτης
καυλιαρι μου το εχο δει το κορινακι!!!!για πες μου λεπτομερειες στο δοματιο!!παντοσ εχι  φοβερο κολαρακι αλλα απο φατσα μετρια!!!

OP
OP
A

aplos2

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
5.760
φατσα καραγκιοζης,ανεση χρονου,στενο μουνακι ζεστο γαμησι...οτι σταση θες κ ωραια ρωγα

Επισκέπτης
απαιχτοσ ο καυλεας!!!!!!!!!!!!!!!!αξιζει διλαδι ενα πιτσιλισμα ετσι????????!!!!!!!!!!!!

OP
OP
A

aplos2

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
5.760
ναι εννοειται,προτεινετε...για ενα standard

GSX-R600

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αυτή η Μαρία που έγραψε αυτός που άνοιξε το thread ποιά είναι;
Είχα πάρει μια Μαρία πριν 2 χρόνια περίπου.. ΜΟΥΝΑΡΑ, μελαχροινή, ψηλή, ελληνίδα με τρελό τσιμπούκι και να ουρλιάζει πάνω στο γαμήσι... την ψάχνω ακόμα! Μακράν η καλύτερη πουτάνα που έχω γαμήσει ποτέ!

OP
OP
A

aplos2

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
5.760
οχι δεν ειναι αυτη...μιλουσα για τη γνωστη μιλφ μαρια απο διδυμου...

Επισκέπτης
το χριστινακι(oriental) στι φιλισ 65 (επανο σκαλεσ) κανει φοβερι περιποισι!πολι καλο στο δοματιο!!!!αξιζει!

OP
OP
A

aplos2

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
5.760
να εισαι καλα πιτσιλιστη που ενισχυεις το θρεντ αν κ την ανεφερα στο πρωτο μου ποστ εδωσες συντεταγμενες.ελπιζω να ακολουθησουν κ αλλοι καθως το καλο service το θελουμε ολοι...

Επισκέπτης
ναι σινεμπουρδελιαρι μου απλε πραγματι ι χριστινα κανει πολι καλο service!!!και ειναι και πολι ευχαριστι σαν ατομο !!!επισισ  εχει ορεο κορμακι αλλα απο στιθοσ μικρουλι!!!!αξιζει πολλα πιτσιλισματα!!!!!!

Επισκέπτης
κολος στι φιλισ???μμ....για να σκεφτο...ααα ναι!!!ιπαρχει!!!αλλα δε θιμαμαι νουμερο..ειναι μια ρουμανα που δινι το κουλουρι τισ στι φιλισ....

OP
OP
A

aplos2

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
5.760
δοκιμασε στο φυλης 40 αν εισαι τυχερος...ΤΟ THREAD ειναι για καλο service αποκλειστικα,μην ξεφευγουμε ευχαριστω

Επισκέπτης
α ναι στο φιλισ 40 εχει κουλουρακι καυλεα skyline!ειναι μια ρουμανα εκει!οχι και πολι εμφανισιμι!!!!ασ πουμε τορα για πουτανιδια με καλι περοιποιηση!λολ

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
οχι δεν ειναι αυτη...μιλουσα για τη γνωστη μιλφ μαρια απο διδυμου...
Να υπο8εσω οτι ελεγες για την Μαρια την κυπρια (ελεγε) στην Διδυμου? ΚΑλη περιπτωση ηταν ....

Επισκέπτης
οποσ ανεφερε ο φιλος και  σινεμπουρδελιαρις γκομενιος στιν σιμερινι του ενιμεροσι για μπουρδελα ι σαρα ειναι πολι καλι και περηποιητικη!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom