Ptr1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2023
- Like
- 3.027
- Πόντοι
- 456
Δηλώνω παρόν στο κάλεσμα αυτών των βυζιωνΠου χάθηκες εσύ;
Δηλώνω παρόν στο κάλεσμα αυτών των βυζιωνΠου χάθηκες εσύ;
Σαν καινούργιο μέλος να πω καλησπέρα στην καύλα νηματοθέτρια. Δείχνεις τέλεια επιλογή και μακάρι να σε συναντήσω κάποια στιγμήΚαλησπέρα αγόρια, τι κάνετε; Εξαφανίστηκατε σήμερα; Χαχαχαχαχαχα
Οπότε θέλεις στη διάθεσή σου αγορίναΣαν καινούργιο μέλος να πω καλησπέρα στην καύλα νηματοθέτρια. Δείχνεις τέλεια επιλογή και μακάρι να σε συναντήσω κάποια στιγμή
Την παίζουμε με τις φωτο σουΚαλησπέρα αγόρια, τι κάνετε; Εξαφανίστηκατε σήμερα; Χαχαχαχαχαχα
Δε θα είναι καλύτερα να στον παίζω εγώ αγορίνα;Την παίζουμε με τις φωτο σου
Τα καταπίνεις ;Δε θα είναι καλύτερα να στον παίζω εγώ αγορίνα;
Καινούργιος στο νήμα μου, ε; Καλώς ήρθες!!!!Τα καταπίνεις ;
αυτη την ατακα την εκλεψεςΤα καταπίνεις ;
Περαστικά σου κοριτσάρα. Και καλή επιστροφή ούσα πιο δυνατή για.....Αγορίνες ..... θέμα! Προέκυψε κρυωματακι κι με έριξε κάτω σήμερα, οπότε μέχρι νεωτέρας δυστυχώς δε θα είμαι διαθέσιμη
ετσι ομως θα βγει ακριβοτεραΔε θα είναι καλύτερα να στον παίζω εγώ αγορίνα;
Ευχαριστώ αγορίνα μου, ευχαριστώ πολύΠεραστικά σου κοριτσάρα. Και καλή επιστροφή ούσα πιο δυνατή για.....
καντην μια προταση γαμου πιστευω μετα να σου καθεται τζαμπα χωρια που θα εχεις υλικο απλετοετσι ομως θα βγει ακριβοτερα
Αγορίνες ..... θέμα! Προέκυψε κρυωματακι κι με έριξε κάτω σήμερα, οπότε μέχρι νεωτέρας δυστυχώς δε θα είμαι διαθέσιμη
λες ε?καντην μια προταση γαμου πιστευω μετα να σου καθεται τζαμπα χωρια που θα εχεις υλικο απλετο
με τετοια νυφη αστειευεσαι? θα γινει 3ημερο πανηγυριθα μας καλεσετε ολους ετσι..........
παιζω μπουζουκι δωρεαν εγω να ξερεις στο γλεντι..............με τετοια νυφη αστειευεσαι? θα γινει 3ημερο πανηγυρι
Παντρεύομαι κι δε το ξέρω παιδιά; Με ποιον;παιζω μπουζουκι δωρεαν εγω να ξερεις στο γλεντι..............