Νέα

Λιντα ή Καρολίνα... ιδού η απορία μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα wolfakis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
53
Like
689
Πόντοι
4.995
Παντα οι παλιοι ξερουν περισσοτερα....... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Οχι απαραιτητα....

Ξερουν αυτοι που εχουν να πουν κατι και οχι να ρωτανε μαλακιες απο δω και απο κει

ειτε νεοι ειναι ειτε παλιοι...

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Μην αρπάζεστε ρε με τους πιτσιρικάδες..

Μην τους αποπαίρνεται.. θα μάθουν σιγά σιγά..  ;) :)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Oσοι εχουν απορια ας περασουν
απο εδω !!!
Το νεο ευρημα του PIATSAS !!! :rockon:
Τωρα οι λυκοι και τα προβατα οταν θα βρουν κατι τετοιο να μας ενημερωσουν γιατι μας τα εχουν κανει ψιλομπαλλονια !!

Συνημμένα

• Sv7.jpg
    Sv7.jpg
    71 KB · Εμφανίσεις: 52
OP
OP
W

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Θα πω τρια λογια και δεν το συνεχιζω
1)Εχω ξεθολωσει αρκετα πιστεψε με
2)Τρομαρα σου και δεν ειμαι ουτε μεγαλος κι ουτε δινω τα φωτα μου σε νεοτερους!Δεν το παιζω ουτε δασκαλος ουτε παλιος!Αν εσυ νομιζεις ετσι δικαιωμα σου
3)Δεν σε κατακρινω απλα προσπαθησε να δινεις πληροφοριες κι οχι απλα να ρωτας!!Ολα τα ερωτηματα ειναι απαντημενα στα θρεντ

Συμφωνω δεν χρειαζεται να το συνεχισουμε
Απαντω αντιστοιχα στις παραγραφους σου..
1)Δεν αμφισβητω για οσα εχεις κανει μεχρι τωρα ειτε ειναι πολλα ειτε λιγα, απλως δεν γινεται να εισαι τοσο καθετος με τετοιου ειδους θεματα οπου χρειαζεται να εισαι openmind...
2)Συνηθως οι μεγαλυτεροι μεταλαμπαδευουν την γνωση στους μικροτερους (ετσι ειναι και δεν το νομιζω ειναι a priori)...εφοσον ο χαρακτηρας σου ειναι ετσι για ποιον λογο γραφεις τις κριτικες κτλ;;;ας εμενες παθητικος χρηστης....
3)Ρε Πιατσα δεν εχω προβλημα με εσενα αλλα η συμπεριφορα σου με εξοργισε, πραγματικα...
Δηλαδη πως μιλας ετσι;;;πες το παραπονο σου οπως πρεπει...οπως σου μιλω ετσι θελω να μου μιλας...
"Eγω λεω να πας να βρεις τον soulis και να μας αφησετε ησυχους κλωναρια!!"
"Εχουν γαμησει οτι θρεντ υπαρχει τα κλωναρια βλ. Φυλης 104 και Ηλια Ηλιου 82!!
Ψαχνει το οποιοδηποτε μελος για info και πεφτει πανω στα μαλακισμενα Jerking Off"
"Πιστεψε με δεν θες να μιλησω χειροτερα κλωναρι"

ελπιζω να σε καλυψα για το θεμα της κατακρισης και της εξυβρισης
Τελος, αν και ειμαι πολυ νεος ουτε ενος μηνος, εχω συμμετασχει σε πολλα τοπικ και εχω προσθεσει καποια βιντεο (προσθεσα οτι αν θελουν και παραπανω να βαλω) εχω βοηθησει και με εχουν βοηθησει ακομη πιο πολυ τα παιδια...οτι μπορω να κανω το κανω αλλα να ξερεις τι απαιτεις απο τον καθενα...δωσε μ λιγο χρονο και θα μπορεσω και εγω να βαλω κριτικες κτλ...δεν γινονται ολα αμεσως...βαλε απειρο οδηγο στο motogp και πες του να παει οπως ο rossi!!!!!
Οτι ειχα να πω το ειπα, αν θες να μου πεις την αντιθεση σου, σε παρακαλω, με πμ για να σταματησει αυτο, αν θες βεβαια να προσθεσεις κατι γι'αυτο που ρωτησα ευχαριστως να σε ακουσουμε...
Ευχαριστω

PIATSAS σπουν και η παρεα τους, ειναι μεγιστα μελη του σιτε...τρελη ενημερωση και ρεαλ κριτικές..εγω αυτο ξερω...οταν διαβαζω κατι απο αυτους,αυτο ειναι και τελος.

οκ, δεν το ηξερα...απο τα αστερακια το υπολογισα..

