Ptr1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2023
- Like
- 3.000
- Πόντοι
- 456
Να έχεις το νου σου στα πμ τότεΑυτο λεω κι εγω! οποτε θα χαρω να σε συναντησω αμεσα! κανονισε το, στειλε πμ να το κανονισουμε
Να έχεις το νου σου στα πμ τότεΑυτο λεω κι εγω! οποτε θα χαρω να σε συναντησω αμεσα! κανονισε το, στειλε πμ να το κανονισουμε
Αντε .......... περιμενω, θα ειμαι απο πανω να δω τι θα μου πεις! χαχαχαχαχαχαΝα έχεις το νου σου στα πμ τότε
Και από πάνω και από κάτω και από μπρος και από πίσω. Θέλω 360 μοίρες οπτική επαφήΑντε .......... περιμενω, θα ειμαι απο πανω να δω τι θα μου πεις! χαχαχαχαχαχα
Τι ειμαι μωρε? 3D εκτυπωτης? χαχαχαχαχαχαχαΚαι από πάνω και από κάτω και από μπρος και από πίσω. Θέλω 360 μοίρες οπτική επαφή
Οι νέοι εκτυπωτές κάνουν θαύματα αλλά όχι τέτοια θαύματα όπως οι βυζαρες σουΤι ειμαι μωρε? 3D εκτυπωτης? χαχαχαχαχαχαχα
Οι νέοι εκτυπωτές κάνουν θαύματα αλλά όχι τέτοια θαύματα όπως οι βυζαρες σου
Δε βλεπω αντιδρασεις στη δημοσιευση μου αυτη! δε θελετε να το κοινοποιησω δλδ?Λοιπον, μου ηρθε μια ιδεα! Να κοινοποιησω τα στοιχεια κι κυριως τα μηνυματα αυτου που με επειλησε να με σκοτωσει. Τι λετε κι εσεις? για να δω λικε κι αναλογα ποσο απολλά θα ειναι θα το κανω ή οχι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αντε .......... περιμενω, θα ειμαι απο πανω να δω τι θα μου πεις! χαχαχαχαχαχα
Κορίτσι σ αυτά ΔΕΝ ρωτάς, αν τον κρίνεις επικίνδυνο, σβήσε τα τελευταία νούμερα του(νομιζω δεν επιτρέπονται τηλ νρ στο σαιτ δημοσια)βάλε τα ποστ του που απειλεί,κι οποίο κορίτσι θέλει περαιτέρω διευκρίνιση θα σε ρωτήσει σε πμ..Δε βλεπω αντιδρασεις στη δημοσιευση μου αυτη! δε θελετε να το κοινοποιησω δλδ?
θα σας συμβουλευα να μην το κανετε. για πολλους λογους. μονο χειροτερα μπορουν να γινουν τα πραγματα. εαν θελετε καποια επεξηγηση ελατε π.μ. καλυτερα να ακολουθησετε τον ενδεδειγμενο τροπο της αδιαφοριας. εαν ειχατε @@ θα σας ελεγα να τον γραψετε εκει. ειναι το καλυτερο.γνωμη μου...Δε βλεπω αντιδρασεις στη δημοσιευση μου αυτη! δε θελετε να το κοινοποιησω δλδ?
Λοιπον αυτος ειναι ο τυπος που μου εστειλε αυτα τα μηνυματα! Οποια κοπελα θελει περισσοτερα σε πμ να τα πουμε ευχαριστως!Κορίτσι σ αυτά ΔΕΝ ρωτάς, αν τον κρίνεις επικίνδυνο, σβήσε τα τελευταία νούμερα του(νομιζω δεν επιτρέπονται τηλ νρ στο σαιτ δημοσια)βάλε τα ποστ του που απειλεί,κι οποίο κορίτσι θέλει περαιτέρω διευκρίνιση θα σε ρωτήσει σε πμ..
Έτσι κάνουμε σχεδόν όλες.
καλησπερα για ποιο λογο ολο αυτο ?? κανας τρελος ή απλα εφαγε μεγαλο ακυροΛοιπον αυτος ειναι ο τυπος που μου εστειλε αυτα τα μηνυματα! Οποια κοπελα θελει περισσοτερα σε πμ να τα πουμε ευχαριστως!
Να τον χαίρεται η μανούλα τουΛοιπον αυτος ειναι ο τυπος που μου εστειλε αυτα τα μηνυματα! Οποια κοπελα θελει περισσοτερα σε πμ να τα πουμε ευχαριστως!
Απ το στόμα μου το πήρεςμε αυτο το μνμ , εφοσον, δεν ειναι απο εδω , πας στο ηλεκτρονικο εγκλημα και του κοβεις τον κωλο .ετσι απλα. θα στο προτεινα εφοσον συνεχισει.
Νομίζω οτι ο τύπος" απειλεί" χρόνια με το ίδιο ακριβώς γραπτο στυλ (τον έχουμε δωσει αρκετές κοπέλες),άσε μου πμ νρ του να τσέκαρω αν τον έχω μπλοκΛοιπον αυτος ειναι ο τυπος που μου εστειλε αυτα τα μηνυματα! Οποια κοπελα θελει περισσοτερα σε πμ να τα πουμε ευχαριστως!
το διορθωσες ευτυχως για θα παρεξηγιομαστανΑπ το στόμα μου το πήρες
Απειλή κατά ζωής ξεκάθαρα
Κι σε σενα σου εστειλε αυτος?Νομίζω οτι ο τύπος" απειλεί" χρόνια με το ίδιο ακριβώς γραπτο στυλ ,άσε μου πμ νρ του να τσέκαρω αν τον έχω μπλοκ
Εφαγε block κι τελος! ελεος δλδ! σιγα μη σε τετοιο μηνυμα να απανταγα κι τελικα να τον εβλεπα! Ουτε στο δρομο να εμενα δε θα πηγαινα μαζι του! Ουτε πεθαμενη!με αυτο το μνμ , εφοσον, δεν ειναι απο εδω , πας στο ηλεκτρονικο εγκλημα και του κοβεις τον κωλο .ετσι απλα. θα στο προτεινα εφοσον συνεχισει.
Και όμως λέει και μια ψυχή εδώ μέσα μεγάλο ναυάγιο. Κι εγώ θα συμπληρώσω χειρότερο και απ'της Φαλκονέρας. Καλά έκανες και τον ξεμπρόστιασες τον παλιόπουσταΛοιπον αυτος ειναι ο τυπος που μου εστειλε αυτα τα μηνυματα! Οποια κοπελα θελει περισσοτερα σε πμ να τα πουμε ευχαριστως!