steamplayer
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 216
- Πόντοι
- 0
Αυτό που πάτε κλείνετε πρώτοι πρώτοι και δεν λέτε τίποτα με ξεπερνάει αλήθεια.
Ολοσωστος.Ξέρουνε θεωρώ κ αυτές τι γίνεται και πως.Τέλος περιμένω να δω νούμερο πως κ πως αυτός ζητάει χωρίς καποτα
Την πήρε κανείς τι έγινε??
Κάποιοι θα πρέπει να είναι πρώτοι , να ξεπαρθενιασουν το μωρό . Δεν γίνεται να είναι όλοι τελευταίοιΑυτό που πάτε κλείνετε πρώτοι πρώτοι και δεν λέτε τίποτα με ξεπερνάει αλήθεια.
3 είπαν ότι είχαν κλείσει ραντεβού και θα ενημερώσουν και εξαφανιστηκαν...Την πήρε κανείς τι έγινε??
Εγώ έκλεισα νέα ημερομηνία γιατί κάτι συνέβη .3 είπαν ότι είχαν κλείσει ραντεβού και θα ενημερώσουν και εξαφανιστηκαν...
Εγώ αν και έχω στείλει μήνυμα να αλλάξω ούτε καν το έχει διαβάσει εδώ και δύο μέρεςΕγώ έκλεισα νέα ημερομηνία γιατί κάτι συνέβη .
Θα δείξει.Εξαφανίστηκε η κουκλα;
αυτή είναι στις φωτο, και έχει σκουλαρίκι στη γλώσσα.
είναι 20 και αν δεν είναι 20 είναι σίγουρα μικρότερη από 25.
Εγώ πάντως είχα κλείσει για σήμερα σε λίγη ώρα από τώρα και ούτε φωνή ούτε ακρόαση εννοείται ότι εφαγε ήδη μαύρο αφού και τώρα να μου στείλει θα έχει περάσει η ώραΕξαφανίστηκε η κουκλα;
Σήμερα το πρωί έκλεισες και δεν απαντάει?Εγώ πάντως είχα κλείσει για σήμερα σε λίγη ώρα από τώρα και ούτε φωνή ούτε ακρόαση εννοείται ότι εφαγε ήδη μαύρο αφού και τώρα να μου στείλει θα έχει περάσει η ώρα
Από την Τρίτη αλλά από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση ούτε έχει διαβάσει τα μηνύματα που της έστειλα αν ισχύειΣήμερα το πρωί έκλεισες και δεν απαντάει?
Μήπως έχει συμβεί κάτι σοβαρό?Από την Τρίτη αλλά από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση ούτε έχει διαβάσει τα μηνύματα που της έστειλα αν ισχύει
Έχεις δίκιο σ'αυτό.Εντάξει σιγά να μην παρακαλάμε μουνια υπάρχουν σε αφθονία ειδικά όταν πληρώνεις