Lina Esc
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2024
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 441
Γύρισα, γύρισα δυστυχώς χαχαχαχαχαχαΓύρισες η ακόμα διακοπές??
Γύρισα, γύρισα δυστυχώς χαχαχαχαχαχαΓύρισες η ακόμα διακοπές??
Άστα να πάνε...άσε γιατί αν κρίνω από το καλοκαίρι μας περιμένει δύσκολος χειμώναςΓύρισα, γύρισα δυστυχώς χαχαχαχαχαχα
Ναι πολύ δύσκολοςΆστα να πάνε...άσε γιατί αν κρίνω από το καλοκαίρι μας περιμένει δύσκολος χειμώνας
επισης αν ειναι αποτομος στα μηνυματα,παιρνει ενα αρχιδι για απαντηση. τωρα θα πει καποιος,σιγα ρε υπερβολικε.Αμ ελα που εχω μιλησει με δεκαδες σεξεργατριες και μου εχουν πει οτι στις αποτομες ερωτησεις του στυλ ''προγραμμα και ποσο'' εχει καραμπινατο μπλοκ.Αυτός πού θέλει όντως συνάντηση με την οποία κοπέλα θά πει για την ώρα, μέρα, ξενοδοχείο πού θέλει καί μπορεί νά βολεύει καί τούς δύο, άντε καί κάνα δύο ερωτήσεις ακόμα για επιπλέον πληροφορίες, γούστα κλπ.....
Όλα τά υπόλοιπα από εκεί και μετά είναι για καυλαντα μόνο καί από αναποφάσιστους.
Σωστά, έχω δεί τέτοια μυνήματα καί ακόμα χειρότερα.... Καί μετά αναρωτιούνται γιατί δεν τούς απάντησε ή κοπέλα κλπ.....επισης αν ειναι αποτομος στα μηνυματα,παιρνει ενα αρχιδι για απαντηση. τωρα θα πει καποιος,σιγα ρε υπερβολικε.Αμ ελα που εχω μιλησει με δεκαδες σεξεργατριες και μου εχουν πει οτι στις αποτομες ερωτησεις του στυλ ''προγραμμα και ποσο'' εχει καραμπινατο μπλοκ.
σωστος σε ολα και το τελευταιο μεγαλη αληθεια.Σωστά, έχω δεί τέτοια μυνήματα καί ακόμα χειρότερα.... Καί μετά αναρωτιούνται γιατί δεν τούς απάντησε ή κοπέλα κλπ.....
Ευγένεια, σεβασμός μέ ανθρώπινη συμπεριφορά στην επικοινωνία καί βασικό ή καθαριότητα καί κανείς δεν έχασε.
Τώρα κάτι "τύπου" εκδιδόμενες πού τά έχουν δεί σάν αδυναμία τού πελάτη τα παραπάνω καί τά εκμεταλλεύονται τής έχει φάει τό μαύρο σκοτάδι καί όι ψεύτικες κριτικές.
σωστος σε ολα και το τελευταιο μεγαλη αληθεια.
μην ξεχναμε και τα σχολια που βλεπουμε ''δε μου απαντησε η καριολα,μαλλον την εχει δει καποια'' αφου ρωτησε ευγενεστατα ''ποσο παει?''
H απανταει μονολεκτικα που προσωπικα μου τη δινει αυτο,καλα οταν δεν απανταει καθολου εγω ριχνω μπλοκ και παω στην επομενη.Σωστός σε όσα γράφεις, δεν αντιλέγω.
Από την άλλη υπάρχουν και άλλες, που στέλνει κόσμος πολύ ευγενικά, που έχει διάθεση για ραντεβού και όχι να μαλακιστει, που είναι κύριοι στις συναντήσεις (καθαριότητα, ευγένεια, κτλ, κοκ) και απάντηση ΔΕΝ έρχεται ποτέ.
ΕιπαΣωστός σε όσα γράφεις, δεν αντιλέγω.
Από την άλλη υπάρχουν και άλλες, που στέλνει κόσμος πολύ ευγενικά, που έχει διάθεση για ραντεβού και όχι να μαλακιστει, που είναι κύριοι στις συναντήσεις (καθαριότητα, ευγένεια, κτλ, κοκ) και απάντηση ΔΕΝ έρχεται ποτέ.