Piatsas  =  [size=30pt]RESPECT [/size]

φιλε δεν μου εχει αποδειξει οτι μπορω να τον σεβαστω εφοσον ο ιδιος δεν σεβεται τον συνομιλητη του..

Παντα οι παλιοι ξερουν περισσοτερα....... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

+1000

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αντε και αλλη μια για αυτους που γιορταζουν !! :2funny:

Συνημμένα

• Sv108.jpg
    Sv108.jpg
    159,9 KB · Εμφανίσεις: 60
OP
OP
W

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
tresurert μεχρι να βρω αυτα τα μωρα μπορεις να με βοηθησεις για την Λ και την Κ;;;

Αααα easyrider77 ευαριστω ρε φιλε..με καταλαβαινεις ή τλχστν καταλαβαινεις την ηλικια μου..

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Οσο ψαχνεις βρησκεις..............  Καλα κομματια

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
tresurert μεχρι να βρω αυτα τα μωρα μπορεις να με βοηθησεις για την Λ και την Κ;;;

Αααα easyrider77 ευαριστω ρε φιλε..με καταλαβαινεις ή τλχστν καταλαβαινεις την ηλικια μου..
Οπως και με το Αλφαβητο πρωτα το Κ και μετα το Λ !!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
σωστος..μ'αρεσε ο παραλληλισμος...εχεις δοκιμασει την Κ ή την Λ;;;
Για να μην γαμησουμε το thread γραψε τα γραμματα της Αλφαβητου που σε ενδιαφερουν και εγω θα σου γραφω ονοματα διπλα που αξιζει να πας να δοκιμασεις !!!
Π.Χ Αλφα = Αννα η Σερβα

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αλλα καλου κακου πρωτα να ξεκινησεις απο εδω για να τα εχεις δει ολα με την μια και να μην εχεις πολλες αποριες !!! :think:

Συνημμένα

• Ajaja.jpg
    Ajaja.jpg
    45,3 KB · Εμφανίσεις: 23

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
  ΛΙΝΤΑ      1. 2.40    Χ.3.20      2. 2.60    ΚΑΡΟΛΙΝΑ  :s&m_1:

Soulis(1)

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
to wolfaki:
1. δεν ήξερα να είμαι όλη τη μέρα πάνω από ένα pc και να περιμένω τον κάθε μαλάκα να μου την πει για να του απαντήσω.
to PIATSAS & κουταλάκι:
2. άμα εσείς οι παλιότεροι δε γουστάρετε νέους να σχολιάζουνε στα γεμάτα πληροφορία post του forum να βάλετε συνδρομή και να επιτρέπετε πρόσβαση σε συγγεκριμένα μέλη σε συγγεκριμένες ενότητες.
3. το 70% των posts είναι γαμημένα και τώρα σας πείραξε?
4. επειδή θα θήξεις θέμα παλαιότητας, το γεγονός ότι δε γράφω τόσο καιρό στο πάρα πολύ ενημερωτικό forum δε σημαίνει και ότι δεν το παρακολουθώ
5. κάτσε μέτρα πόσα είναι τα spamαρισμένα threads και μετά έλα να μου την πεις παλέουρα
6. άμα γαμάτε τόσο πολύ και γράφετε σχόλια για κάθε γκόμενα που έχετε γαμήσει παίξτε και καμιά μαλακία να ηρεμήσετε

OP
OP
W

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Για να μην γαμησουμε το thread γραψε τα γραμματα της Αλφαβητου που σε ενδιαφερουν και εγω θα σου γραφω ονοματα διπλα που αξιζει να πας να δοκιμασεις !!!
Π.Χ Αλφα = Αννα η Σερβα

Λοιπον αρχιζω με το
Α: Αννα η Σερβα
Κ: Καρολινα
Μ: Μαρια η Ψηλη
Λ: Λιντα

Αλλα καλου κακου πρωτα να ξεκινησεις απο εδω για να τα εχεις δει ολα με την μια και να μην εχεις πολλες αποριες !!! :think:

πριτσ...μλκ ειμαι;;;

ΛΙΝΤΑ       1. 2.40    Χ.3.20       2. 2.60    ΚΑΡΟΛΙΝΑ   :s&m_1:

δηλαδη το φαβορι ειναι η Λιντα;;;

ασο λιντα και οβερ αννα η σερβα  :grin:

α ρε αναλ...φανατικος της Σερβας...

to wolfaki:
1. δεν ήξερα να είμαι όλη τη μέρα πάνω από ένα pc και να περιμένω τον κάθε μαλάκα να μου την πει για να του απαντήσω.

Σουλη δεν ειμαι πανω απο το pc ολη μερα..απλως νομιζα οτι ησουν συνδεδεμενος γιατι μιλουσαμε προολιγου σε αλλο τοπικ..

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
0
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom