asus09
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 664
- Πόντοι
- 2.357
Έτσι μου είπε.... αν ισχύει ή όχι δεν το ξέρω....μακαρι να ειναι ετσι , τι να πωω
Έτσι μου είπε.... αν ισχύει ή όχι δεν το ξέρω....μακαρι να ειναι ετσι , τι να πωω
ανοιξτε το προφιλ σας να το στειλω.. αλλα μην το στειλετε στους αλλους τους κομπλεξαρες.. αφηστε τους να κλαινε και θα σας πω και κανα δυο ωραιες ιστοριες για την συγκεκριμενη κοπελα
Στείλτο κ από δω αν μπορείς φίλε..σου χα στείλει κ χτες δε μ το στείλεςθα σας εστελνα μερικους που αμφισβητειτε αν ειναι καυλακι ή οχι το ινστα της να δειτε τι καυλετο ειναι αλλα δεν σας αξιζει.. ετσι γιατι σε νηματα καινουριων κοπελιων βλεπω πολλους τετοιους "εξυπνακιδες" λες και δεν κανει μπαμ απο τις 2,3 φωτο που ανεβασε οτι ειναι μωρουδιστηκο δερμα και καυλετο...
και εγώ θα ήθελα να μου το στείλεις αν θες!!!οσο για τις ιστορίες με ενδιαφέρον θα ακούσω!!!Και εγω θα το θελα αν γίνεται
Μαλλον χρειζεσαι και αλλα ποστ για να μπορεσεις να στειλεις.θα σας εστελνα μερικους που αμφισβητειτε αν ειναι καυλακι ή οχι το ινστα της να δειτε τι καυλετο ειναι αλλα δεν σας αξιζει.. ετσι γιατι σε νηματα καινουριων κοπελιων βλεπω πολλους τετοιους "εξυπνακιδες" λες και δεν κανει μπαμ απο τις 2,3 φωτο που ανεβασε οτι ειναι μωρουδιστηκο δερμα και καυλετο...
Για περισσότερες φωτογραφίες;Λογικά εκεί θα έχει πολλέςΈχω πελώρια ανάγκη το ινστα του μωρού
Αν το έχει κανείς θα το εκτιμούσα
θα σας εστελνα μερικους που αμφισβητειτε αν ειναι καυλακι ή οχι το ινστα της να δειτε τι καυλετο ειναι αλλα δεν σας αξιζει.. ετσι γιατι σε νηματα καινουριων κοπελιων βλεπω πολλους τετοιους "εξυπνακιδες" λες και δεν κανει μπαμ απο τις 2,3 φωτο που ανεβασε οτι ειναι μωρουδιστηκο δερμα και καυλετο...
Αυτό ακριβώς! Έχεις 3 μνμ-ποστς και πρέπει να συμπληρώσεις 5 για να μπορεσεις να στειλεις ή να λάβεις μνμ-ινμποξ!!!Μαλλον χρειζεσαι και αλλα ποστ για να μπορεσεις να στειλεις.
Οταν το κανεις ...στειλε και απο δω. Private and Confidential ;)
τιποτα δεν καναμε ρε μαν.Τε σεις τι κάνατε στην κοπέλα μέχρι και την φώτο προφίλ αφαιρεσαι......
Πετράκο ... και εσυ της μακρυας γαΐδουρας ... βλέπωτιποτα δεν καναμε ρε μαν.
εμεις να την πηδηξουμε θελουμε μονο και δεν μπορουμε.
μπααα,μια,δυο φορες να στειλω οκ. μετα αν δεν απανταει αντε γεια.Πετράκο ... και εσυ της μακρυας γαΐδουρας ... βλέπω