Ptr1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2023
- Like
- 2.997
- Πόντοι
- 456
Θα πάρω εγώ να την καλέσω; πως εξαρτάται από εμάς δηλαδή;Από σας εξαρτάται να έρθει η καθαρίστρια μαζί μας αγορια
Θα πάρω εγώ να την καλέσω; πως εξαρτάται από εμάς δηλαδή;Από σας εξαρτάται να έρθει η καθαρίστρια μαζί μας αγορια
Την καθαρίστρια την ρωτήσατε ?Από σας εξαρτάται να έρθει η καθαρίστρια μαζί μας αγορια
Θα παραγγείλουμε καφέδες καλέ!Θα πάρω εγώ να την καλέσω; πως εξαρτάται από εμάς δηλαδή;
Και μετά θα τους χυσουμε για να έρθει να τους μαζέψει. Συμπληρώνετε το σενάριο σιγά σιγάΘα παραγγείλουμε καφέδες καλέ!
Λες να μη θέλει όταν δει δύο καυλωμένος άντρες σε ένα δωμάτιο κι εμένα να τη ψιλό χαϊδευω μόλις μπει μέσα;Την καθαρίστρια την ρωτήσατε ?
Γιατί να τους χύσουμε καλέ???Και μετά θα τους χυσουμε για να έρθει να τους μαζέψει. Συμπληρώνετε το σενάριο σιγά σιγά
Πολλές ταινίες βλέπετε…Λες να μη θέλει όταν δει δύο καυλωμένος άντρες σε ένα δωμάτιο κι εμένα να τη ψιλό χαϊδευω μόλις μπει μέσα;
Ε, αν δε κάτσει θα μείνουμε τα τρία μας. Πάλι καλά θα περάσουμε.
Για να έρθει η καθαρίστρια κούκλα μου.Λες να μη θέλει όταν δει δύο καυλωμένος άντρες σε ένα δωμάτιο κι εμένα να τη ψιλό χαϊδευω μόλις μπει μέσα;
Ε, αν δε κάτσει θα μείνουμε τα τρία μας. Πάλι καλά θα περάσουμε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατί να τους χύσουμε καλέ???
Οκ κανένα πρόβλημα! Θέλεις να μας κάνεις παρέα;Πολλές ταινίες βλέπετε…
μάλλον τα τρία σας θα μείνετε
Φέρε και μια φιλη σου ( αυτή που γράφει) και θα το σκεφτώΟκ κανένα πρόβλημα! Θέλεις να μας κάνεις παρέα;
Να οργανωθούμε παιδιά μην έχουμε κανένα ατύχημαΟκ κανένα πρόβλημα! Θέλεις να μας κάνεις παρέα;
Σκέψου το κι τα λέμεΦέρε και μια φιλη σου ( αυτή που γράφει) και θα το σκεφτώ
Να οργανωθούμε παιδιά μην έχουμε κανένα ατύχημα
εγώ το ψήνω , η φίλη σου είναι μέσα δηλαδή ? Για δώσε λεπτομέρειες;-)Σκέψου το κι τα λέμε
Εσύ προσφέρεις τις 2 σου τρυπούλες. Ο τρίτος της παρέας μπορεί να μπει στον πειρασμό και κάποιος να την πληρώσει.Σκέψου το κι τα λέμε
Λες να έχουμε ατύχημα; Χαχαχαχαχα
Γεια σου τούμπανο μωρό! Καλή βδομάδα και σε σένα κοριτσάρα μου!Καλησπέρα καλή εβδομάδα σε όλα τα καλά αγόρια!
Εγώ για τριο με τις δύο σας μιλάω σοβαρά. . Αν και η τιμή και η εμφάνιση της φίλης το δικαιολογείΌλα μπορούν να γίνουν αν προκύψει! Θα δείξει, ανάλογα πόσο σοβαρά το λέτε