Νέα

Λιντα ή Καρολίνα... ιδού η απορία μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα wolfakis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Soulis(1)

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
Σουλη δεν ειμαι πανω απο το pc ολη μερα..απλως νομιζα οτι ησουν συνδεδεμενος γιατι μιλουσαμε προολιγου σε αλλο τοπικ..

don't worry φίλε μου ;) κοίτα να μαζέψεις καμιά πληροφορία και τα λέμε από pm γιατί το forum δεν είναι για συζητήσεις, αλλά για να κάνουμε post βιντεάκια από το youtube, να στέλνουμε φιλάκια στα κορίτσια και να πουλάμε μαγκιά, τσαμπουκά και αγριάδα πίσω μια οθόνη κι ένα πληκτρολόγιο

OP
OP
W

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
don't worry φίλε μου ;) κοίτα να μαζέψεις καμιά πληροφορία και τα λέμε από pm γιατί το forum δεν είναι για συζητήσεις, αλλά για να κάνουμε post βιντεάκια από το youtube, να στέλνουμε φιλάκια στα κορίτσια και να πουλάμε μαγκιά, τσαμπουκά και αγριάδα πίσω μια οθόνη κι ένα πληκτρολόγιο

Σουλη, οπως σου ειπα ηρεμησε...
ενας κακος χειρισμος απο μερους των παιδιων...δεν πειραζει..δεν θα χαλασουμε τις καρδιες μας και την ορεξη μας για  :knockinb: :knockinb:..
κουλαρε...και ελπιζω να μαθουμε για τα κοριτσια..θεληση να υπαρχει...
καλο ξημερωμα να εχουμε παιδια..

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
to wolfaki:
1. δεν ήξερα να είμαι όλη τη μέρα πάνω από ένα pc και να περιμένω τον κάθε μαλάκα να μου την πει για να του απαντήσω.
to PIATSAS & κουταλάκι:
Ξεπερασες τα ορια souli-wolfaki7!!
Φιλια :-* :-*
Υ.Γ Τις μαλακιουλες του στυλ κουταλακι αλλου..

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Οσο εσεις τα καλοπαιδα τα λεγατε εγω,το κουταλακι soulis, πηγα και εκανα μια καταθεση στη Λιντα!!!
Περασα γαματα μιας και ημουν μονος μου και η πορνοσταρ ειναι παντα εγγυηση!!! :rockon:

To soulis:
Μεγαλε εισαι μελος απο το 2005 και το μονο που ξερεις να κανεις ειναι να μπαινεις και να διαβαζεις τις πληροφοριες που σου παρεχουν μελη οπως PIATSAS που ειναι μολις 1 χρονο εδω και εχει προσφερει 1000 φορες παραπανω απο εσενα!!!
Αμα λοιπον δεν σου αρεσει εσενα μπορεις απλα να καθεσαι και να κοιτας!!! :grin: Αυτο δεν κανεις τα τελευταια 4 χρονια? :think:

Soulis(1)

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
αγοράκια τους τσαμπουκάδες και τα φιλάκια σας αλλού. ρε συ spoon καλά το ξεκίνησες, μετά μου το χάλασες...άμα θέλετε τσαμπουκάδες και λογομαχίες ανοίξτε άλλο thread ή έλάτε να πιούμε καφέ και να τα πούμε

OP
OP
W

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Οσο εσεις τα καλοπαιδα τα λεγατε εγω,το κουταλακι soulis, πηγα και εκανα μια καταθεση στη Λιντα!!!
Περασα γαματα μιας και ημουν μονος μου και η πορνοσταρ ειναι παντα εγγυηση!!! :rockon:

αντε πες τωρα...
ρε δικε μου ποσο χρονων ειναι;;;

OP
OP
W

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ρε παιδια ηθελα να ρωτησω...
η Λιντα εχει μπει στην πορνοβιομηχανια οπως η Καρολινα;;;εχει γυρισει καμια τσοντα;;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ γουλφακη εισαι μορφη μεγαλη.

ΧΑΧΑΧΑ

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
0
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom