Θα πω τρια λογια και δεν το συνεχιζω
1)Εχω ξεθολωσει αρκετα πιστεψε με
2)Τρομαρα σου και δεν ειμαι ουτε μεγαλος κι ουτε δινω τα φωτα μου σε νεοτερους!Δεν το παιζω ουτε δασκαλος ουτε παλιος!Αν εσυ νομιζεις ετσι δικαιωμα σου
3)Δεν σε κατακρινω απλα προσπαθησε να δινεις πληροφοριες κι οχι απλα να ρωτας!!Ολα τα ερωτηματα ειναι απαντημενα στα θρεντ
Συμφωνω δεν χρειαζεται να το συνεχισουμε
Απαντω αντιστοιχα στις παραγραφους σου..
1)Δεν αμφισβητω για οσα εχεις κανει μεχρι τωρα ειτε ειναι πολλα ειτε λιγα, απλως δεν γινεται να εισαι τοσο καθετος με τετοιου ειδους θεματα οπου χρειαζεται να εισαι openmind...
2)Συνηθως οι μεγαλυτεροι μεταλαμπαδευουν την γνωση στους μικροτερους (ετσι ειναι και δεν το νομιζω ειναι a priori)...εφοσον ο χαρακτηρας σου ειναι ετσι για ποιον λογο γραφεις τις κριτικες κτλ;;;ας εμενες παθητικος χρηστης....
3)Ρε Πιατσα δεν εχω προβλημα με εσενα αλλα η συμπεριφορα σου με εξοργισε, πραγματικα...
Δηλαδη πως μιλας ετσι;;;πες το παραπονο σου οπως πρεπει...οπως σου μιλω ετσι θελω να μου μιλας...
"Eγω λεω να πας να βρεις τον soulis και να μας αφησετε ησυχους κλωναρια!!"
"Εχουν γαμησει οτι θρεντ υπαρχει τα κλωναρια βλ. Φυλης 104 και Ηλια Ηλιου 82!!
Ψαχνει το οποιοδηποτε μελος για info και πεφτει πανω στα μαλακισμενα Jerking Off"
"Πιστεψε με δεν θες να μιλησω χειροτερα κλωναρι"
ελπιζω να σε καλυψα για το θεμα της κατακρισης και της εξυβρισης
Τελος, αν και ειμαι πολυ νεος ουτε ενος μηνος, εχω συμμετασχει σε πολλα τοπικ και εχω προσθεσει καποια βιντεο (προσθεσα οτι αν θελουν και παραπανω να βαλω) εχω βοηθησει και με εχουν βοηθησει ακομη πιο πολυ τα παιδια...οτι μπορω να κανω το κανω αλλα να ξερεις τι απαιτεις απο τον καθενα...δωσε μ λιγο χρονο και θα μπορεσω και εγω να βαλω κριτικες κτλ...δεν γινονται ολα αμεσως...βαλε απειρο οδηγο στο motogp και πες του να παει οπως ο rossi!!!!!
Οτι ειχα να πω το ειπα, αν θες να μου πεις την αντιθεση σου, σε παρακαλω, με πμ για να σταματησει αυτο, αν θες βεβαια να προσθεσεις κατι γι'αυτο που ρωτησα ευχαριστως να σε ακουσουμε...
Ευχαριστω
PIATSAS σπουν και η παρεα τους, ειναι μεγιστα μελη του σιτε...τρελη ενημερωση και ρεαλ κριτικές..εγω αυτο ξερω...οταν διαβαζω κατι απο αυτους,αυτο ειναι και τελος.
οκ, δεν το ηξερα...απο τα αστερακια το υπολογισα..
Piatsas = [size=30pt]RESPECT [/size]
φιλε δεν μου εχει αποδειξει οτι μπορω να τον σεβαστω εφοσον ο ιδιος δεν σεβεται τον συνομιλητη του..
+1000