Lina Esc
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2024
- Like
- 2.743
- Πόντοι
- 441
Στείλε πμ να τα πουμε
Κρίμα που δεν έρχεσαι βόρεια προάστια
Κρίμα που δεν έρχεσαι βόρεια προάστια
Δυστυχώς τέρμα οι διακοπές! Πρέπει να γυρίσω οποσδηποτε αύριο, οπότε στείλτε όσοι θέλετε. Από αύριο το απόγευμα
Το έχω κάνει ήδη...Στείλε πμ να τα πουμε
Σούπερ νύχι κ τατού!
Δυστυχώς τέρμα οι διακοπές! Πρέπει να γυρίσω οποσδηποτε αύριο, οπότε στείλτε όσοι θέλετε. Από αύριο το απόγευμα
Καλή αρχή, δείξε υπομονή και μη δίνεις σημασία σε ότι λέγεται εδω μέσα. See you soon!Δυστυχώς τέρμα οι διακοπές! Πρέπει να γυρίσω οποσδηποτε αύριο, οπότε στείλτε όσοι θέλετε. Από αύριο το απόγευμα
Για αρχή επικοινωνία μέσω μηνυμάτων εδώ.Πως επικοινωνούμε με το μωρό ;
Καλά φαντάστηκα δηλαδή , ευχαριστώ Μύσταρε !Για αρχή επικοινωνία μέσω μηνυμάτων εδώ.
κανονας Νο 1 στο σαητΑυτό που προσπαθώ να κάνω εγώ είναι να διατηρήσω το νήμα σε κάποιο επίπεδο. Θα δούμε πως θα πάει, ελπίζω να είναι θετικό για εσάς κι να με διαβάζετε πάντα κι να μαθαίνετε τα νέα μου
Εμπ1Δυστυχώς τέρμα οι διακοπές! Πρέπει να γυρίσω οποσδηποτε αύριο, οπότε στείλτε όσοι θέλετε. Από αύριο το απόγευμα
Καλά φαντάστηκα δηλαδή , ευχαριστώ Μύσταρε !
Εσυ δε προκειτε να γαμησεις ποτεΤα βάζω αγγελία, τηλέφωνο φορά παρτίδα, κι μετά ραντεβού, έχουν λίγο πολύ τελειώσει, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.
Πλέον έτσι παίζεται το παιχνίδι, κι η κάθε κοπέλα, κάνει μετά τον στενό* της κύκλο, τον λίγο πιο ευρύτερο και καμιά φορά, μπορεί να πάει και με κάποιον τελείως καινούριο.
Γενική παρατήρηση αυτή, ΔΕΝ το γράφω προσωπικά, για την όμορφη εδώ.
* Τον οποίο προφανώς και συνεχίζουν να βλέπουν, όταν σταματήσουν, ή αραιώσουν πολύ από εδώ μέσα.
Καλησπέρα, πρώτη μέρα κι μπορώ να πω ότι δεν ήταν η καλύτερη!
Το πρώτο ραντεβού, εκτός του ότις ξύπνησε πρωί δεν εμφανίστηκε κι όλας χωρίς να πει κουβέντα! Ούτε μήνυμα, ούτε τηλέφωνο ούτε τίποτα!
Πόσο .......... μπορεί να είναι κάποιος κι δεν ειδοποιεί; Σας ενοχλεί όταν μια κοπέλα τι κάνει αυτό αλλά είναι οκ αν το κάνετε εσείς;
Πόσο μα πόσο ...... μπορεί να είστε????