Εδώ γνωστη ανεξάρτητη που την έχουν ΤΟΠ τον τελευταίο καιρο, έστειλα μήνυμα αν είναι διαθέσιμη η κοπέλα και θίχτηκε γιατί μίλησα σε τρίτο πρόσωπο και οχι σε πρώτο πρόσωπο, τι κάνεις κτλπ και ολα αυτά τα αγαπουλιστικα. Με μπλόκαρε κιολαςH απανταει μονολεκτικα που προσωπικα μου τη δινει αυτο,καλα οταν δεν απανταει καθολου εγω ριχνω μπλοκ και παω στην επομενη.
Τη γραφουμε στ'αρχιδια μας λοιπον διοτι υπαρχουν πολλες αλλες επιλογες αλλα και γραφεια.Εδώ γνωστη ανεξάρτητη που την έχουν ΤΟΠ τον τελευταίο καιρο, έστειλα μήνυμα αν είναι διαθέσιμη η κοπέλα και θίχτηκε γιατί μίλησα σε τρίτο πρόσωπο και οχι σε πρώτο πρόσωπο, τι κάνεις κτλπ και ολα αυτά τα αγαπουλιστικα. Με μπλόκαρε κιολας
Τι εγραψες δλδ;Εδώ γνωστη ανεξάρτητη που την έχουν ΤΟΠ τον τελευταίο καιρο, έστειλα μήνυμα αν είναι διαθέσιμη η κοπέλα και θίχτηκε γιατί μίλησα σε τρίτο πρόσωπο και οχι σε πρώτο πρόσωπο, τι κάνεις κτλπ και ολα αυτά τα αγαπουλιστικα. Με μπλόκαρε κιολας
Ναι δεν ασχολούμαι. Απλα οφειλα να γράψω και αυτην την οψη συμπεριφοράς με αφορμή αυτά που αναφέρθηκαν εδώ, έστω σε άλλο νήμα και οχι σε δικο της γιατι θα γινει της μουρλής και δεν θέλω.Τη γραφουμε στ'αρχιδια μας λοιπον διοτι υπαρχουν πολλες αλλες επιλογες αλλα και γραφεια.
Εννοειται,μην ασχοληθεις παραπανω γιατι θα σου σπασουν τ'αρχιδια οι αγαπουληδεςΝαι δεν ασχολούμαι. Απλα οφειλα να γράψω και αυτην την οψη συμπεριφοράς με αφορμή αυτά που αναφέρθηκαν εδώ, έστω σε άλλο νήμα και οχι σε δικο της γιατι θα γινει της μουρλής και δεν θέλω.
Σορρυ για τα πολλα μηνυματα,ηθελα να δω αν ταιριαζουν τα ζωδια μας και να γνωριστουμε πριν το πηδημα γιατι ειμαι συναισθηματικο ατομο και δε μπορω να λειτουργησω αλλιωςΚαλησπέρα αγόρια!
Να ρωτήσω κάτι, μια απορία μου.
Σας ενδιαφέρει να μάθετε τα πάντα για μένα σε 800 μηνύματα ή να βρεθούμε κι να περάσουμε καλά;
Στις φωτό δε βλέπετε πως είμαι, το ζητάτε να μάθετε αυτά που βλέπετε στις φωτό;
Δεν θα απαντάω σε 800 μηνύματα από τον καθένα,δεν έχω το χρόνο.
Ευχαριστώ
Για να σου λυσω τις αποριες και να μην εχεις τοσα μηνυματαΚαλησπέρα αγόρια!
Σας ενδιαφέρει να μάθετε τα πάντα για μένα σε 800 μηνύματα ή να βρεθούμε κι να περάσουμε καλά;
Ευχαριστώ
Ενημερώνεις εδώ τό νήμα σταδιακά με καινούργιες φωτογραφίες (όχι συνέχεια) γράφεις και στην υπογραφή σου υπηρεσίες τιμές κλπ και αφού έβαλες και τηλέφωνο είσαι οκ.Καλησπέρα αγόρια!
Ευχαριστώ