Νέα

Λίστα καλών service Φυλής-Μεταξουργείου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aplos2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
Εδω μπορειτε να γραφετε τις κοπελες με καλο SERVICE ανεξαρτητως εξ.εμφανισης (αλλα καλο θα ηταν να αναφερουμε  περιποιηση ανωτερη της standard...που παρεχεται στα σπιτακια.

για μενα με τυχαια σειρα...
φυλης
μιλανα,σαρα,σοφια,αναστασια,χριστινα,--μαρια,αντζελα,ολγα,αλεξανδρα,βικυ(μιλφ)-ρωσσια
κλαρα,μπραντυ(μπλακ)-αφρικα
ντενιζ,μιρελλα-τσεχια(τσεχα ειναι η μιρελλα?)
αν θυμηθω αλλες θα τις αναφερω...

Ρε φιλε τι να το κανουμε αν δεν λες ακριβη διευθυνση ακι βαρδυα?
ΝΑ ψαχνουμε ενα μηνα στο φορουμ για τα ονοματα?
Μη κανετε μισες δουλειες

Επισκέπτης
το μαρινακι δεν το εχο δει ακομα(20α)....ειχα παει μια μερα πριν ερθει το μαρινακι!ιταν εκι ι διμιτρα....ι οποια ιταν μετρια στο δοματιο...το μαρινακι μου ειπε ι φιλι μου ι κιρια ελευθερια (τσατσα)μου ειπε οτι κανει πολι καλι περιποιησι!!!εγκιησι το μαρινακι απο οτι ειπε ι κ ελευθερια!!!

OP
OP
A

aplos2

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
5.760
εχεις δικιο πισοχωςστη πες μου για ποια ενδιαφερεσαι να σου πω αναλυτικα... η ειρηνη πιτσιλιστη ηταν λεωνιδου 6 κ τελευταια τη πετυχαινω κολωνου στα 3 που ειναι κολλητα σε αυτο με το μεγαλο σαλονι-απογευμα

Επισκέπτης
αυτο με τισ σκαλες στιν κολονου?θιμασε αριθμο καυλιαρι??

OP
OP
A

aplos2

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
5.760
οχι με τις σκαλες το παραδιπλα...αν κ δεν παιζει παντα

Επισκέπτης
αυτο με τισ σκαλεσ ειναι το 27β και ακριωοσ διπλανο εινια το 27α!!!εσι για πιο λεσ ?αυτο που ειναι πιο κατο  πανο στιν κολονου???

Mariosthmk

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
0
μετανεσονυχιες βάρδιες ιασονως 19 α ισόγειο Ελενίτσα! Η καλύτερη περιποιηση και πολύ ομιλητική και γελαστή!

admiralxxx

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ι καρινα που ειναι απλε???
Καυλιάρη την Καρίνα την έχω πετύχει προ εβδομάδος πρωι και στο 54 πάνω. Δεν τίμησα αλλά καβλέ κοντοπούτανο. Αν ξαναβρεθεί στη ρότα μου....πιτσίλισμα

Επισκέπτης
aple...το πιο κατο ειναι το κολονου 47 ενα με σκαλες!!!!

OP
OP
A

aplos2

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
5.760
2 ειναι τα δελα επι της κολωνου με πολυ μεγαλο σαλονι,οχι σε αυτο με τις σκαλες στο ΑΛΛΟ...η ελενιτσα μπορεις να μου πεις πως ειναι εμφανισιακα?

admiralxxx

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ωραια!!!!!!επισις εχω ακουσει για σαρα στο φιλις 59 στον οροφο!ειναι ενα ξανθο εργαλειο με τελια κολαρα!!!!!για τρελο πιτσιλισμα!!!τιν σινιστα ανεπιφιλακτα ο καυλιαρης και φιλος σινεμπουρδελιαρις γκομενιος!βεβεα τιν εχο δει και εγο!αλλιος δε θα εγκρινα!
Είπες οτι θα πήγαινες προχθές να την πιτσιλίσεις, πήγα κι εγώ αλλά βρήκα άλλη και τελικά πιτσίλισα Χριστινάκι-Σοφία.

Επισκέπτης
φιλε πιγα σιμερα αλλα δεν ιταν ι σαρα εκει!ιταν ι μιλανα!!!!στο 59 στο πανο!το καινουριο διλαδι!!!τορα για το χριστινακι ξερο οτι παιζει στο 65....το μπουρδελο που εφαπτετε με το βενζιναδικο!

admiralxxx

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
φιλε πιγα σιμερα αλλα δεν ιταν ι σαρα εκει!ιταν ι μιλανα!!!!στο 59 στο πανο!το καινουριο διλαδι!!!τορα για το χριστινακι ξερο οτι παιζει στο 65....το μπουρδελο που εφαπτετε με το βενζιναδικο!
Στο 59 προχθές που έψαχνα την Σάρα (κι εσένα) είχε πρεμιέρα η Ισπανίδα (δεν την είδα). Τίμησα Χριστινάκι στο 65 και Σοφία στο 54. Αυτή την Μιλάνα θέλω πολύ να την ξαναπιτσιλίσω αλλά όχι στο Αριστοτέλους 6 με 50 Ε. Που παίζει τελικά στα δέρλα;

Επισκέπτης
τιν μιλανα τιν πετιχα στο φιλις 59 στο επανο!!!!εκι που ειναι ι καυλιαρα σαρα!εχθες δε πιγα σιλε αλλα πιγα σιμερα!!!!για πες εντιποσεισ απο τις καυλιαρες που πιτσιλισες!!!

Επισκέπτης
τιν μιλανα τιν πετιχα στο φιλις 59 στο επανο!!!!εκι που ειναι ι καυλιαρα σαρα!εχθες δε πιγα φιλε αλλα πιγα σιμερα!!!!για πες εντιποσεισ απο τις καυλιαρες που πιτσιλισες!!!

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
admiral δεν εχεις παρει καρινα?  χανεις

admiralxxx

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
τιν μιλανα τιν πετιχα στο φιλις 59 στο επανο!!!!εκι που ειναι ι καυλιαρα σαρα!εχθες δε πιγα φιλε αλλα πιγα σιμερα!!!!για πες εντιποσεισ απο τις καυλιαρες που πιτσιλισες!!!
Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα (σελίδα 148). Τι την κάνω την ανταπόκριση αν δεν με διαβάζει ο τιτανομεγιστοτεράστιος πιτσιλιστής...ΔΕΝ ΠΕΙΡΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom